Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Ευχέλαιο και γρήγορα...

Καλύτερος ο Ολυμπιακός άξιζε την Νίκη απέναντι στον συνοικιακό θίασο του Βοσνιάδη.
Συνεχίστηκαν οι τραυματισμοί...νοκ άουτ οι Κριστομπάλ και Καρίλ




O Oλυμπιακός ήταν στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού καλύτερος.Μόλις στο 9΄μετά έχασε την πρώτη κλασική ευκαιρία με τον Γκούρμα να σουτάρει μέσα από την περιοχή και να αστοχεί για λίγο.Η Νέα Ιωνία απάντησε στο 11΄' με αδύναμο πλασε του Tζιώρα που γύρισε με το κεφάλι στον Γκίτκο ο Γιαλούσης.



Στο 15΄ο Ολυμπιακός και πάλι απείλησε με σουτ του Μόνχε που εξουδετέρωσε σε κόρνερ ο Αποστολίδης για να έρθει στο 24΄η άχαστη φάση του αγώνα:στην σέντρα του Κατσιαρού από τα αριστερά ο Καρίλ σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους και η κεφαλιά του βρήκε το δοκάρι.Στην επιστροφή της μπάλας η οποία ήρθε και πάλι στον Καρίλ ,μες τον Αποστολίδη εξουδετερωμένο,ο ερυθρόλευκος ποδοσφαιριστής έκανε «τσαφ» και δεν μπόρεσε να απλά να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Και ενώ ο Καλογερόπουλος προκλητικά αγνοούσε τα συνεχόμενα φάουλ πάνω στον Γκούρμα,οι γηπεδούχοι μεν,αλλά αιώνιοι φιλοξενούμενοι στον Βόλο,βρήκαν την ευκαιρία και βγήκαν δυο φορές μπροστά με τα σουτ του Ανιέτε να μην ανησυχούν τον Γκίτκο.

Και ενώ η ατυχία συνέχισε να «χτυπάει» την ομάδα με τον Καρίλ να αποχωρεί τραυματίας μετά τον Κριστομπάλ η Νίκη έμεινε με δέκα με αποτέλεσμα το Πανθεσαλικό να γέρνει προς την εστία του Αποστολίδη για το επόμενο δεκάλεπτο με Κατσίκη και Μπρέρσκα να χάνουν ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ.

Ο Ολυμπιακός ψάχνοντας ομαδικά το γκολ ,παραλίγο να πάθει ζημιά σε ανυποψίαστη στιγμή,όταν το σουτ του Σοιλείδη απομάκρυνε ο Γκίτκος με την μπάλα έπειτα να βρίσκει το δοκάρι.Ο Μόνχε απάντησε με σουτ κεραυνό που πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Αποστολίδη και έπειτα ανέλαβε δράση ο Καλογερόπουλος,ο οποίος μετά από συμβουλή του 4ου διαιτητη απέβαλε τον Κατσίκη για χτύπημα εκτός φάσης.

Έχοντας πλέον ισορροπήσει την αριθμητική ισορροπία ο ρέφερι άρχισε να σφυρίζει εμφανώς έδρα προσπαθώντας να κλείσει την ομάδα μας στην εστία του Γκίτκου.
Ο Ολυμπιακός μάλιστα με τον Ροκα εμφανώς να χωλαίνει από τον τραυματισμό του,έπαιζε ουσιαστικά με 9 παίκτες.Πάντως παρά την κούραση ο Ολυμπιακός δημιούργησε ακόμα δύο κλασικές ευκαιρίες στο τελευταίο 5λεπτο.

Ο Μπρέσκα στην αντεπίθεση βγήκε σε εξαιρετική θέση από πλάγια δεξιά απέναντι από τον Αποστολίδη, αλλά αντί να εκτελέσει προσπάθησε να ''σπάσει'' την μπάλα δίπλα του και έχασε τεράστια ευκαιρία αφού οι αμυντικοί έδιωξαν σε κόρνερ.Το κόρνερ εκτελέστηκε όμορφα με τον Γκούρμα μέσα στην μεγάλη περιοχή μόνος του να στέλνει με σουτ την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Αποστολίδη.

