Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Δεν κερδίζει με τίποτα!

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε τα Χανιά αφού συνεχίστηκε το ρεσιτάλ αφλογιστίας.(βίντεο ,δηλώσεις...)
Στα σκουπίδια πετάχτηκαν τα «δώρα» των άλλων παιχνιδιών αφού οι ερυθρόλευκοι δεν δείχνουν ικανοί να πάρουν εύκολα ή δύσκολα έστω ένα τρίποντο και μόνο λόγω των άλλων αποτελεσμάτων συνεχίζουν να βρίσκονται «εντός παιχνιδιού»...




Ο Ολυμπιακός ήξερε πως πρέπει επιτέλους να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα για μνα κερδίσει.Οι παίκτες της ομάδας μας άρχισαν με συνεχή πίεση προς την εστία του Θεοδωρόπουλου μετά από την μοναδική ευκαιρία των Χανίων από ένα στημένο.

Μόλις στο 7' ο Μόνχε βρέθηκε σε καλή θέση αλλά δεν μπόρεσε να πιάσει σωστά την μπάλα.Στο 16' το τακουνάκι του Γκούρμα πέρασε λίγο άουτ ενώ στο 19' ο ίδιος παίκτης νικήθηκε και πάλι από τον πορτιέρο των Χανίων.
Ο Ολυμπιακός συνεχώς ,είτε από τα πλάγια,είτε με κάθετες μπαλιές μετέφερε την μπάλα στην περιοχή των Κρητικών οι οποίοι τις περισσότερες φορές απομάκρυναν τυφλά ίσα ίσα για να φύγει μακριά η μπάλα.

Στο 36' χάθηκε ίσως η μεγαλύτερη ευκαιρία του ημιχρόνου από τον Κατσίκη και μετά από ωραίο συνδυασμό.Ο Μπρέσκα έκανε εξαιρετική προσπάθεια από δεξιά, πασάρε παράλληλα στον Μόνχε, αυτός βρήκε αριστερά του τον Κατσίκη αλλά εκείνος δεν μπόρεσε να νικήσει από τον κοντά τον Θεοδωρόπουλο.

Στο επόμενο λεπτό ο Γκούρμα δεν πρόλαβε να βάλει το πόδι του και να σπρώξει την μπάλα προς τα δίχτυα μετά από σέντρα του Καρρά ,ενώ το ημίχρονο τελείωσε με τις φωνές των 4000 φιλάθλων για μαρκάρισμα εντός περιοχής πάνω στον Μπρέσκα.

Στο ημίχρονο ο Παντελής πέρασε στην θέση του Κατσίκη τον Δεινόπαπα.Πάντως ο Ολυμπιακός δεν είχε έλλειψη ταχύτητας και δημιουργικότητας στο σημερινό παιχνίδι αλλά ρεσιτάλ αστοχίας και ανικανότητας εκμετάλλευσης όλων των «στημένων» που προέκυπταν φυσιολογικά από την ασφυκτική πίεση του Ολυμπιακού.
Έτσι στο 51' ο ένας Μάριο βρήκε τον άλλον με τον Γκούρμα και πάλι να αστοχεί,ενώ 4 λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Μπρέσκα να σουτάρει πάνω στον Θεοδωρόπουλο.

Τα Χανιά απείλησαν στο 59΄με ένα σουτ και έπειτα το παιχνίδι ατόνησε με τον Δεινόπαπα να προσπαθεί στο 63΄ με σουτ από τα πλάγια.

Στο 67' ο Κωστούλας έγινε αναγκαστική αλλαγή και η ομάδα ξέμεινα από σέντερ μπακ.Έτσι χρησιμοποιήθηκε ο Γιαλούσης ενώ το κενό του στα δεξιά κάλυψε ο νεοεισελθόντας Ζέρης , οποίος μπήκε με τρακ αφού μετά από λάθος του τα Χανιά λίγο έλειψε να κάνουν την ζημιά αλλά ο Βαλλιανός αστόχησε.

Στο 72΄η ατυχία θυμήθηκε και πάλι την ομάδα μας αφού ο Ρόκας τραυματίστηκε λίγο μετά την τελευταία αλλαγή του Παντελή.Από τότε και έπειτα ο Ολυμπιακός έπαιξε ουσιαστικά με 10 παίκτες.Αυτό δεν σημαίνει πως έπαψε να απειλεί...Στο 78΄ ο Δεινόπαπας έπιασε από κοντά κεφαλιά υποχρεώνοντας τον Θεοδωρόπουλο να απομακρύνει εντυπωσιακά.Ο Ιωάννου στο 81' δεν απείλησε ,κάτι που θα μπορούσε να κάνει ο Γιαλούση στο 86'΄όταν έχασε το κοντρόλ προ του Θεοδωρόπουλου μετά από κόρνερ του Μπρέσκα.

Η απογοήτευση από τα γιούχα θα μπορούσε να κάνει στο τέλος την ζημιά καθώς τα Χανιά απείλησαν αλλά ο Γκίτκος είπε όχι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Νίκος Παντελής): Γκίτκος, Γιαλούσης, Καρράς, Κωστούλας (67' Ζέρης) , Αρβανίτης, Ρόκας, Κριστόμπαλ, Κατσίκης (46' Δεινόπαπας) , Μπρέσκα, Μόνχε (70' Ιωάννου), Γκούρμα.

