Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Πεισμωμένοι και αποφασισμένοι....

Συμπαράσταση στην νέα διοίκηση ζήτησε και ο ΣΦΟΒ με ανακοίνωσή του.
Η ανακοίνωση:

«Χαιρετίζουμε τη νέα Διοίκηση της ομάδας μας και δηλώνουμε την πλήρη στήριξη και συμπαράστασή μας.

Ταυτόχρονα καλούμε όλον τον κόσμο του Ολυμπιακού για μαζική συσπείρωση, ένθερμη προσπάθεια και συνεχή αγώνα για την αγαπημένη μας ομάδα. Αυτή η ομάδα που μας έχει κάνει περήφανους με τη μεγάλη διαδρομή στη Super League και Europa League.
Η ομάδα που ακόμα κρατάει τον τίτλο της κορυφαίας επαρχιακής ομάδας με τα περισσότερα εισιτήρια και τον περισσότερο κόσμο.

Η πιο υγιής και νοικοκυρεμένη ομάδα. Η ομάδα με μηδέν χρέη και υποχρεώσεις.
Και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η νέα Διοίκηση θα δρομολογήσει αποφασιστικά όλες τις ποινικές διώξεις και αγωγές κατά παντός υπευθύνου που συνήργησε ή σιώπησε στο μεγάλο ποδοσφαιρικό έγκλημα του 2011.

Πεισμωμένοι και αποφασισμένοι, θα δώσουμε μαζικό παρόν σε μια αγωνιστική χρονιά δύσκολη και επίμονη. Εμείς ξέρουμε από μάχες κερκίδας, όπως πρόσφατα στου Χαριλάου όπου 5.000 Βολιώτες έκαναν του Ξανθιώτες να παραμιλάνε, να υποκλιθούνε και να μας βλέπουνε στον ύπνο τους.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Μπρέσκα, Μόνχε, Κατσαρό και όλα τα άλλα παιδιά που αποχώρησαν, για την προσφορά τους και την αγάπη τους στην ομάδα μας.

Θέλουμε να καλωσορίσουμε στο Club των Συνδέσμων, το νέο δυναμικό Σύνδεσμο οπαδών τον «Κόκκινος Βόλος» με τον οποίο θα έχουμε συνεργασία και καλές σχέσεις.

Τέλος ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 21 Ιουλίου στο ΕΑΚ για την έναρξη της σεζόν. Όλοι θα είμαστε εκεί με όνειρα, πίστη και ζωντάνια.

-Η-
Διοίκηση του ΣΦΟΒ»


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...