Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Ο Βασιλιάς είναι εδώ!

Τι και αν χάσαμε την άνοδο στο παρά πέντε για δύο συνεχόμενες χρονιές...
Τι και αν το ρόστερ δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί...
Ο «Βασιλιάς» κόσμος του Ολυμπιακού έδωσε το βροντερό παρόν στην επίσημη πρώτη της ομάδας.

Περισσότεροι από 3500 θεατές συγκεντρώθηκαν στο ΕΑΚ και κατέκλυσαν την νοτιο ανατολική κερκίδα της έδρας του Ολυμπιακού.

Εικοσιέξι ποδοσφαιριστές έδωσαν το παρών στην πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού, ενώ αναμένονται ακόμα δύο με τρεις κινήσεις σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Τόρη και τον προπονητή Νίκο Παντέλη.

Μάλιστα βρέθηκαν στην προπόνηση και παίκτες που ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα από την ΠΑΕ ,αλλά αναμένεται να γίνει αυτό τις επόμενες ώρες.

Πρόκειται για τους Διαμαντόπουλο , Καμινιώτη και Ράντι ,παίκτες που το VolosFans σας ενημέρωσει που είχαν «κλείσει» οριστικά. 

«Μόνο με τη στήριξη σας μπορεί η ομάδα να γίνει μεγάλη και να παίξει ξανά στη Σούπερ Λίγκα», δήλωσε ο πρόεδρος Γιώργος Βαρούτσικος, μετά τον αγιασμό της ομάδας και την παρουσίαση των ποδοσφαιριστών.

Οι ποδοσφαιριστές που ήταν στο ΕΑΚ είναι οι: Μπιτάνγκ , Τσιμότζι, Μαρτίνεθ, Ράντι , Αλαμάνης Κωνσταντίνος, Αραπίτσας Ιωάννης, Αρβανίτης Δημήτρης,  Γιαλούσης Λευτέρης, Διαμαντόπουλος Δημήτρης,  Ζέρης Αλέξανδρος, Καμινιώτης Πέτρος, Καρράς Σταμάτης, Κασμερίδης Αλέξανδρος, Καψιώτης Ιωάννης, Κεσίδης Δημήτρης, Κορνελάτος Ανδρέας, Μπάρμπας Κωνσταντίνος, Μπόρας Θανάσης, Νικολιάς Αλέξανδρος, Ντινόπουλος Νίκος, Παπαϊωάννου Σεραφείμ, Ρόκας Στάθης, Σαμαράς Σταύρος, Σκοπελίτης Φίλιππος, Χιντζίδης Στράτος και Χρυσοστομίδης Στάθης. 

Στην κερκίδα των επισήμων ήταν ο Δήμαρχος Βόλου κος Μπέος.




O κος Παντέλης δήλωσε:

«Εύχομαι καλή χρονιά στην ομάδα, στη διοίκηση και στον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου. Νομίζω ότι φέτος θα πρέπει να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια, προκειμένου να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Θα πρέπει να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, η οποία να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να πετύχουμε ότι δεν καταφέραμε τα δύο προηγούμενα χρόνια.

Και για μένα είναι ένα στοίχημα. Είναι μεγάλη τιμή για μένα που είμαι προπονητής σ' αυτή την ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο κόσμος παρότι είναι πικραμένος ήρθε σήμερα και από την πρώτη μέρα συμπαραστέκεται την ομάδα και ελπίζω στο τέλος να τους κάνουμε ευτυχισμένους.

Φέτος θέσαμε με τη διοίκηση ως στόχο να κατεβάσουμε το μέσο όρο ηλικίας και να πάρουμε παίκτες που το κύριο προσόν τους θα είναι η ταχύτητα. Ειδικά οι ξένοι παίκτες να έχουν την εμπειρία της κατηγορίας, έτσι ώστε να μην κάνουμε τα περσινά λάθη.

Σίγουρα ο βασικός στόχος παραμένει ο σέντερ φορ και επιβάλλεται να τον αποκτήσουμε και όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Από εκεί και πέρα θα χρειαστεί ένας παίκτης στην άμυνα και ένας τερματοφύλακας».

Ο Κώστας Μπάρμπας δήλωσε:

«Να ευχηθούμε καλή χρονιά σε όλους. Ελπίζουμε η χρονιά να στεφθεί με επιτυχία και στο τέλος όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την άνοδο. Υγεία πάνω απ' όλα και πολύ σκληρή δουλειά απ' όλους τους ποδοσφαιριστές.
Όταν ένα γήπεδο είναι γεμάτο δεν χρειάζεται να λέμε πολλά πράγματα. Ομάδες Σούπερ Λιγκ δεν έχουν αυτό τον κόσμο που έχει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνίζεται μπροστά σε κόσμο. Αυτό που βλέπω σήμερα στο γήπεδο είναι πολύ θετικό»

Ο Δημήτρης Αρβανίτης είπε:

±Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία. Σίγουρα θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε το στόχο μας. Θα πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τα λόγια, να δουλέψουμε περισσότερο και να φέρουμε την ομάδα εκεί που αξίζει. Θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι, χρειαζόμαστε τον κόσμο κοντά μας, να είναι δίπλα στην προσπάθεια που κάνει η νέα διοίκηση»

Ο Γιώργος Τόρης είπε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε σήμερα στην πρώτη προπόνηση της ομάδας. Να ευχηθώ στους παίκτες να έχουν υγεία, να μην υπάρξουν τραυματισμοί και το όνειρο να γίνει πραγματικότητα. Θεωρώ ότι η νέα χρονιά αρχίζει με τους καλύτερους οιωνούς, η ομάδα που δημιουργείται έχει όλα τα φόντα να πετύχει το στόχο της.»

Τέλος, ο νεαρός Γιάννης Καψιώτης δήλωσε: 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος, που έγινα επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, στην ομάδα της καρδιάς μου. Θα δουλέψω σκληρά για να καθιερωθώ, πιστεύω αυτό πρέπει να κάνουμε όλοι οι μικροί. Τα παιδιά της ομάδας Νέων να συνεχίσουν να προσπαθούν και πιστεύω οι κόποι τους να ανταμειφθούν».







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...