Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Άξιος της τύχης του....

Ξέμεινε από δυνάμεις ο Ολυμπιακός που έμεινε στο μηδέν με τα Ψαχνά.

Η ομάδα πραγματοποίησε κακή εμφάνιση και δεν είχε λύσεις απέναντι σε μία συμπαγή άμυνα.
Μένουν από δυνάμεις οι παίκτες...
Μοιραίος ο Ιωάννου που έχασε την ευκαιρία του αγώνα!



H έλλειψη καθαρού μυαλού και η κούραση ήταν η κύρια αιτία που ο Ολυμπιακός έχασε πολύτιμο έδαφος στην μάχη της ανόδου.
Το παιχνίδι πήγε έτσι όπως το περιμέναμε όλοι...Τα Ψαχνά με σφικτή άμυνα και κέντρο ,με το μυαλό στην άμυνα και ψάχνοντας την ευκαιρία για αντεπίθεση για να «κλέψουν» το παιχνίδι.Αυτό υποχρέωσε τις γραμμές του Ολυμπιακού να...«πιέζουν» επιφυλακτικά και αρκετά χαμηλά.Όμως το κύριο πρόβλημα δεν ήταν αυτό...

Ο Ολυμπιακός στερείται φανερά ενός οργανωτή παιχνιδιού.Σε «δεκάρι» μεταμφιέστηκε ο Μόνχε ο οποίος μπορεί να έχει πάθος ,αλλά του λείπουν παιχνίδια και ο συγκεκριμένος ρόλος είναι λανθασμένος.Έτσι όλη η οργάνωση του παιχνιδιού ουσιαστικά μονίμως...«έγερνε» προς τα πλάγια και οι κάθετες μπαλιές ήταν 8 στις 10 λανθασμένες.

Έτσι η ανάπτυξη της ομάδας περιορίστηκε στο να περιμένει έναν κουρασμένο Μπρέσκα να κάνει φάση από το πουθενά...Σε τέτοια παιχνίδι ουσιαστικά θα πρέπει να εκμεταλλευτείς την μία ή δύο ευκαιρίες που θα προκύψουν από λάθη των αμυντικών.Η ευκαιρία έγινε στο 17'΄με τον Μπρέσκα να κερδίζει την μπάλα στο κέντρο και να δίνει πάσα «πάρε-βάλε» στον Ιωάννου,ο οποίος πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα των Ψαχνών που έδειχνε εξουδετερωμένος στο έδαφος.

Η ομάδα μας είχε ακόμα μία ευκαιρία με τον Νικολιά να ανοίγει πολύ το κοντρόλ και να μην μπορεί να κάνει το σουτ ,μετά από ασίστ του Ρόκα.

Το καλό διάβασμα των παικτών του Γράφα έκανε τον Ολυμπιακό να μην μπορεί να απειλήσει την εστία του Αθανασόπουλου.
Το ίδιο ακριβώς τροπάριο είχαμε και στο β μέρος αφού δεν σημειώσαμε ευκαιρίες στο καρνέ μας εκτός από το σουτ του Νικολιά στο 56' και μία πίεση στα τελευταία λεπτά ,που όμως δεν απέφερε τελική προσπάθεια.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Νίκος Παντελής): Γκίτκος, Γιαλούσης, Κατσιαρός, Μελίσσης (73’ Ζέρης), Αρβανίτης, Ρόκας, Πινδώνης, Μπρέσκα, Νικολιάς (82’ Κατσίκης), Μόνχε, Ιωάννου (62’ Γκούρμα).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θωμάς Γράφας):  Αθανασόπουλος, Μπακομήτρος, Τζανής, Παλαιολόγος, Πατσατζόγλου B., Πατσατζόγλου Χ., Γκεμίσης, Γκμπαγκουιντί (65’ Τσιμόντζι), Μπουμάλ, Κρητικός (84’ Νικολόπουλος), Τσούτσης (70’ Οχάντζα).





Κάρτες: 31' Γιαλούσης 
75’ Αρβανίτης– 15’ Τσούτσης, 27' Κρητικός, 35' Γκμπαγκουιντί




Μας άρεσε.... 
Το ότι το ΕΑΚ είχε κόσμο ακόμα και με την αγορά ανοικτή...
Δεν μας άρεσε...
Η ομάδα δεν ξέρει να εκμεταλλευτεί τα στημένα.Είναι χαρακτηριστικό πως από τα 4 συνεχόμενα κόρνερ που κέρδισε σε στιγμή πίεσης ,ούτε ένα δεν έφτασε καν στην περιοχή των Ψαχνών.