ΝΙΚΗ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Σοϊλέδης, Πινιέιρο, Ακασού (72' Ισαάκ), Μπιτσάκος, Μανουσάκης, Ρονκάτο (56' Γκότοβος), Ανιέτε (88' Παπαδόπουλος), Τζιώρας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Νίκος Παντελής): Γκίτκος, Γιαλούσης, Αρβανίτης, Μελίσσης, Κατσιαρός, Ρόκας, Κριστόμπαλ (20' λ.τρ. Πινδώνης), Καρίλ (51' λ.τρ. Κατσίκης), Μόνχε (70' Νικολιάς), Μπρέσκα, 





Κάρτες:
22' Μπιτσάκος  31' Ακασού  53' Μπιτσάκος  - 16' Αρβανίτης ,35' Γιαλούσης , 67' Κατσίκης 92' Πινδώνης




Μας άρεσε.... 
Η ομάδα που έπρεπε να κερδίσει ήταν ο Ολυμπιακός.Απέδειξε πως χωρίς κράμπες και καραγκιοζιλίκια είναι καλύτερη ομάδα από τον θίασο Βοσνιάδη.
Δεν μας άρεσε...
-Η χρησιμοποίηση του Ρόκα που σαφώς δεν ήταν έτοιμος από τον τραυματισμού του.Η ομάδα μετά το 60' έπαιζε με 9 παίκτες.
-Το γεγονός πως «ξεμένουμε» από παίκτες μετά τους τραυματισμούς των Καρίλ και Κριστομπάλ.
- Ο Γκούρμα έχασε και πάλι τα άχαστα...




Ο «κόραξ» του αγώνα.
Ο Καλογερόπουλος έπαιξε έδρα.Κάρτα εφεύρεση η κόκκινη του Κατσίκη σε μία κοκορομαχία που γίνονται καμιά 15αριά σε κάθε παιχνίδι και ο ρέφερι μαζί με τον 4ο την εκτίμησαν ως...κουτουλιά.
Έπειτα προσπάθησε έντεχνα να δώσει αμφισβητούμενα στημένα γύρω από την περιοχή του Ολυμπιακού



Είπαν:


Παντελής: « Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες γιατί έγινε ένα αθλητικό παιχνίδι. Δεν είχε βέβαια μεγάλη ποιότητα, λόγω της σπουδαιότητας, αλλά αν κάποιος έπρεπε να κερδίσει αυτοί έπρεπε να είμαστε εμείς. Θεωρω πως με βάση την εικόνα του αγώνα, μας αδικεί το αποτέλεσμα. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι.
Δυστυχώς συνεχίζεται η ιστορία με τους τραυματισμούς. Σήμερα είχαμε αυτούς του Κρίστομπαλ και του Καρίλ. Με τις δύο αναγκαστικές αλλαγές, διαφοροποιήθηκαν τα σχέδια μας.Είχαμε επιβάλλει το ρυθμό μας, αλλά ήρθε η αποβολή του Κατσίκη που ήταν καθοριστική. Στο τελευταίο πεντάλεπτο το ματς έγινε ροντέο με εκατέρωθεν ευκαιρίες. Είναι πλέον επιτακτική ανάγκη οι νίκες στα δύο συνεχόμενα ματς στο γήπεδό μας. Η ομάδα μας είναι ίσως η καλύτερη του ομίλου και πρέπει ν' ανέβει οπωσδήποτε στη Σούπερ Λιγκ. 


Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στον κόσμο. Συνεχίζουμε για το ματς με τον Φωστήρα που είναι καθοριστικής σημασίας και εφαλτήριο για την άνοδό μας στη βαθμολογία. Περιμένουμε την τετάρτη τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να μας ωθήσει στη νίκη»


