Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Υπέρ Μπέου ο ΣΦΟΒ

Ανακοίνωση για τις δημοτικές εκλογές εξέδωσε ο ΣΦΟΒ.


Διαβάστε  την:

Βολιώτες και Βολιώτισσες,

Αύριο ο Βόλος έχει Δήμαρχο τον Αχ. Μπέο.
Σήμερα όλοι εμείς αλωνίζουμε όλο το πολεοδομικό συγκρότημα του Βόλου, και πόρτα – πόρτα στέλνουμε το μήνυμα της αυριανής νίκης. Αφού στείλαμε σπίτια τους για μία ακόμη φορά και τους τελευταίους εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ, να δώσουμε την τελευταία μάχη ενάντια σ’ όλο το βρώμικο και χουντικό σύστημα και μηχανισμούς της Αθήνας που έχουν χάσει και αυτοί τον ύπνο τους, έντρομοι και απογοητευμένοι.
Να δώσουμε στο Βόλο μας την αίγλη και το κύρος που του αξίζει. να γίνει ο ουρανός πάλι καταγάλανος, να φύγουνε τα μαύρα και τα γκρίζα σύννεφα της παρακμής, του κομματισμού και της αδιαφάνειας.
Να μην διοικήσουνε το Βόλο άνθρωποι που δυσκολεύονται να διαβάσουνε τρεις σειρές γραμμένες, άνθρωποι που παράτησαν τη Δημοτική του ομάδα γιατί δεν τους επέλεξαν για υποψήφιους βουλευτές, άνθρωποι που ζήτησαν με απόγνωση και πανικό τη βοήθεια από μνημονιακούς αντιπάλους, εχθρούς και γυρολόγους.
Γι’ αυτό ο συμπαθής ΣΥΡΙΖΑ «πάτωσε», διότι έβαλε μπροστά για Δήμαρχους στελέχη που επιδίδονται σε ύβρεις και συκοφαντίες ενάντια σ’ ένα δημοκρατικό ψηφοδέλτιο που το στηρίζει όλος ο Βόλος και που θέλει το νέο, το ακομμάτιστο, το άφθαρτο, το υγιές, το νοικοκυρεμένο, το δυναμικό.
Οι γκεμπελικές, οι συκοφαντικές και χουντοφασιστικές παρεμβάσεις και δηλώσεις διαφόρων πολιτικών μνημονιακών υπαίτιων των δεκάδων χιλιάδων αυτοκτονιών και της χρεωκοπίας της χώρας μας και κάποιων άλλων ξεχασμένων και πονεμένων παραγόντων με σκοπό να επηρεάσουνε αντισυνταγματικά την ελεύθερη βούληση του λαού, μας πεισμώνει και μας συσπειρώνει για το 70%.
Σας ευχαριστούμε και την Κυριακή το βράδυ περαστικά σας…

-Η-
Διοίκηση του ΣΦΟΒ



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...