Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Μαβίδη,μεγάλη η πίκρα σου...

Θέμα από το πουθενά δημιούργησε ο γνωστός για τα....φιλο-ολυμπιακά του αισθήματα απερχόμενος και αποτυχημένος δημοτικός σύμβουλος κος Μαβίδης.
Ο γνωστός κύριος ο οποίος στο παρελθόν έχει κατ'επανάληψη δημιουργήσει προβλήματα εκ του μηδενός στον Ολυμπιακό,συνεπικουρούμενος από το φίλο του κο Καρεκίδη,δημιούργησαν και πάλι θέμα για την χρήση του ΕΑΚ από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Μετά από δήθεν καταγγελίες «μαϊμούδες» αθλητών των οποίων τους απαγορεύτηκε η είσοδος στο ΕΑΚ για μία ώρα κατά την διάρκεια της προπόνησης του Ολυμπιακού,θέμα το οποίο εντελώς τυχαία ανέδειξε το...magnesiasport, ο κος Μουλάς αναγκάστηκε να δώσει απάντησει στην απερχόμενη δημοτική αρχή του 12%.

Η ανακοίνωση του κου Μουλά έχει ως εξής:


«Πληροφορήθηκα τις δηλώσεις του κ. Μαβίδη για την λειτουργία του σταδίου στο ΕΑΚ Βόλου, σύμφωνα με τις οποίες μπορεί ο καθένας να μπαίνει στους αθλητικούς χώρους και μάλιστα τις ώρες προπόνησης της ΠΑΕ Ολυμπιακού Βόλου.

Το ίδιο θα μπορούσε να συμβεί, για παράδειγμα, στις πισίνες των κολυμβητηρίων τις ώρες, που προπονούνται οι κολυμβητές και πολίστες ή ακόμα και στο γήπεδο Νεάπολης, στα κλειστά Γυμναστήρια και σε όλους τους αθλητικούς χώρους, όπου ανεξέλεγκτα, σωματεία και ιδιώτες, κατά τον κ. Μαβίδη, θα μπορούσαν να κάνουν χρήση των αθλητικών χώρων. Τούτο θα σήμαινε την δημιουργία χαοτικής κατάστασης στους αθλητικούς χώρους του Δήμου Βόλου, όπου ο καθένας θα έκανε, ότι ήθελε και όποτε ήθελε, με κινδύνους τραυματισμών ανύποπτων αθλητών ή αθλουμένων, προστριβές μεταξύ σωματείων και αθλουμένων πολιτών και τελικά ένα πελώριο αλαλούμ.

Σε όλους τους αθλητικούς χώρους και γενικά σε όλους τους χώρους, που εκχωρεί ο Δήμος Βόλου, μέχρι σήμερα τουλάχιστον, υπήρχε κάποιο πρόγραμμα και σειρά. Τώρα με την αποχώρησή του ο κ. Μαβίδης μάλλον δημιουργεί πρόβλημα λειτουργίας για λόγους, που δεν υφίστανται στην πράξη. Ίσως, η πικρία του να είναι μεγάλη από το αποτέλεσμα των εκλογών. Χρόνος και χώρος υπάρχει για όλους, αρκεί να υπάρχει κατανόηση και προγραμματισμός. Η νέα Δημοτική Αρχή από τον Σεπτέμβριο έχει καθήκον να βάλει μια σειρά σε αυτή την πόλη από την κακοδιοίκηση, που υπάρχει σήμερα και φυσικά στον χώρο του αθλητισμού.»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...