Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Δεν είναι υπερομάδα η Ξάνθη...

Για την επόμενη ημέρα φαίνεται να προετοιμάζει τους φιλάθλους του Ολυμπιακού ο τέως πρόεδρος και νυν Δήμαρχος Βόλου ,Αχιλλέας Μπέος.

Ο κος Μπέος είπε μεταξύ άλλων σε τηλεφωνική του συνέντευξη στον 9,86:

«Εγώ δεν βγαίνω σαν Δήμαρχος να μιλήσω. Δεν έχω αναλάβει τα καθήκοντα μου στον όμορφο Βόλο. Βγαίνω σαν άνθρωπος που αγαπάω το ποδόσφαιρο και θα κάνουμε μια συζήτηση για να μιλήσουμε και να αναλύσουμε δύο τρία πράγματα.

Όταν η ομάδα ήταν πρώτη και τότε γκρίνιαζαν και μουρμουρίζανε, όταν είχε και 16 βαθμούς διαφορά. Όμως θέλω να πω κάτι και είναι πολύ σημαντικό. Και εγώ για αυτό λάτρεψα αυτόν τον κόσμο και αυτή την ομάδα. Γιατί είναι κάτι διαφορετικό.  Οποια πικρία και να έχουμε όποια στεναχώρια, που είναι μεγάλη δεν το συζητάμε, εγώ έτυχαν μέρες που έπαιρνα χάπια και δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Τι να πούμε τώρα και ο απλός κόσμος έχει δίκαιο. Το να στεναχωριούνται, να πούνε ότι θέλουν για την ομάδα τους, αλλά δεν μπορούν να στεναχωριούνται γιατί μια άλλη ομάδα, λέγεται Νίκη αυτή, έχουν μία άνοδο. Εγώ στεναχωριέμαι για την αποτυχία της ομάδας μου, γιατί δεν τα κατάφερε. Δεν είναι σωστό να στεναχωρηθείς για την αποτυχία της άλλης ομάδας. Δεν φταίει η Νίκη, που έβγαλε τα μάτια του ο Ολυμπιακός Βόλου. Είναι ντροπή δεν είναι σωστό. Εμείς θα κοιτάξουμε το σπίτι μας, την ομάδα μας, αυτό που μας δημιούργησε αυτό το πρόβλημα, το άγχος, την πικρία. Η Νίκη αφού κατάφερε με τον Μπιτσάκο, με τον Μπακάλη, με τον Μανάβη και με τον Τσίτα της αξίζουν συγχαρητήρια. Δεν σου φταίει η Νίκη. Καλά κάνανε. Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου».

Για το τι πήγε στραβά: 
«Ένα παιχνίδι που είχε γείρει 97 μοίρες το γήπεδο. Μην πάτε αλλού. Ολυμπιακός Βόλου – Νίκη. Μετά από 40 χρόνια ήρθαν οι άνθρωποι και κέρδισαν. Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Πέρασαν μία φορά τη σέντρα και έβαλαν γκολ. Ισοπαλία να είχε έρθει αυτό το παιχνίδι, θα είχε βγει ο Ολυμπιακός. Αυτή είναι η ζωή. Το πρόβλημα είναι η επόμενη μέρα. Εγώ μιλάω σαν φίλαθλος για την ομάδα που αγαπάω. Για την ομάδα που έκλαψα και στεναχωρήθηκα. Και δεν θεωρώ ότι χάθηκε η άνοδος. Θεωρώ ότι η Νίκη Βόλου έχει βγει στην Α’ Εθνική. Ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα και εύχομαι να πάρει στην Κρήτη το Χ ή τη νίκη και να διεκδικήσει με όποιες πιθανότητες είναι την άνοδο του σε αγώνα μπαράζ, τη μεθεπόμενη Κυριακή. Δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα. Και σε ένα παιχνίδι όλα γίνονται».

