Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Κύριε Τσαμπρινέ εξηγηθείτε....

Σε καταγγελίες θα προχωρήσεις σύμφωνα με την ανακοίνωσή του ο νέος σύνδεσμος φιλάθλων "Κόκκινος Βόλος".
Το μήνυμα που έφτασε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του VolosFans αναφέρει:

«Από σήμερα τίποτα δεν θα μένει αναπάντητο.

Σχετικα λοιπόν με τις απόψεις του Ανδρέα Πάτση σύμφωνα με τις οποίες είναι αδιανόητο να δέχεται την Νίκη Βόλου η Σούπερ Λίγκα και το Πατριαρχείο και όχι η εφορία,  έχουμε να αναφέρουμε τα εξής.
Η Σούπερ Λίγκα Κύριε  Πάτση σας δέχεται γιατί πολύ απλά η ίδια η Λίγκα αποτελεί την μεγαλύτερη ντροπή όλων των επαγγελματικών πρωταθλημάτων ανά την υφήλιο.

Και αυτό διότι δεν μιλάμε για ένα πρωτάθλημα ποδοσφαίρου αλλά για ένα συνοθύλευμα παρανόμων έχοντας την ανοχή της Ε.Π.Ο, που επιτρέπει την συμμετοχή ομάδων χωρίς άδεια, χωρίς ενημερότητες και σε κάποιες περιπτώσης ακόμα και διωκώμενες για ποινικά αδικήματα. 

Επιπλέον θα θέλαμε να τονίσουμε στο κύριο Πάτση ότι το Πατριαρχείο δέχεται όλη την οικουμένη και όχι μόνο την Νίκη.
Εάν τελικά δεν σας δοθεί ενημερότητα σας συνιστούμε να συμμετάσχετε στο μοναστηριακό πρωτάθλημα που διοργανώνει το Πατριαρχείο μιας και εσείς το αναφέρατε.

Υ.Γ. Κύριε Τσαμπρινέ Διευθυντή της Δ.Ο.Υ Βόλου.

Εξηγήστε στον απλό κόσμο και κυρίως στους Βολιώτες και στις Βολιώτισσες, πως είναι δυνατόν φορολογούμενοι πολίτες με οφειλές 500 ευρώ να μην τους εκδίδετε φορολογική ενημερότητα και στην Νίκη Βόλου με οφειλές εκατομμυρίων να τους χορηγείτε ενημερότητα υποκείπτοντας σε εκβιασμούς.
Τέλος η ανοχή.

Να έχετε υπόψη σας ότι διαπράττετε παράβαση καθήκοντος και το γεγονός αυτό θα το καταγγείλουμε στο Υπουργείο Οικονομικών. 

Σύνδεμος Φιλάθλων Κόκκινος Βόλος»



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...