Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Στόχος το μπαράζ....

Με ρεαλιστικό στόχο την συμμετοχή στα μπαράζ θα ταξιδέψει στην Κρήτη ο Ολυμπιακός
Η ομάδα μας κέρδισε τον Αιγιανικό ,αλλά μετά τα σημερινά αναμενόμενα αποτελέσματα θα παίξει για την τρίτη θέση στα Χανιά.

Ίσως ήταν το πιο «βουβό» τρίποντο των τελευταίων ετών στο ΕΑΚ.
Όταν αρχίζαν τα Play-offs οι χιλιάδες φίλοι της ομάδας περίμεναν πως η σημερινή ημέρα θα ήταν ημέρα -γιορτής για τον Βόλο ,αφού η ομάδα της πόλης θα επέστρεφε εκεί που ανήκει ,εκεί που οι εχθροί της την γκρέμισαν.

Παρά ταύτα και μετά από σωρεία λαθών αυτοί που πανηγυρίζουν σήμερα είναι οι φίλαθλοι της ομάδας των 400 εισιτηρίων, οι φίλαθλοι της ομάδας που χρωστά σε όποιον μιλάει ελληνικά,οι ρουφιάνοι που ήταν σε απευθείας γραμμή με τον Γερουλάνο προσπαθώντας να κάνουν κακό στην ομάδα της πόλης, τα ζόμπι που βγαίνουν μια φορά τα 100 χρόνια...

Από την άλλη η ομάδα μας θα παίξει για την ισοπαλία στα Χανιά και όσοι παίκτες απομείνουν αν όλα πάνε καλά,θα προσπαθήσουν να κάνουν το θαύμα με αντίπαλο την Ξάνθη.




Η ομάδα έκανε το χρέος της και κέρδισε τον Αιγινιακό με δύο γκολ του Γκούρμα που επιτέλους «ξεμπούκωσε».
Αγωνιστικά στο γήπεδο υπήρχε μόνο η ομάδα μας. Ο Μπρέσκα ήταν ο δημιουργός και ο Γκούρμα ο εκτελεστής των δύο γκολ ,ενώ δύο δοκάρια είχε η ομάδα μας με Γκούρμα και Ρόκα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Νίκος Παντελής): Γκίτκος, Ζέρης, Κατσιαρός, Μελίσσης, Πινδώνης, Ρόκας, Κολημήτρας, Κατσίκης (71’ Κόμνος), Νικολιάς, Μπρέσκα (58’ Μόνχε), Γκούρμα (81’ Ιωάννου).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Λιόλιος): Τόλιος (6 λ.τρ. Φαρμάκης), Δήμου, Λιόλιος, Κωνσταντινίδης, Γιαζιτζόγλου, Χατζής, Φαμπίνιο, Γκέσιος, Δεμηρτζόγλου (57’ Κ. Αχαλινόπουλος), Μανζάνο (46’ Κυνηγόπουλος), Κουτσοσπύρος.




Κάρτες: 
3
9' Κολημήτρας, 61' Μόνχε - 30' Δεμηρτζόγλου, 43' Κωνσταντινίδης, 69' Φαμπίνιο.



Μας άρεσε.... 
Οι πιτσιρικάδες παίκτες της ομάδας.Ας ελπίσουμε πως θα φανούν αντάξιοι και στα παιχνίδια που θα καίνε!
Δεν μας άρεσε...
Η κάρτα στον Μόνχε που θα χάσει το τελευταίο παιχνίδι με τα Χανιά




Ο «κόραξ» του αγώνα.
Ο Δελφάκης δεν είχε την δύσκολη φάση.Αυστηρή έως σημαδεμένη η κάρτα στον Μόνχε



Είπαν:


Παντέλης: «."Πετύχαμε  μία δίκαια και εύκολη νίκη. Έπαιξε ρόλο το κίνητρο που είχε η δική μας ομάδα. Έχουμε να παίξουμε έναν τελικό στα Χανιά και να προετοιμαστούμε ψυχολογικά και αγωνιστικά. Όπως φαίνεται θα έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι. Αυτό που προέχει είναι να κερδίσουμε την Κυριακή και να πάμε να παίξουμε το μπαράζ με την Ξάνθη. Το παιχνίδι το πήρε η ομάδα που το ήθελε πιο πολύ. Ήταν ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάποια νεαρά παιδιά να πάρουν εμπειρίες, που ίσως μας βοηθήσουν στην τελευταία αγωνιστική. Το παιχνίδι με τα Χανιά είναι ένας τελικός »

Μπρέσκα:« Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς σήμερα. Νομίζω οτι τα παιδιά που έπαιξαν σήμερα προσπαθήσαν να δώσουν το καλύτερο. Δεν τελείωσε ακόμα τίποτα. Εχουμε ένα παιχνίδι που είναι πολύ σημαντικό. Το θέμα είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί την Κυριακή είναι ένα παιχνίδι που δεν μπορούμε να χάσουμε με τίποτα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν όλο τον χρόνο δίπλα μας. Δεν τελείωσε ακόμα τίποτα. Μπορεί να πάμε στο μπαράζ και να κάνουμε ένα ωραίο παιχνίδι. Δεν νομίζω οτι τελείωσε ακόμα»


Μικρά&πικάντικα


  • Με το μυαλό στο ραδιοφωνάκι ήταν οι 4000 φίλοι της ομάδας που στήριξαν και σήμερα τους ερυθρολεύκους.
  • Οι πανηγυρισμοί στο γκολ των Ψαχνών κράτησαν λίγα λεπτά με την κατήφεια να διαδέχεται...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...