Χανιά (Σεροπιάν) :  Θεοδωρόπουλος, Παπατζίκος, Μανωλάς, Παγώνης, Πυθαρούλης, Πότσι, Πάγκαλος, Τσάτσαρης (85' Χατζηησαΐας), Βαλλιάνος(76' Τσάτσος), Κοσταντίνοφ (57' Καμπλιώνης), Μαραγκουδάκης.




Κάρτες:91' Ρόκας  
    - 13' Βαλιάννος




Μας άρεσε.... 
Αμυντικά ο Ολυμπιακός δείχνει να διορθώνεται.
O Στάθης Ρόκας παρά τον τραυματισμό του έσφιξε τα δόντια και διακινδύνεψε να τραυματιστεί σοβαρότερα και έβγαλε με πόνο το παιχνίδι.
Δεν μας άρεσε...
H προσφορά των περισσοτέρων παικτών ήταν ανεπαρκέστατη.Ο Κατσίκης δείχνει πως δεν μπορεί ενώ ανάλογα ισχνή ήταν η προσφορά του Δεινόπαπα.Το ντεφορμάρσιμα του Γκούρμα συνεχίζεται εδώ και πολύ καιρό με τον Ιωάννου να μην δείχνει πως μπορεί να βοηθήσει.
Η αδυναμία στο να εκμεταλλευτούμε στημένες φάσεις.Είτε 1 είτε 15 κόρνερ να κερδίσουμε το αποτέλεσμα το ίδιο...




Ο «κόραξ» του αγώνα: Ο Καβαλιώτης ρέφερι δεν είχε δύσκολες φάσεις.





Είπαν:


Παντελής: « «Θεωρώ πως αυτοκτονήσαμε διότι το σημερινό ματς στο γήπεδο μας έπρεπε να να το πάρουμε. Αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες ανόδου, πρέπει αυτά τα ματς να τα κερδίζουμε. Σήμερα ξεκινήσαμε με επιθετικούς προσανατολισμούς. Προσπαθήσαμε να πλαγιοκοπήσουμε, για να μπορέσουμε να βάλουμε γκολ. Αλλάξαμε το σύστημε παιρνώντας επιθετικούς τους Γκούρμα και Δεινόπαπα στο β' μέρος. Κάναμε τις σέντρες, αλλά δυστυχώς αν δεν βάλεις γκολ δεν μπορείς να κερδίσεις.
Παίξαμε με καθαρά επιθετικογενείς παίκτες, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Είχαμε και την ατυχία με τον τραυματισμό του Κωστούλα. Στο τέλος άνοιξε πολύ το παιχνίδι. Βγήκαμε μπροστά και θα μπορούσαμε να φάμε γκολ πίσω.
Σήμερα είχαμε ένα άσχημο αποτέλεσμα. Την ευθύνη γι' αυτό την έχει μόνο ο προπονητής. Τώρα θα πρέπει να κοιτάξουμε το ματς της Τετάρτης και να δούμε τι θα γίνει. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο.
Το πρόβλημα του Ολυμπιακού δεν είναι αγωνιστικό, αλλά ψυχολογικό. Έχουμε πολύ άγχος, πράγμα ανεπίτρεπτο για μια ομάδα με έμπειρους παίκτες. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να φανούμε δυνατοί στη συνέχεια. Έχουμε στεναχωρήσει τον κόσμο αλλά μια συγνώμη δεν φτάνει. Το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι με την Κέρκυρα»

Σεροπιάν«Σήμερα κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την παρουσία τους. Πιστεύω πως το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε πάρει το ματς κι εμείς όμως το ίδιο. Αν ήμασταν τυχεροί και αξιοποιούσαμε τις ευκαιρίες στο β' μέρος, θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει εμείς το ματς. Στα πλέι-οφ δικαιούμαστε πολύ παραπάνω πράγματα. Δεν είχαμε όμως σε αρκετά ματς τύχη και διάρκεια και χάσαμε στις λεπτομέρειες.
Συνεχίζουμε στο δεύτερο γύρο με τον ίδιο τρόπο και θέλουμε να πάμε λίγο καλύτερα και ψηλότερα. Ευχαριστούμε θερμά τον Ολυμπιακό Βόλου για την άψογη φιλοξενία. Ο Ολυμπιακός ήταν κατά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η καλύτερη ομάδα. Ο μαραθώνιος των πλέι-οφ κρίνεται σε μεγάλο βαθμό και από την κούραση των ποδοσφαιριστών. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό Βόλου και να πετύχει τους στόχους του.».

Kαρράς:«Όπως είπε και ο προπονητής μου, προσπαθήσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Το θέλαμε πάρα πολύ αλλά δεν το καταφέραμε. Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε να σκοράρουμε για να καθαρίσουμε το παιχνίδι. Δεν το καταφέραμε. Θα μπορούσαν τα Χανιά να κλέψουν το παιχνίδι στο τέλος. Ήμασταν τυχεροί σε αυτή τη φάση. Συγνώμη στον κόσμο γιατί δεν μπορέσαμε να του δώσουμε τη χαρά της νίκης. Θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος για να πετύχουμε τον στόχο που έχουμε θέσει από την αρχή.Πιστεύω ότι αν έρθει ένα γκολ θα φύγει αυτό το άγχος. Αλλά έχουμε έμπειρους παίκτες που μπορούν να το ξεπεράσουν αυτό και να σταματήσει να υπάρχει.»






Μικρά&πικάντικα















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...