Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Είμαστε ακόμα ζωντανοί

Ζωντανός στο κυνήγι της ανόδου έμεινε ο Ολυμπιακός που έφυγε με το διπλό από το Καυτατζόγλειο.
Η ομάδα μας  κέρδισε με γκολ του Κατσίκη δίκαια.
Έδρα με τα μπούνια «σφύριξε» ο Μάνταλος που ακύρωσε κανονικό γκολ του Γκούρμα και χάρισε επανειλημμένα την κόκκινη στους παίκτες του Ηρακλή που προσπάθησαν να κόψουν «βρώμικα» πόντους από το Ολυμπιακό.



Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με ορθολογικό 4-4-2.Το παιχνίδι άρχισε με τον Ολυμπιακό να πατάει καλύτερα στο γήπεδο και ευτύχησε γρήγορα να το εξαργυρώσει με το όμορφο σουτ του Κατσίκη εκτός περιοχής που κατέληξε στα δίχτυα του Κηπουρού.

Ο Ολυμπιακός έλεγχε το παιχνίδι και στο 19' από εξαιρετική μπαλιά του Κατσίκη ο Μπρέσκα έφυγε στην αντεπίθεση από τα δεξιά, όμως το σουτ που επιχείρησε δεν ήταν καλό, με τη μπάλα να φεύγει άουτ.Η ομάδα μας ξανα απείλησε με σουτ του Κατσίκη στο 29' ενώ οι γηπεδούχοι άρχισαν σιγά σιγά να ανακτούν την κατοχή της μπάλας με την εστία του Γκίτκου πάντως να μην κινδυνεύει παρά μόνο μία φορά στο 31.Ο Ηρακλής προσπαθούσε με πλαγιοκοπήσεις από την μεριά του Ζέρη που είχε σημαδευτεί ως πιο...άπειρος,χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ηρακλής δημιούργησε και έχασε δύο καλές ευκαιρίες στο πρώτο δεκάλεπτο,όπου ο Γκίτκος έκανε την επέμβαση του αγώνα αλλά από το 60′ και έπειτα έδειξε να πετάει λευκή πετσέτα.Η κατοχή του Ηρακλή ήταν φλύαρη και οι ερυθρόλευκοι είχαν 2-3 ευκαιρίες να τελειώσουν το παιχνίδι αλλά η απροσεξία στην τελική μπαλιά δεν τους το επέτρεψε.

Έπειτα το τρίποντο ήταν θέμα διαχείρισης και αυτό η ομάδα μας το έκανε καλά!Οι συνεχείς διακοπές από τις διαμαρτυρίες σε κάθε βουτιά των Ηρακληδέων ,αλλά και από τις φωτίες που άναψαν στις κερκίδες ,μόνο καλό έκαναν στην διαχείριση του παιχνιδιού και η ομάδα μας έφυγε με ε΄να πολύτιμο τρίποντο,καθιστώντας βέβαια τον Ηρακλή από εδώ και πέρα αδιάφορο.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Κηπουρός, Μπουκουβάλας, Τσιλιανίδης, Κοντοδήμος, Ιντζόγλου, Σαββίδης (46' Χιονίδης), Τάι, Ματσούκας (75' Μπαμπά), Κοντέων, Λίμα, Παπαστεριανός.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Νίκος Παντελής): Γκίτκος, Αρβανίτης, Γιαλούσης, Κατσιαρός, Ζέρης, Ρόκας, Πινδώνης, Νικολιάς (80' λ.τρ. Ιωάννου), Μπρέσκα (62' Μόνχε), Κατσίκης (88' Κολημήτρας), Γκούρμα.




Κάρτες: 
37' Κοντοδήμος, 84' Τάι, 87' Λίμα, 90'+1 Χιονίδης - 30' Νικολιάς, 71' Ρόκας.




Μας άρεσε.... 
Ο Κατσίκης...Έβαλε το γκολ,μοίρασε μπαλιές ,έκανε σουτ.Αν σοτ β μέρος δεν κουραζόνταν θα ήταν το δεκάρι που ο Ολυμπιακός δεν είχε ολόκληρη την χρονιά!
Δεν μας άρεσε...
Ο Μάνταλος έπεσε στην «λούμπα» των Ηρακλειδέων. Προσπαθώντας να αποδείξει πως δεν είναι ελέφαντας ,αδίκησε καταφανέστατα την ομάδα μας.




