Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Δεν αντέχεται άλλη Καλλονή...

Ανακοίνωση για τον αγώνα με τα Ψαχνά εξέδωσαν οι ερυθρόλευκοι οπαδοί του Ριζομύλου.
Διαβάστε την...


«Αναμφισβήτητα, αν έλεγε κάποιος πριν λίγα χρόνια, όταν ο Ολυμπιακός Βόλου <<έκανε πλάκα>> σε Super League και Europa League χαρίζοντας μαγικές στιγμές στους οπαδούς της ομάδας, ότι η ομάδα μελλοντικά <<θα παίξει το μέλλον της>> εναντίον... κάποιου Ηρακλή Ψαχνών, τότε σίγουρα θα θεωρούνταν τρελός! Όμως, η ατυχία, οι πολλοί τραυματισμοί, αλλά και το σύστημα <<33 κράμπες - 17 λεπτά ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο>> της <<κομμώτριας>>, το οποίο καλείται <<καραγκιοζιλίκι>> από τα πιτσιρίκια του Φωστήρα, ενώ <<φιλοσοφία>> από προπονητές άλλων ομάδων (και θέλουμε να ελπίζουμε πως μόνο αυτοί και όχι άλλοι λόγοι) έφεραν τα πράγματα έτσι, ώστε ο εντός έδρας αγώνας με τον Ηρακλή Ψαχνών στο ΕΑΚ να είναι ένα <<παιχνίδι δίχως αύριο>> για την ομάδα μας, στο οποίο η νίκη του Ολυμπιακού Βόλου κρίνεται κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη στην πορεία για την άνοδο στη Super League, η οποία βρίσκεται στην ύστατη φάση.

Δεδομένων αυτών, η ομάδα αύριο έχει ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Αύριο δε θα μας λέει τίποτα απλά η προσπάθεια! Δε θα μας λέει τίποτα η ατυχία!! Δε θα μας λέει τίποτα αν ο αντίπαλος-χωριό έχει κάνει ταχύρυθμα μαθήματα κράμπας στη Νέα Ιωνία!!! Αύριο νικάμε έστω με <<μισό-μηδέν>>, γιατί έτσι γουστάρουμε εμείς!!!

Παρακάτω παραθέτουμε τμήμα της ανακοίνωσης των Austrian Boys πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, όπου κρινόταν η <<έξοδος>> του Ολυμπιακού Βόλου στην Ευρώπη:
<<Την Κυριακή η ομάδα μας δίνει το πιο ιστορικό ματς της ιστορίας μας. Τόσα χρόνια έχουμε γυρίσει όλα τα γήπεδα της Ελλάδας, έφτασε όμως η στιγμή να επισκεφτούμε και γήπεδα ευρωπαϊκά που μας περιμένουν. Την Κυριακή δεν θα υπάρχει πράσινο χρώμα πουθενά, γιατί έτσι γουστάρουμε εμείς. Την Κυριακή το Πανθεσσαλικό Στάδιο θα είναι ερυθρόλευκο και αυστριακό, 20000 Βολιώτες θα καταφθάσουν από όλα τα μέρη της Ελλάδας και θα τραγουδάμε και θα χορεύουμε για την έξοδο μας στην Ευρώπη. Την Κυριακή το βράδυ η πόλη θα φωταγωγηθεί. Για να γίνουν όμως όλα αυτά, θα πρέπει να κατατροπώσουμε τον Παναθηναϊκό. 20.000 κόσμος θα πάμε να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας να επικρατήσει η ΒΟΛΑΡΑ με κάθε τρόπο!>>

Μόνο και μόνο από την ανακοίνωση αυτή φαίνεται η ΣΙΓΟΥΡΙΑ, η ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ και η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΘΕΛΗΣΗ που διέκρινε ΤΟΤΕ την ομάδα και τον κόσμο της για τη νίκη. Ανάλογα στοιχεία θέλουμε να διακρίνουμε και ΤΩΡΑ, όσο κρίσιμος και να είναι ο αγώνας!

Και όλα αυτά, διότι:
1. Είναι αδιανόητο να γεμίσει κι άλλο η Super League συνοικιακές ομάδες και χωριά.
2. Είναι αδιανόητο να μην ανέβει φέτος ο Ολυμπιακός Βόλου στην κατηγορία που ανήκει (και από την οποία βρώμικα εκδιώχθηκε).
3. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ <<ΑΛΛΗ ΚΑΛΛΟΝΗ>> και <<ΑΛΛΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ>> ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ!

Καλούμε τον κόσμο να κάνει <<πύρινη έδρα>> το ΕΑΚ, να στηρίξει την ομάδα και να δει έστι όλη η Ελλάδα ποια ομάδα έχει τον κόσμο και τη δυναμική, ώστε να βρίσκεται (μόνιμα) στη Super League. Επίσης, καλούμε τους παίχτες της ομάδας να αγωνιστούν ως ΟΜΑΔΑ και ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ να αποσπάσουν τη νίκη!

Συμπερασματικά: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ Χ-Υ, όπου Χ>Υ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ!!!

ΥΓ1. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον τεράστιο σύνδεσμο των Austrian Boys.

ΥΓ2. <<Τελειώστε>> το συνεχώς ευνοημένο παραμάγαζο της ΕΠΟ!

ΥΓ3. ΑΝΤΕΠΙθΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟ!!!

RiZoMyLoS G1»




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...