Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Ολυμπιακός Βόλου - Κέρκυρα pregame↻

Από φαβορί ,outsider ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει πλέον και...ότι βγει.
Οι ερυθρόλευκοι αποφάσισαν με τις εμφανίσεις τους και την βαθμολογική τους θέση να «αποτινάξουν» τον ρόλο του φαβορί που είχε δοθεί στην ομάδα μας κατά την διάρκεια της χρονιάς.

Έτσι πλέον ως outsider θα προσπαθήσουν την Τετάρτη στο ΕΑΚ να δώσουν τέρμα στο αξιοθαύμαστο αρνητικό ρεκόρ χωρίς νίκη το οποίο συμπλήρωσαν.

Ο Νίκος Παντελής προσπαθεί να τονώσει το ηθικό των παικτών που ασφαλώς είναι καταχαρακωμένο αφού όλα πάνε στραβά.
Εκτός του γεγονότος πως ο Ολυμπιακός δεν ξεκολλάει από την την τέταρτη θέση της βαθμολογίας ,η ομάδα έχει πλέον περιορισμένες λύσεις,αφού Καπετάνος και Κωστούλας «τελείωσαν» για φέτος, ο Δεινόπαπας απομακρύνθηκε και ο Ρόκας είναι τραυματίας και θα χάσει 2-4 παιχνίδια.

Έτσι αναγκαστικά ο Ολυμπιακός στο κέντρο θα παίξει με Πινδώνη και Κριστομπάλ,ενώ δεν έχει εναλλακτική λύση στα αμυντικά χαφ.

Από την άλλη η Κέρκυρα έρχεται με τον αέρα της πρώτης θέσης στην οποία επανήλθε και με μοναδική απουσία, τον Κουτσόπουλο που τραυματίστηκε.Η αποστολή των Φαιάκων αναχώρησε την Δευτέρα για τον Βόλο για να αποφύγει την ταλαιπωρία.

Το παιχνίδι ορίστηκε να «σφυρίξει» o Σταύρος Τριτσώνης του συνδέσμου Αθηνών. Τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός είχε βρει τον Τριτσώνη στον δρόμο του,είχε ρίξει την Λάρισα στην Β' Εθνική με το διπλό στο Αρένα.

Tα δύο πέταλα του γηπέδου θα παραμείνουν κλειστά και οι κάτοχοι διαρκείας της θύρας 2 θα εισέλθουν από την θύρα 7. 

Ο Τριτσώνης θα έχει για βοηθούς τον Γρεβένη Αλέξανδρο από τη Χαλκιδική και τον Γεωργαράκο Νικόλαο από την Αθήνα, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Τσακαλίδης από τη Χαλκιδική.

Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 18:00 και θα μεταδοθεί από τον ΟΤΕ.

  • Είκοσι ποδοσφαιρστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή για τον αγώνα με την Κέρκυρα. 

Αυτοί είναι οι εξής: Γκούρμα, Γκίτκος, Καρίλ, Κριστομπάλ, Αρβανίτης, Πινδώνης, Μελίσσης, Κατσίκης, Κόμνος, Ζέρης, Μπρέσκα, Μόνχε, Γεωργίου, Νικολιάς, Κεσίδης, Κολημήτρας, Γιαλούσης, Καρράς, Παπανικόλας, Ιωάννου.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...