Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Γκαντεμιά!

Ο Ολυμπιακός είναι εδώ!Η ομάδα έδειξε πως μπορεί να παίξει μπάλα αλλά η τύχη μας γύρισε και πάλι την πλάτη.
Τέλος χρονιάς για τον Καρρά!





Η ομάδα μας αυτή την φορά θυμήθηκε τον παλιό καλό της εαυτό.Έπαιξε όμορφα,έκανε φάσεις και στρίμωξε την πρωτοπόρο Κέρκυρα.
Αλλά και πάλι η τύχη δεν γύρισε.Ο κόσμος όμως αναγνώρισε την προσπάθεια των παικτών μας που αν δεν έβλεπαν τους 4000 φίλους της ομάδας να τους χειροκροτούν όρθιοι στο τέλος θα είχαν λυγίσει.
Έτσι, το γκολ δεν μπήκε σε τέσσερις κλασικές περιπτώσεις ευκαιριών! Το «κακό» ξεκίνησε στο 44’, επαναλήφθηκε στο 55’ (σε διπλές προσπάθειες των παικτών του Νίκου Παντελή), συνεχίστηκε στο 71’, για να κορυφωθεί στο 81’ με το δοκάρι του Γκούρμα σε κοντινή προβολή και αφού είχε προηγηθεί απόκρουση του γκολκίπερ Κουτζαβασίλη σε δυνατό σουτ του Μπρέσκα.

Οι Κερκυραίοι βλέποντας τον Ολυμπιακό να υπερέχει κατά κράτος προσπάθησαν με κάθε τρόπο να κρατήσουν το μηδέν και θύμισαν...Νίκη Κράμπας.

Η ατυχία μας όμως δεν σταμάτησε εκεί.Μετά από τους Καπετάνο και Κωστούλα ο Σταμάτης Καρράς μάλλον θα χάσει την υπόλοιπη χρονιά.



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Νίκος Παντελής): Γκίτκος, Γιαλούσης, Καρράς (22’ λ.τρ. Κόμνος), Μελίσσης, Αρβανίτης, Πινδώνης, Κριστόμπαλ (79’ Ιωάννου), Καρίλ, Μπρέσκα, Νικολιάς (66’ Μόνχε), Γκούρμα.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βλάχος, Βενέτης (63’ λ.τρ. Μαραγκός), Παρασκευαΐδης, Ζορμπάς, Ναγιάρ, Γκόμες, Κόντος (46’ Σουάνης), Μπεριάν, Ανδρεόπουλος, Σίκιμιτς (56’ Μπαλντοβαλίεφ).




Κάρτες:
28' Πινδώνης - 50' Βλάχος, 59' Γκόμες, 90'+5 Μπεριάν. 




Μας άρεσε.... 
Ο Μπρέσκα τα έδωσε όλα.Καλός και ο Καρίλ που έκανε αρκετούς να αναρωτιούνται γιατί δεν προτιμήθηκε τόσο καιρό.
Δεν μας άρεσε...
Το γεγονός πως τρίτος παίκτης τραυματίζεται σοβαρά δείχνει πόσο λανθασμένη ήταν η τακτική Κοκότοβιτς.




Ο «κόραξ» του αγώνα: Καλός ο Τριτσώνης χωρίς να έχει δύσκολες φάσεις.




Είπαν:


Παντελής: « «Δεν μπορώ να πω πολλές κουβέντες. Μερικές φορές για κάποια παιχνίδια δεν μπορείς να πεις πολλά. Όποιος ήταν σήμερα στο γήπεδο μπορούσε να δει πόσο άδικο ήταν το αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί τα έκαναν όλα, εκτός από την ουσία. Εκτός από το να μπει η μπάλα μέσα. Ειχαμε πολλές φάσεις για γκολ πολλές τελικές προσπάθειες και παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο από τότε που ήρθα εγώ. Αλλά ξέρουμε ότι πολλές φορές παίζει ρόλο και η τύχη και εμάς μας μούντζωσε…
Ακόμα και οι τρεις αλλαγές που έγιναν ήταν αναγκαστικές και τον Καρρά μπορεί να μην τον έχουμε μέχρι το τέλος της περιόδου.

Ότι και ναι έγινε σήμερα, με βάση τη σημερινή απόδοση και την παρακαταθήκη που μας έχει αφήσει, το πιστεύω ακράδαντα ότι θα ανέβουμε στην Α’ Εθνική. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής να πάρουμε τη νίκη και να πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε. Αυτό που δεν μπορέσαμε σήμερα, πρέπει οπωσδήποτε να το πάρουμε την Κυριακή.Με βάση το σημερινό αποτέλεσμα και αυτά που έχουν έρθει είναι σημαντικό. Δεν θα το πω καθοριστικό δεν είναι το τελευταίο παιχνίδι, κι έρχονται αρκετά μυστήρια αποτελέσματα, αλλά η νίκη για εμάς είναι μονόδρομος. Δεν έχουμε μείνει πολύ πίσω αλλά πιστεύω ότι τα παιδιά πρέπει να βρουν ανταπόκριση σε αυτά που δίνουν και να κερδίσουμε την Κυριακή.Ο Νικολιάς είχε θέμα με τους προσαγωγούς και πρέπει να σέβεσαι την υγεία των ποδοσφαιριστών. Ο Καρίλ ήταν έκπληξη στις προπονήσεις και ήταν πάρα πολύ καλός σήμερα. Βέβαια μου είχε ζητήσει δέκα λεπτά πιο πριν αλλαγή γιατί είχε καιρό να παίξει, αλλά πιστεύω ότι διαθέτει ποιότητα και θα μας βοηθήσει πιο ουσιαστικά στη συνέχεια»

