Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Επιστροφή στα τρίποντα με Βολιωτάκια...

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες!Ο κόσμος χειροκρότησε τους «μπέμπηδες » της ομάδας.
Η ομάδα μας με απλό ποδόσφαιρο προηγήθηκε 3-0 στο ημίχρονο και έπειτα ανέλαβαν τα...μωρά του Ολυμπιακού που στάθηκαν επάξια.



Ο Ολυμπιακός πέτυχε τα τρία γκολ από τα τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο πρώτο ημίωρο, με αποτέλεσμα ο Νίκος Παντέλης να ξεκουράσει στο β' μέρος τους Ρόκα, Μόνχε και Μπρέσκα, ενώ δεν αγωνίστηκε ο Γκούρμα.

Μετά από κάποιες ενέργειες των «ερυθρολεύκων» στο πρώτο δεκάλεπτο, με τον Νικολιά να χάνει στο 10' την πρώτη καλή ευκαιρία το σκορ άνοιξε για τον Ολυμπιακό στο 14'. Ο Ρόκας έβγαλε εξαιρετική μπαλιά για τον Νικολιά και ο νεαρός μεσοεπιθετικός από τα αριστερά με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 1-0 μέσα σε αποθέωση από τους Βολιώτες φιλάθλους.

Ο Ολυμπιακός με άλλον αέρα, πλέον, συνέχισε να παίζει επιθετικά και να κυνηγά το δεύτερο γκολ. Στο 20' ο Μόνχε εκτέλεσε φάουλ πλασαριστά στον Μπρέσκα, αυτός έκανε τη σέντρα και ο Αρβανίτης μέσα από την περιοχή δεν μπόρεσε να σουτάρει, όπως θα ήθελε, για να μπλοκάρει τη μπάλα ο Μοσχονάς.

Έξι λεπτά αργότερα, στο 26', ο νεαρός Ζέρης κινήθηκε από τη δεξιά πλευρά, πάσαρε στον Μπρέσκα και αυτός από το ύψος της περιοχής σούταρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, για να χαθεί η ευκαιρία για τον Ολυμπιακό.

Τελικά, το 2-0 ήρθε για τους «ερυθρόλευκους» στο 28' με μια πολύ καλή ενέργεια η οποία ξεκίνησε από τον Μόνχε, έβγαλε μπαλιά στον κενό χώρο στον Μπρέσκα, με τον Σλοβάκο μεσοεπιθετικό να φεύγει ταχύτητα στην επίθεση, την κατάλληλη στιγμή γύρισε παράλληλα τη μπάλα στην καρδιά της άμυνας του Φωστήρα, με τον Ιωάννου να πλασάρει πάνω στην κίνηση και να πετυχαίνει το δεύτερο τέρμα των «ερυθρολεύκων».

Μάλιστα, δύο λεπτά αργότερα, στο 30', ο Μπρέσκα εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα του Φωστήρα και με ωραίο πλασέ έγραψε το 3-0, «καθαρίζοντας» ουσιαστικά το παιχνίδι.

Από εκεί και έπειτα ο Ολυμπιακός έκανε συντήρηση δυνάμεων ,ενώ ξεκουράστηκαν και κάποιοι παίκτες ενόψη δύσκολης συνέχειας.

Οι  «πιτσιρικάδες» αφού ισσορόπησαν προς το τέςλος του β μέρους,πίεσαν για ένα ακόμα γκολ.Στο 83' ο Κόμνος εκτέλεσε κόρνερ, με τον προωθημένο Παπανικόλα να πιάνει την κεφαλιά και με τον Μοσχονά να μπλοκάρει τη μπάλα, στο 89' έγινε το 4-0. Ο Άγγελος Κολημήτρας εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Μοσχονά

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γκίτκος, Ζέρης, Παπανικόλας, Αρβανίτης, Κατσιαρός, Μελίσσης, Ρόκας (46' Κολημήτρας), Μπρέσκα (58' Κόμνος), Μόνχε (46' Ντινόπουλος), Νικολιάς, Ιωάννου
.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μοσχονάς, Αχείμαστος, Τασουλής, Κακαράς, Τεγούσης (56' Λεοντίου), Ζιαμπάρης, Γ. Μπαστάνης (56' Μακρίδης), Μουστόγιαννης (82' Θ. Μπστάνης0, Γκίνο, Σεχολάρι, Εμέκα.





Κάρτες:
-




Μας άρεσε.... 
Το ότι βγάλαμε το παιχνίδι αναίμακτα (χωρίς τραυματισμούς) και χωρίς κάρτες.
Δεν μας άρεσε...
Η κούραση που είναι εμφανή σε ορισμένους ποδοσφαιριστές.




Ο «κόραξ» του αγώνα.
Ο  Ιωαννίδης δεν είχε προβλήματα.



Είπαν:


Παντελής: «Καλή νίκη γιατί πήραμε τους τρεις πόντους που θέλαμε, αλλά θα βοηθήσει και στο ψυχολογικό κομμάτι. Μας βοήθησαν πάρα πολύ τα δύο γρήγορα γκολ και ψυχολογικά. Στο δεύτερο ημίχρονοι μας δόθηκε η δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε και να δούμε κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Χρησιμοποιήσαμε κάποια παιδιά που μπορεί να είναι νεαρά, αλλά αξίζουν της προσοχής όλων. Δεν χρειάζεται να θριαμβολογούμε, όπως και στα άλλα παιχνίδια που δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε έτσι και τώρα που τα καταφέραμε, ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε με σκυμμένο το κεφάλι. Κερδίσαμε έναν τελικό, έχουμε άλλους τέσσερις. Να ξεκουραστούμε αυτές τις μέρες που είναι περισσότερες  και να κοιτάξουμε τη συνέχεια. Συγχαρητήρια στον Φωστήρα γιατί πραγματικά ήταν η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που βοήθησε και θέλω να υποσχεθώ οτι θα κάνουμε οτι περνάει από το χέρι μας για να ανέβει η ομάδα στην Α' Εθνική κατηγορία.Έτσι όπως είναι το ποδόσφαιρο τώρα, ο Ολυμπιακός Βόλου που είναι μια ομάδα με ιστορία θα πρέπει να στηρίζετε σε δικά του παιδιά. Είναι μια σημαντική παρακαταθήκη και εαν συνεχίσουν να δουλεύουν με σκυμμένο το κεφάλι θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα»

Ντινόπουλος«Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι.. Θέλαμε τους βαθμούς, τόσο για ν' ανέβουμε στη βαθμολογία, όσο και για να βελτιώσουμε τη ψυχολογία μας. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε γρήγορα, γεγονός που μας βοήθησε σημαντικά για τη συνέχεια. Κοιτάμε μπροστά και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά. Συνεχίζουμε να πάρουμε τα υπόλοιπα ματς για ν' ανέβουμε στην Α' Εθνική».







Μικρά&πικάντικα


  • Παρά τους 32 βαθμούς περίπου 4000 κόσμος βρέθηκε στις κερκίδες του ΕΑΚ
  • Προβληματική καθίσταται η βορειοανατολική κερκίδα αφού δεν χωράει τον κόσμο.
  • Τζάμπα νερά δεν είδαμε από κάποιον υποψήφιο στο ΕΑΚ.Άλλος κόσμος...άλλα έθιμα!
  • Σκόρδα γέμισε τον πάγκο ο Παντέλης για να ξορκίσει το...κακό το μάτι.





Το βίντεο του αγώνα








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...