Βοσνιάδης«Ήταν ένα πολύ δυνατό ματς, πραγματικό ντέρμπι. Ξέραμε τη δυσκολία και θέλαμε απόλυτη ισορροπία σε κάθε φάση. Τα παιδιά ακολούθησαν το πλάνο. Μπορεί να νομίζετε πως έγιναν φάσεις, όμως ήταν ένα πολύ κλειστό ματς και για τις δύο ομάδες.
Δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Μέσα απ' αυτό τον πόντο που πήραμε, αποκτάμε πλεονέκτημα. Τελείωσε το ματς. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη θερμή του υποστήριξη. Κόσμος και ομάδα μαζί είναι ένα. Έτσι θα πάμε μέχρι το τέλος. Εμείς θέλουμε να πάρουμε τους βαθμούς που πρέπει. Ο στόχος πλησιάζει. Μπορεί τα ματς που έρχονται να φαίνονται βουνό, αλλά έχουμε κάνει σπουδαία συγκομιδή και έτσι θα συνεχίσουμε. Αυτή η χρονιά θα είναι δική μας. Ξέρουμε τον καημό του κόσμου για την άνοδο και θα τον αποζημιώσουμε. Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι. Κοιτάμε την ομάδας μας, οι αντίπαλοι ας κάνουν ό,τι θέλουν.
Ελπίζω τα επόμενα παιχνίδια να είναι σε καλύτερες ώρες, γιατί οι ποδοσφαιριστές ...λιώνουν στο λιοπύρι. Θέλουμε να συνεχίσουμε συγκεντρωμένοι και ήρεμοι. Ήταν μέσα στον σχεδιασμό να μπορέσουμε να πάρουμε το παιχνίδι. Αλλά από την άλλη, αν δεν τα καταφέρναμε θέλαμε να διστηρήσουμε τη διαφορά μας με τον Ολυμπιακό Βόλου. Δεν θέλω να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες. Η Νίκη έχει τεράστια δυναμική. Το έζησα εδώ στους 3,5 μήνες που είμαι. Η ομάδα μετά από πολλά χρόνια θ' αλλάξει κατηγορία. Κόσμος και ομάδα έχουμε πάρει το δρόμο και πάμε».

Mπρέσκα: «Ήταν ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Κάναμε καλό παιχνίδι, αλλά και πάλι χάσαμε ευκαιρίες. Η κόκκινη κάρτα μας κόστισε, αφού αν δεν υπήρχε, θα είχαμε κερδίσει σίγουρα. Έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια που απομένουν για ν' ανέβουμε στη Σούπερ Λιγκ. Έχουμε πολύ ατυχία, αλλά συνεχίζουμε.
Κάνουμε πολλές ευκαιρίες, η ομάδα παίζει πολύ καλά. Κάποια στιγμή θα γυρίσει ...ο τροχός και θα βάλουμε πολλά γκολ»










Μικρά&πικάντικα


  • Περίπου 6000 φίλαθλοι βρέθηκαν στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού.Εξ αυτών οι 2000 ήταν μεμονωμένοι φίλοι της ομάδας μας.
  • Μικροένταση δημιουργήθηκε στο τέλος μεταξύ του Αρβανίτη και του πάγκου της Νέας Ιωνίας.
  • Άφθονο γέλιο προκάλεσαν οι κλεφτοκοτάδες μελαψοί φίλαθλοι της Νίκης που με περηφάνια έκθεσαν ως...λάφυρα τις σημαίες που έκλεψαν από το ΕΑΚ. Μήπως ο Δήμος Βόλου πρέπει εκεί να αναζητήσει και τους τσιγγάνους που κλέβουν τις σχάρες από την Ρήγα Φεραίου; 
  • Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κος Μεικόπουλος πάντως δεν ξεχώριζε από τον αμόρφωτο πυρήνα των 200 οργανωμένων της Νίκης και έβριζε σαν οχετός τον Ολυμπιακό και τον Αχ.Μπέο.
  • Τα «νεράκια» στο γήπεδο ήταν δωρεάν και προσφορά της κας του ΠΑΣΟΚ Τζούλιας Τσαλίκη...
  • Αρκετές προσαγωγές έγιναν σε φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου.Μάλιστα οι...συλλήψεις δεν γινόταν από την αστυνομία αλλά από τον «φουσκωτό» στρατό που επιστράτευσε ο Πάτσης,κάτι που συνηθίζει τον τελευταίο καιρό στον Βόλο. 
  • Η ενέργεια του Κατσίκη προκλήθηκε από τον «έγχρωμο» παίκτης της Νέας Ιωνίας ο οποίος σε μία φάση του έδειξε το μεσαίο δάκτυλο και τον...«χούφτωσε».Ο ρέφερι φυσικά δεν το είδε...





Το βίντεο του αγώνα








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...