Ο «κόραξ» του αγώνα.
Ο Λιαχούδης δεν έκανε κάποιο μεγάλο λάθος.Προστάτευσε σε μικρο -σφυρίγματα τους φιλοξενούμενους,αλλά απέφυγε να γίνει αρνητικός πρωταγωνιστής.
Με λάθη ο βοηθός του Κουλά.



Είπαν:


Παντέλης: «Σήμερα για εμάς το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Όσο προχωρά το πρωτάθλημα έπρεπε να κερδίσουμε αυτά τα παιχνίδια στο γήπεδο μας. Σε δύο μέρη θα χωρίσω το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε μια ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και αυτή ήταν ο Ολυμπιακός. Είχαμε ευκαιρίες όπως αυτή με τον Ιωάννου. Στο δεύτερο έπεσε ο ρυθμός, κουράστηκαν οι ποδοσφαιριστές, είχαμε δύο αναγκαστικές αλλαγές, αλλάξαμε το σύστημα βάλαμε τον Γκούρμα, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Σίγουρα δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Έχει ακόμα τρία παιχνίδια, κανείς δεν έχει βγει ακόμα και είμαστε υποχρεωμένοι και τα τρία παιχνίδια να πάμε να τα χτυπήσουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε με ψηλά το κεφάλι και πιστεύω ότι στο τέλος θα χαμογελάσουμε


Υπάρχουν τρεις τέσσερις ποδοσφαιριστές που παίζουν με προβλήματα τραυματισμών. Είναι παίκτες που παίζουν σε καίριες θέσεις που δεν μπορούμε να τους αλλάξουμε. Ο ρυθμός πέφτει πάρα πολύ. Με αυτές τις καιρικές συνθήκες μετράει και η ηλικία. Έχουμε και τραυματισμούς σε κάθε ματς, που διαφοροποιούν τα σχέδια μας. Νομίζω όμως ότι το παιχνίδι δεν κερδήθηκε στο πρώτο ημίχρονο.

Εγώ σαν προπονητής ζω με αυτά τα προβλήματα. Θα κοιτάξουμε ο Αρβανίτης να μην παίξει στα δυο επόμενα παιχνίδια γιατί δεν έχουμε άλλα στόπερ Ο Μελίσσης έχει πρόβλημα στον προσαγωγό. Εκ των έσω θα καλύψουμε τα προβλήματα. Μακάρι να είχαμε όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση μας. Δεν χρειάζεται όμως να κλαίμε. »

Ρόκας« Το μόνο που θα πω είναι ότι σε μία συνέντευξη που είχα ξαναέρθει, είχα πει ότι όσοι αγαπάνε αυτή την ομάδα, θα πρέπει στα δύσκολα να το δείξουν. Έχουν μείνει τρία παιχνίδια για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι σε δύσκολη βαθμολογική κατάσταση. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Ολυμπιακός δεν αξίζει να είναι στη Football League. Έχουμε ζήσει άλλες στιγμές εδώ και ξέρουμε που αξίζει να είμαστε. Ολοι μαζί ενωμένοι πρέπει να συνεχίσουμε γιατί δεν αξίζει στον Ολυμπιακό Βόλου να βρίσκεται στη Football League. Με σκληρή δουλειά και όλοι μαζί να πάμε τον Ολυμπιακό εκεί που του αξίζει».

Γράφας:«Διαχειριστήκαμε πάρα πολύ καλά το παιχνίδι. Είχαμε πει ότι πρέπει να έχουμε άριστη αμυντική συμπεριφορά σε έναν αντίπαλο που ξέρει τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο και αυτό το καταφέραμε άριστα. Αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Συνεχίζουμε χωρίς άγχος και στο τέλος θα δούμε πού έχουμε φτάσει. Όταν έρχεσαι να παίξεις με μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός Βόλου, είσαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Σε ενενήντα λεπτά δεν κινδυνέψαμε ποτέ και είχαμε και ευκαιρίες να πάρουμε το ματς. Τέσσερις βαθμούς από τον Ολυμπιακό όταν παίρνεις  είναι πολλοί. Εύχομαι να πάει ο Ολυμπιακός Βόλου όσο πιο γρήγορα εκεί που του αξίζει, γιατί είναι μια ιστορική ομάδα»

Μικρά&πικάντικα


  • 4000 φίλαθλοι γέμισαν τις κερκίδες του ΕΑΚ με την θύρα 2 να παραμένει κλειστή.
  • Απογοήτευση στα πρόσωπα των φίλων μετά το παιχνίδι.
  • Χειροκροτήθηκαν από τους φιλάθλους της 5 οι παίκτες των Ψαχνών.





Το βίντεο του αγώνα







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...