Nικολιάς«Μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο με στόχο τη νίκη. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ, δεν καταφέραμε ωστόσο να σκοράρουμε. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατά και πάμε τη Κυριακή στο παιχνίδι με τη Νίκη για να πάρουμε το νικηφόρο αποτέλεσμα. Καλή συνέχεια στην Κέρκυρα».

Γρηγορίου: «Ήρθαμε σήμερα στον Βόλο να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό που έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο. Εμείς είχαμε δύο παιχνίδια εκτός έδρας, αυτό και την επόμενη αγωνιστική με τα Χανιά και οπωσδήποτε θέλαμε ένα θετικό αποτέλεσμα και σε αυτό και στο επόμενο. Θετικό αποτέλεσμα για εμάς είναι και ο βαθμός της ισοπαλίας. Στο πρώτο μέρος έγινε ένα μοιρασμένο παιχνίδι και μπορεί να είχαμε καλύτερη κυκλοφορία. Στο δεύτερο ήταν φυσικό ο Ολυμπιακός να πιέσει όπως και έκανε, χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν.Δεν έδωσα εντολή στους παίκτες μου να πέφτουν κάτω για καθυστερήσεις.Δεν έχουμε σχέση με την Νίκη.Σε αυτούς το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι φιλοσοφία.Σε εμάς ήταν ένα τυχαίο γεγονός.

Στη συνέχεια το αποτέλεσμα ήταν αυτοσκοπός, ίσως για πρώτη φορά φέτος. Συγχαρητήρια για αυτόν τον υπερπολύτιμο βαθμό και εύχομαι να φανεί αυτός ο βαθμός στο τέλος»







Μικρά&πικάντικα


  • 100 φίλαθλοι περίμεναν τους παίκτες μετά το παιχνίδι έξω από τα αποδυτήρια και τους αποθέωσαν.
  • Ο Μάριο Μπρέσκα δακρυσμένος τα είχε με την τύχη της ομάδας.
  • Την εμπιστοσύνη τους καθώς και την απόλυτη στήριξή τους στους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, εκφράζουν με ανακοίνωσή τους οι "Austrian Boys". Παράλληλα καλούν όλους τους φιλάθλους της ομάδας να δώσει βροντερό παρών στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς της Κυριακής με τη Νίκη Βόλου.
  • Η ανακοίνωση:
"Εκφράζοντας όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου και απευθυνόμενοι προς τους παίκτες της ομάδας μας, θέλουμε να τους πούμε τα εξής:Συγχαρητήρια για την καλή εμφάνιση, την αγωνιστική μαγκιά και το πάθος που δείξατε στον αγώνα με την Κέρκυρα.Αν συνεχίσουμε αυτές τις εμφανίσεις, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν στο δρόμο προς την αγωνιστική αντεπίθεση και την άνοδο της ομάδας.Ήρθε η ώρα να φυσήξει ευνοϊκός άνεμος ..και το "μαύρο σύννεφο ατυχίας" που βρίσκεται εδώ και καρό πάνω από τον Ολυμπιακό Βόλου... να φύγει μια και καλή και να έρθουν και τα νικηφόρα αποτελέσματα.Πιστεύουμε σε εσάς και με αφετηρία τον αγώνα της Κυριακής στο Πανθεσσαλικό, αλλά και όλα τα υπόλοιπα ματς από εδώ και πέρα, το μόνο που ζητάμε είναι να δείξετε την αξία και την μαγκιά σας όπως το κάνατε στο παιχνίδι με την ΚέρκυραΚαλούμε όλο τον κόσμο να βρίσκεται κοντά στην ομάδα και ειδικότερα στην τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα της Κυριακής να κατακλύσουμε το γήπεδο για να εκφράσουμε δυναμικά την στήριξη μας στους παίκτες."


  • Τις ευχαριστίες της στον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου για την άψογη στάση του στο ματς με την Κέρκυρα εκφράζει η βολιώτικη ΠΑΕ μέσω ανακοίνωσή της:


  • "Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ευχαριστεί τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας για την άψογη στάση του και την συμπαράσταση του στο σημερινό αγώνα με την Κέρκυρα. Ψηλά το κεφάλι, κανένας φίλαθλος του Ολυμπιακού Βόλου δεν πρέπει να απογοητεύεται. Η αγωνιστική ανάκαμψη και η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα είναι στο χέρι μας"



  • Το βίντεο του αγώνα









    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...