Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Τιμήθηκε η ομάδα βόλεϊ

Στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του «Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937», η οποία φέτος ήταν αφιερωμένη στην μνήμη του ποδοσφαιριστή Τάκη Συνετόπουλου, στο κατάμεστο κλειστό του ΕΑΚ, έγινε η απονομή κυπέλλου και μεταλλίων στις αθλήτριες και στους προπονητές Νίκο και Νατάσα Μαλλιάρα...
....της νεοσύστατης γυναικείας ομάδας βόλεϊ του συλλόγου, η οποία τερμάτισε αήττητη στο τοπικό πρωτάθλημα βόλεϊ Κεντρικής Ελλάδας και προκρίθηκε στα μπαράζ ανόδου στην Β’ Εθνική, με ομάδες από την Κεντρική και Στερεά Ελλάδα. 

Βραβεύτηκε επίσης και η γυναικεία ομάδα μπάσκετ και τις απονομές έκανε εκ μέρους της διοίκησης ο πρόεδρος κ. Τσεκούρας Νίκος. 

Την εκδήλωσε τίμησε με την παρουσία του ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος. 

Το νεοσύστατο τμήμα βόλεϊ στον σύλλογο δημιουργήθηκε πριν από μερικούς μήνες, με τμήματα γυναικών και υποδομής και μέσα σε επτά μήνες, στους οποίους έγινε και η πλήρης στελέχωση της γυναικείας ομάδας και οι προπονήσεις, τα κορίτσια του Νίκου και της Νατάσας Μαλλιάρα, κατάφεραν να τερματίσουν στην πρώτη θέση του 1ου ομίλου, στο πρωτάθλημα βόλεϊ Κεντρικής Ελλάδας και στην φάση των μπαράζ για άνοδο στην Β’ Εθνική, να κάνουν μια πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σε έμπειρες ομάδες και να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες για την συνέχεια. 

Το σημαντικότερο πρόβλημα κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος ήταν ότι αν και η έδρα των αγώνων του Ολυμπιακού είναι στο κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος», οι προπονήσεις γίνονται σε σχολικό κλειστό γυμναστήριο. 

Για την συνέχεια η ομάδα θα δώσει αρκετά φιλικά, στα οποία θα δοκιμαστούν και νέες αθλήτριες που ήρθαν στον σύλλογο και θα αποτελέσουν την νέα πιο δυνατή σύνθεση για το επόμενο πρωτάθλημα. 

Συνεχίζονται παράλληλα οι προπονήσεις του τμήματος υποδομής και από την νέα αθλητική περίοδο θα υπάρξει συμμετοχή στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα. 

Οσα κορίτσια θέλουν να μάθουν τα μυστικά του βόλεϊ και να συμμετάσχουν στην στελέχωση της ομάδας για την νέα αθλητική περίοδο 2014-15, μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά με τους προπονητές στα τηλέφωνα: 6988683068 και 6939265859. 

Θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε όσους στήριξαν υλικά το νεοσύστατο τμήμα βόλεϊ, ειδικά αυτούς τους δύσκολους καιρούς που κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη. 

Η διοίκηση, οι προπονητές και οι αθλήτριες λοιπόν ευχαριστούν θερμά τις επιχειρήσεις: 

Μικτό πρατήριο καυσίμων - Καραλής, ταχυφαγείο Vani di Pasta, Pizza Romeo, ενδύματα MAG-Κ. Μαγαλιός, εμφιαλωμένα νερά ΣΑΜΑΡΙΝΑ-Μήτσικας Νίκος, διαφημιστικά δώρα - Pronet Hellas, χρώμα Panos, AΝΕΣ Lines και γραφείο ταξιδίων Vis Travel. 

Επίσης ευχαριστούμε τον υπεύθυνο γυμναστηρίων κ. Μυριτζή Αντώνη και τους υπαλλήλους του Βάκης Παρασκευόπουλος, για την παραχώρηση του, όταν αυτό ήταν εφικτό, για κάποιες προπονήσεις της γυναικείας ομάδας, πριν από τα εντός έδρας παιχνίδια. 

Οι προπονητές ευχαριστούν τα σωματεία: Αργώ Βόλου, Νίκη Βόλου, Γ.Σ. Βόλου, Ιωλκό Βόλου, Γ.Σ. Αλμυρού, Γ.Σ. Φαρσάλων, Φοίνικα Λάρισας, Ερμή Αγιάς, Γ.Σ. Νίκαιας και Α.Ο. Λαμίας, για τα φιλικά παιχνίδια στην περίοδο «μονταρίσματος» της γυναικείας ομάδας. 

Οι αθλήτριες που συμμετείχαν στο γυναικείο πρωτάθλημα βόλεϊ περιόδου 2013-14, είναι οι εξής: Μαλλιάρα Νατάσα, Καραβάρα Αιμιλία, Καραποναρλίδου Μένια, Κουτσαφτή Ελένη, Καζοπίδου Βάσω, Κωστοπούλου Ελευθερία, Τσιάτσιου Ματούλα, Βασιλάκη Κων/να, Κονταξή Ζωή, Αγιασιώτη Μαρία, Τσένου Σίσσυ, Τζιγκούρα Λίτσα, Γκισγκίνη Ειρήνη, Κουκούμη Ράνια και Κωφίδου Ολυμπία



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...