Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Ζητάω συγνώμη...

Συγνώμη από τον κόσμο του Ολυμπιακού ζήτησε με δήλωσή του ο Γιάννης Κατσίκης.
Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων» προέβη σε δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ μέσω της οποίας ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του και τους φιλάθλους για την ενέργειά του να φτύσει τον Ακασού, που είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή του στο παιχνίδι με την Νίκη Νέας Ιωνίας και υποσχέθηκε ότι θα τα δώσει όλα εν όψει της συνέχειας των play off.

Όπως το VolosFans χθες έγραψε, μετά την απολογία του παίκτη υπήρξε αναστροφή του κλίματος αφού ο παίκτης έδειξε συνειδητοποιημένος για ότι έκανε.
Ο ίδιος υποστήριξε πως προκλήθηκε τρεις φορές από τον Ακασού μέσα σε 10 λεπτά ,χωρίς βέβαια να δικαιολογεί την ανόητη τουλάχιστον αντίδρασή του.

Ο Γιάννης Κατσίκης προέβη στην παρακάτω δήλωση:


«Θα ήθελα να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή μου και τους φιλάθλους της ομάδας για την απερίσκεπτη ενέργειά μου στον αγώνα της Κυριακής με τη Νίκη Βόλου. Μία ενέργεια που είναι πιθανό να στέρησε από την ομάδα μου τη νίκη και δύο πολύτιμους βαθμούς. Υπόσχομαι ότι στα εναπομείναντα ματς των πλέι οφ θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε να συμβάλλω και εγώ στην άνοδο του Ολυμπιακού Βόλου στη Σούπερ Λίγκα».


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...