Ο «κόραξ» του αγώνα.
Ο Μάνταλος ακύρωσε κανονικό γλολ του Γκούρμα σφυρίζοντας επιθετικό φάουλ.Επίσης χάρισε την κόκκινη κάρτα στον Κοντοδήμο τρεις φορές αφού ούτε το επικίνδυνο παιχνίδι στον Νικολιά ,αλλά ούτε και το σπρώξιμο του Ζέρη εκτός φάσης τον συγκίνησε...



Είπαν:


Παντέλης: «.Για μας ήταν ένα παιχνίδι χωρίς αύριο. Με την έννοια αν δεν είχαμε κερδίσει σήμερα δεν θα είχαμε καμία ελπίδα και μετά τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Πήραμε δίκαιη νίκη. Για πρώτη φορά ευτυχήσαμε στην πρώτη φάση να πετύχουμε ένα γκολ. Ελέγξαμε το παιχνίδι και θα μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλο γκολ στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίχτηκε παιχνίδι αξιώσεων  λόγω του άγχους των ποδοσφαιριστών. Σε δύο φάσεις που βγήκαμε στην αντεπίθεση θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι.

Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη γιατί μας κάνει να ελπίζουμε για την απευθείας άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, αλλά και ψυχολογική που μας κρατάει ζωντανούς σε αυτή τη μάχη.

Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε τον Αιγινιακό και μετά θα δούμε τι θα γίνει. Από αύριο κοίταξε το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Αιγινιακό. Εύχομαι ο Ηρακλής να βρει τον δρόμο του γιατί τον χρειάζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο »

Αρβανίτης« Σήμερα μείναμε ζωντανοί. Γνωρίζαμε ότι παίζαμε σε μία δύσκολη έδρα. Ο Ηρακλής έπαιζε τελευταίο του χαρτί και ήταν δύσκολο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Με την έλευση του κ. Παπαδόπουλου, ο Ηρακλής είναι βελτιωμένος.

Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Αν και δεν κρατάμε την τύχη στα πόδια μας έχουμε ελπίδες. Εύχομαι να κερδίσουμε και τα δυο παιχνίδια στη συνέχεια. Κοιτάμε από σήμερα κιόλας το επόμενο και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Κατσίκης:«Είναι πολύ σημαντική αυτή η νίκη σήμερα, μετά από κάποια ατυχή αποτελέσματα κακοδαιμονία και ατυχία. Ήταν ένα ματς εμπειρίας για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να μείνουμε μέσα στο κόλπο. Έχουμε δύο τελικούς ακόμη και πάμε να τα κερδίσουμε.Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, δεν μπορείς να περάσεις από πουθενά εύκολα. Πιστεύω να πάρουμε με τη βοήθεια του κόσμου μας το παιχνίδι με τον Αιγινιακό και μετά να πάμε στα Χανιά για το διπλό.  Η ομάδα αυτή αμφισβητήθηκε. Ενώ είχε διαφορά μεγάλη κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, έγινε μια κοιλιά σε δύσκολη στιγμή. Πάμε όλοι μαζί για τους δύο τελικούς»

Μικρά&πικάντικα


  • Άποψη για τις δημοτικές εκλογές στον Βόλο έχουν τα πρεζόνια της θύρας 10.Έτσι αφού ανέβασαν ένα πανό που έγραφε «Βολιώτες ψηφοφόροι είστε για τον Μπέο» ,έπειτα έβαλαν φωτιά και έκαψαν ένα μεγάλο μέρος της θύρας όπου κάθονται...
  • Λίγος κόσμος είδε το παιχνίδι αφού οι θεατές δεν ξεπερνούσαν τις 2000.
  • Oπαδοί του Ολυμπιακού ταξίδεψαν στην Θεσσαλονίκη μεμονωμένα με ΙΧ,αλλά η αστυνομία δεν τους επέτρεψε να μπούνε στο γήπεδο,ενώ κάποιος άλλους φιλάθλους τους σταμάτησαν στα Μάλγαρα και έξω από τον Βόλο.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...