Για την επόμενη μέρα:
«Αν θέλουν κάποιοι να φταίει ο Καραγιάννης που δεν μπήκαν τα δύο πέναλτι μέσα, ή ο Βαρούτσικος ή τα δοκάρια, ας ψάξουν να βρουν τι φταίει. Το θέμα είναι τι γίνεται αύριο, αν η ομάδα δεν καταφέρει να βγει στην Α’ Εθνική. Τι θα γίνει την επόμενη μέρα.  Ο κ. Καραγιάννης πήρε την ομάδα τον προηγούμενο Ιανουάριο και τρεις φορές διεκδίκησε την άνοδο. Αν αυτό το θεωρούν αποτυχία, εγώ θα πω ότι δεν είναι αποτυχία, αλλά ότι στεναχωρήθηκα. Δεν είναι θέμα το μπάτζετ γελάει όλος ο κόσμος. Στα ποδοσφαιρικά στέκια ψάχνουν να βρουν πώς έγινε αυτό το θαύμα. Έχει δικαίωμα και αυτή μετά από 50 χρόνια να πανηγυρίσει. Εμείς να στεναχωρηθούμε για την αποτυχία της ομάδας μας. Έχω κλάψει, έχω στεναχωρηθεί, έχω πικραθεί. Αλλά δεν θέλω να κάνει ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου, αυτά που έκαναν κάποιοι αλήτες, όταν ανέβηκε ο Ολυμπιακός. Δεν ξέρω αν ο κ. Καραγιάννης και οι υπόλοιποι αν έχουν τη δυνατότητα να σηκώσουν μια πιθανή νέα χρονιά στη Β’ Εθνική να σηκώσουν το βάρος. Μακάρι να βγει η ομάδα. Ξέρετε μία ομάδα όταν κάνει πρωταθλητισμό έχει άνοιγμα. Νομίζετε ότι υπάρχουν άνθρωποι τη σήμερον ημέρα που να καταθέτουν 400.000 ευρώ τον χρόνο».

Για το άνοιγμα της Νίκης τον Πάτση:
 « Δεν γνωρίζω τον τρόπο του κ. Πάτση στα οικονομικά ούτε πως κατάφερε να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του. Δεν κοιτάω τι κάνει ο αντίπαλος. Σε όλη τη χρονιά κανείς δεν βγήκε από το ΔΣ να πει τι έκανε. Ο Καραγιάννης κράτησε μια στάση πολύ αντρίκια και πολύ έντιμη, σε αντίθεση με τον κ. Πάτση που έβγαινε και έλεγε για την εφορία και το ΙΚΑ. Όταν οι αλήτες διέλυσαν τον Ολυμπιακό, οι άνθρωποι της ομάδας πλήρωναν κανονικά την εφορία και τις εισφορές. Τώρα πώς ο κ. Πάτσης τα κατάφερε να πάρει χαρτιά από εφορία και ΙΚΑ ενώ χρωστάει παντού δεν ξέρω.Καλά έκανε, προστατεύει την ομάδα του».

Για το γεγονός ότι δεν μπορεί να ασχοληθεί με τα διοικητικά της ομάδας: 
«Αν μπορούσα να ασχοληθώ να είναι σίγουροι οι φίλαθλοι ότι τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Δεν μπορώ να ασκήσω διοίκηση. Μπορώ μόνο από μακριά να αγαπάω, να μαθαίνω, άντε να δώσω και καμιά συμβουλή. Να αγοράσω μερικά διαρκείας, ή να βοηθήσω με ένα πούλμαν να πάνε οι φίλαθλοι εκδρομή. Αυτά σαν φίλαθλος του Ολυμπιακού. Μέχρι εκεί. Όταν κάποια στιγμή θα δικαιωθώ, ας έρθουν όλοι τότε να μετρηθούμε».

Για τον κόσμο: 
«Θα πρέπει να συσπειρωθεί ο κόσμος του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μία ιδέα. Οποια και να είναι η διοίκηση. Εγώ θα είμαι ο πρώτος που θα συμβάλλω. Αν μπορώ να συμμετέχω με 7.000, 10.000, ή να πάρω διαρκείας θα το κάνω. Αν μπορέσει κι ο υπόλοιπος κόσμος να το κάνει τότε ο Ολυμπιακός θα μπορεί να κοιτάξει μπροστά. Αν δεν μπορέσει τότε θα είναι ο Ολυμπιακός σε δυσχερή θέση. Η Νίκη Βόλου ανέβηκε είναι δεδομένο. Και μέσα από την εκπομπή σας να πω και συγχαρητήρια».

Για το μπαράζ: 
«Η Ξάνθη ούτε υπερομάδα είναι, δεν υπάρχουν διαφορές και είχε διακοπή δύο μηνών. Ενενήντα λεπτά αγώνα είναι. Μακάρι να κερδίσει ο Ολυμπιακός Βόλου τα Χανιά και ο Ηρακλής τη Νίκη. Όμως θαύματα δεν γίνονται. Ο Ολυμπιακός Βόλου πρέπει να μείνει ενωμένος. Να αφήσουν τη Νίκη να χαρεί παρά την πικρία μας γιατί κι αυτή μετά από 50 χρόνια μπορεί να χαρεί. Δεν μας ενδιαφέρει η Νίκη Βόλου. Μας ενδιαφέρει η ομάδα μας. Οτι και να κάνουν ο Ολυμπιακός Βόλου είναι η μεγαλύτερη ομάδα της πόλης και μακάρι να μπορέσουν να κάνουν αυτά που έκανε ο Ολυμπιακός Βόλου»… 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...