Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Πρώτα ο Αιγινιακός...

Η νίκη στο ματς με τον Αιγινιακό προέχει σύμφωνα με τον Νίκο Παντελή.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου μίλξησε στο ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας και αναφέρθηκε στις δύο τελευταίες αγωνιστικές των πλέι οφ. 

 Για το αν είναι εφικτός ο στόχος της 2ης θέσης που οδηγεί απευθείας στη Σούπερ Λιγκ: 

«Ο δρόμος της 2ης θέσεις είναι ανοιχτός. Δεν εξαρτάται από μας, αλλά και από το αποτέλεσμα του παιχνιδιού του Ηρακλή Ψαχνών με τη Νίκη. Εμείς από την πλευρά μας βλέπουμε μόνο το αυριανό παιχνίδι. Το ματς της Κυριακής με τα Χανιά στην Κρήτη θα είναι τελικός, αλλά πρέπει πρώτα να δούμε το αυριανό παιχνίδι με τον Αιγινιακό. Εφόσον νικήσουμε, όλη η χρονιά θα παιχτεί στα Χανιά. Είτε διεκδικώντας την 2η θέση, είτε την τρίτη»

Για τις ελλείψεις που θα έχει και πάλι ο Ολυμπιακός σ' ένα ακόμη παιχνίδι:

 «Ο Μελίσσης δεν είναι 100% έτοιμος, αλλά νομίζω θα παίξει αύριο. Υπάρχουν οι απουσίες των Αρβανίτη και Γιαλούση, γεγονός που δημιουργεί κενό στο κέντρο της άμυνας. Οι όποιες απουσίες, όμως, θα καλυφθούν εκ τω έσω. Είμαστε συνηθισμένοι στα προβλήματα, τα παιδιά όμως είναι έτοιμα. Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να κερδίσουμε τον Αιγινιακό. Δεν μπορούμε να κάνουμε υπολογισμούς και τι θα διεκδικήσει στο τέλος ο Ολυμπιακός, αν δεν κερδίσουμε τον Αιγινιακό».

Για το αν πιστεύει ότι οι αδιάφορες ομάδες βαθμολογικά ομάδες θα... χτυπήσουν ή όχι τα παιχνίδια: 

«Θέλω να πιστεύω ότι όλες οι ομάδες χτυπάνε τα παιχνίδια. Μία ομάδα η οποία δεν έχει βαθμολογικό στόχο είναι πολύ επικίνδυνη, γιατί δεν έχει άγχος. Στο δικό μας παιχνίδι με τον Αιγινιακό εξαρτάται από μας πόσο προσηλωμένοι θα είμαστε στο παιχνίδι.

Όσον αφορά τον Ηρακλή Ψαχνών έχουμε δει ότι χτυπάει τα παιχνίδια. Νομίζω ότι αυτό είναι και το σωστό, ανεξάρτητα του βαθμολογικού ενδιαφέροντος. Ο Ηρακλής Ψαχνών θα παίξει για τη νίκη. Δεν είναι τελείως αδιάφορος, καθώς ελπίζει για την 3η θέση σε συνάρτηση αποτελεσμάτων. Άλλωστε, μέχρι τώρα έχουν έρθει αποτελέσματα στα πλέι οφ που δεν συμβαδίζουν με τη λογική».

Για το γεγονός ότι η ομάδα έχει να δεχθεί γκολ έναν ολόκληρο γύρο στα πλέι οφ: 

«Σίγουρα έχουμε φτιάξει την αμυντική μας λειτουργία. Όλη η ομάδα τρέχει και μαρκάρει. Δυστυχώς, πληρώνουμε την επιθετική μας δυστοκία. Δημιουργούμε σε κάθε παιχνίδι τρεις-τέσσερις κλασικές φάσεις για γκολ, όμως θέλετε το άγχος, θέλετε η πίεση, θέλετε το γεγονός ότι κάποιοι παίκτες παίζουν τραυματίες, δεν έχουμε καταφέρει να πάρουμε τους βαθμούς που θα έπρεπε, κυρίως στο γήπεδό μας. Πιστεύω, πάντως, ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Όπως τόνισα, το πρόβλημά μας είναι στα εντός έδρας παιχνίδια, καθώς μία νίκη να κάναμε στα ματς που έληξαν ισόπαλα, τώρα τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά για τον Ολυμπιακό. Αν θυμηθείτε το παιχνίδι με την Κέρκυρα είχαμε 15 τελικές προσπάθειες και τέσσερις κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Ήταν, πιστεύω, το καλύτερο παιχνίδι μας. Όπως και με τα Χανιά. Βέβαια αν δεν βάλεις γκολ, δεν μπορείς να πάρεις το παιχνίδι.

Επαναλαμβάνω, ωστόσο, πως θα πρέπει να κερδίσουμε τον Αιγινιακό, αλλιώς θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα στα Χανιά, κατά τα ψέματα. Είναι τεράστιο μέγεθος ο Ολυμπιακός Βόλου. Επιβάλλεται να κερδίσουμε το αυριανό παιχνίδι και στη συνέχεια θα ασχοληθούμε με τον ματς στα Χανιά».

Για το αν υπάρχουν επιπλέον προβλήματα στην ομάδα πέρα από τους δύο τιμωρημένους παίκτες: 

«Εκτός από τους Αρβανίτη και Γιαλούση που δεν παίζουν λόγω καρτών, υπάρχουν κι άλλα προβλήματα. Οι Μόνχε, Μπρέσκα και Νικολιάς δεν είναι τελείως καλά. Πρέπει να κάνουμε σωστή διαχείριση του έμψυχου δυναμικού, καθώς ποδοσφαιριστές που έχουν τραυματισμούς είναι δύσκολο να παίξουν δύο 90λεπτα σε τέσσερις μέρες»



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...