Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Σκάνδαλο ετοιμάζει ο Καλογιάννης

Προκύρηξη σκάνδαλο για την νέα σεζόν ετοιμάζει ο Καλογιάννης με Ηρακλή και Άρη να είναι οι ευνοημένοι.
Σύμφωνα με σημερινή αποκάλυψη του a-sports ο διοικητικός φορέας της δεύτερης κατηγορίας, καταργεί ως απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στη διεκδίκηση του προβιβασμού στη μεγάλη κατηγορία την εξασφάλιση άδειας από την ΕΠΟ.

Έτσι, και οι ομάδες που δεν αδειοδοτήθηκαν από την αρμόδια επιτροπή της Ομοσπονδίας τον περασμένο μήνα μπορούν να πάρουν μέρος στα πλέι οφ ανόδου, στα οποία θα μπουν οι τρεις πρώτοι κάθε ομίλου ώστε να προκύψουν οι δύο που θα ανέβουν στη Σούπερ Λίγκα. Και αυτό σε αντίθεση με ό,τι ίσχυε πέρσι, αφού όποιος δεν είχε άδεια αυτομάτως δεν μπορούσε να παίξει στο έξτρα πρωτάθλημα για τα εισιτήρια που οδηγούν στα «μεγάλα σαλόνια».

Αυτή η διαφοροποίηση είναι πάρα πολύ σημαντική και ευνοεί αφάνταστα τόσο τον Ηρακλή όσο και τον Άρη. Αυτό, λοιπόν, σημαίνει πως οι δύο μεγάλες ομάδες της Θεσσαλονίκης, που δεν έχουν αδειοδοτηθεί, μπορούν να συμμετάσχουν κανονικά στα πλέι οφ, αφού η νέα προκήρυξη αποτελεί για αυτές «λουκούμι»!

Από εκεί και πέρα, το άλλο σοβαρό ζήτημα που προκύπτει είναι ότι η έναρξη του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής πάει μία εβδομάδα αργότερα. Η εναρκτήρια σέντρα αντί για τις 21 Σεπτεμβρίου, που ανέφερε ο αρχικός προγραμματισμός, θα δοθεί τελικά στις 28/9. Και αυτό για να διευκολυνθούν με περισσότερο χρόνο οι ομάδες που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις φορολογικές - ασφαλιστικές ενημερότητές τους.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...