Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Δεν μας ενδιαφέρει ο Πανιώνιος!

Το όραμα για έναν οικονομικά εξυγιασμένο Ολυμπιακό  ανέλυσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κος Βαρούτσικος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον 9,86.
Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος αναφερόμενος στις ομάδες που χρωστάνε είπε μεταξύ άλλων:

«Δεν μας ενδιαφέρει τι θα κάνει ο Πανιώνιος και αν θα πάρει φορολογική ενημερότητα.Έτσι κι αλλιώς σε λίγο καιρό όλες αυτές οι ομάδες θα οδηγηθούν στην διάλυση.Πλέον το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει.Σε λίγα χρόνια θα υπάρχουν οι ομάδες που δεν χρωστάνε.Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δεν πρέπει να βλέπουν τα πρόσκαιρα αποτελέσματα.Η ΠΑΕ πρέπει να λειτουργεί σαν μία επιχείρηση.

Το όραμα είναι μακροπρόθεσμο και βασική προϋπόθεση είναι η ομάδα να έχει εξισορροπημένους ισολογισμούς.Όχι τον «Λεφτά» που θα έρθει την μία μέρα θα βάλει από την τσέπη του ,θα κάνει «μεταγραφάρες» και ανά πάσα στιγμή θα φύγει και θα αφήσει την ομάδα χρεοκοπημένη.

Στην Ελλάδα υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός.Δεν μπορεί να έχει την ίδια τύχη μία ομάδα που είναι συνεπέστατη σε ΙΚΑ, εφορίες και τα πάντα και να έρχεται αυτός που χρωστάει παντού και να αγωνίζεται έστω πρόσκαιρα στην Σούπερ Λίγκα.Όλα αυτά όμως θα τελειώσουν.Ομάδες όπως ο Άρης και ο Πανιώνιος δεν έχουν διέξοδο.»




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...