Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Ισχύουν τα εισιτήρια ανέργων↻

Η αυξημένη ζήτηση των διαρκείας οδήγησε την ΠΑΕ σε παράταση διανομής των,αλλά και «εμπλοκή» στην κυκλοφορία εισιτηρίων του αγώνα με την Νίκη.
Έτσι  τα εισιτήρια που θα βγούνε στην αγορά για τις θύρες 3-5-7 θα είναι περιορισμένα.Αυτό διότι με τον ρυθμό που πωλούνται οι κάρτες διαρκείας ,είναι πιθανό να υπάρξει sold out.

Ήδη οι κάρτες διαρκείας για τις θύρες 4 και 5 έχουν εξαντληθεί ,ενώ λίγα έχουν απομείνει για την θύρα 3 και την ευθεία της 7.

Πάντως η ΠΑΕ σε μία κίνηση ανθρωπιάς αποφάσισε να ισχύουν τα 150 δωρεάν εισιτήρια για ανέργους και στα play-off ,αλλά και στον αγώνα με την Νίκη.Η παραλαβή τους θα γίνεται όπως πάντα από τα γραφεία της ΠΑΕ με την επίδειξη κάρτας ανεργίας.

Επίσης η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ενημέρωσε ότι τα εισιτήρια του επόμενου αγώνα στο πέταλο (θύρα 2) θα διατίθενται και θα διαχειρίζονται αποκλειστικά από τους οργανωμένους συνδέσμους.

Τα εισιτήρια με την Νίκη πιθανώς θα αρχίσουν να διατίθενται την Παρασκευή. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Λόγω της αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων διαρκείας, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι η πώληση τους θα παραταθεί μέχρι το Σάββατο (12/4) στις 6.00 μ.μ.

Το Σάββατο και ανάλογα με τον αριθμό των εισιτηρίων διαρκείας που θα έχουν διατεθεί, θα ανακοινωθεί και ο αριθμός των εισιτηρίων αγώνα που θα βγουν στην κυκλοφορία για το ματς με τη Νίκη Βόλο. 

Επίσης η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι τα εισιτήρια του αγώνα με τη Νίκη στο πέταλο (θύρα 2) διαχειρίζονται και διατίθενται αποκλειστικά από τους οργανωμένους Συνδέσμους (Austrian και Μυρμιδόνες)".

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...