Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Ιδανικοί αυτόχειρες!

Νέα αυτοκτονία του Ολυμπιακού που δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε τον ουραγό Ηρακλή!
Oι διαιτητές του αγώνα,άφησαν τον Ολυμπιακό με 10 παίκτες από το 27' και ακύρωσαν κανονικό γκολ της ομάδας μας.
Ο Κριστομπάλ έχασε στο 94' πέναλτι που ο Μαντάκης μάλλον το έδωσε από τύψεις λόγω της φάσης του 48' αλλά ο Χουάντερσον το απέκρουσε! 




Ο Ολυμπιακός απώλεσε και πάλι βαθμούς από επιπολαιότητες των παικτών του.Η ομάδα δεν ήταν καλή για ακόμα μια φορά.Βέβαια δικαιολογίες υπάρχουν,αφού μόλις από το 26' και αφού η ομάδα μας προηγήθηκε με σέντρα-σουτ του Καρρά στην πρώτη επιθετική της ενέργεια,μείναμε με δέκα παίκτες....



Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή!Ο Ολυμπιακός άρχισε το παιχνίδι χωρίς ουσιαστικές αλλαγές στην ενδεκάδα εκτός του Δεινόπαπα.Στην πρώτη ουσιαστική επίσκεψή του στα αντίπαλα καρέ ,ο Καρράς έβγαλε μια φαρμακερή σέντρα,η μπάλα άλλαξε πορεί σε κάποιο κεφάλι και έγινε το 1-0.Και πάνω που οι 4000 φίλοι της ομάδας πίστεψαν πως το «κακό» ξορκίστηκε,ήρθε στο 26 η φάση που έκρινε και την έκβαση του παιχνιδιού:ο Αρβανίτης έπεσε άτσαλα στο έδαφος ,πήρε την μπάλα μαζί του με τα χέρια και ο Μαντάκης σωστά υπέδειξε το πέναλτι,αλλά και την αποβολή του ,αφού μόλις πριν 3 λεπτά είχε δει την πρώτη κίτρινη κάρτα.



Ο Ολυμπιακός με δέκα παίκτες δυσκολεύτηκε πολύ μέχρι να βρει ισορροπίες.Ουσιαστικά ξαναμπήκε στο παιχνίδι στο β μέρος με φόρα...Πέτυχε ένα κανονικό γκολ στο 49' που ο βοηθός ακύρωσε για οφ-σάιτ την στιγμή που μέσα στο τέρμα του Ηρακλή βρισκόταν δύο (!)παίκτες του...

Έπειτα ο Ολυμπιακός πίεσε...τις περισσότερες φορές ανορθόδοξα,αλλά και με παληκαρίσιες ενέργειες του Μάριο Μπρέσκα από τα αριστερά.Ουσιαστικά όμως η πίεση εξαντλήθηκε όταν ο Μπρέσκα έγινε αλλαγή από έναν Νικολιά που δεν φάνηκε, και όταν ο μέτριος Κριστομπάλ κουράστηκε.Η ομάδα μας δεν μπορούσε να στρώσει την μπάλα κάτω αλλά τουλάχιστον κάποιοι ποδοσφαιριστές έδειξαν πάθος...Για να έρθει η φάση του 94' που ο Μόνχε ξεγέλασε τον ρέφερι και κέρδισε πέναλτι.



Ο Παντελής είχε ορίσει τρεις παίκτες ως εκτελεστές πέναλτι.Ένας από αυτούς είναι ο Κριστομπάλ ο οποίος πήρε με αυτοπεποίθηση την μπάλα,πλάσαρε σωστά σε γωνία,αλλά ο Χουάντερσον με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε.Είναι ο τρίτο βαθμός που χάνει ο Ολυμπιακός Βόλου στις καθυστερήσεις στα δύο τελευταία παιχνίδια!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Νίκος Παντελής): Γκίτκος, Καρράς, Μελίσσης, Αρβανίτης, Κατσιαρός, Ρόκας, Κριστόμπαλ, Μόνχε, Μπρέσκα (76' Νικολιάς), Δεινόπαπας (31' Γιαλούσης), Γκούρμα (70' Ιωάννου).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Κουρούπης, Κοντέων, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου (78' Σκόρτσα), Λίμα, Μπουκουβάλας, Σαββίδης (51' Κουρδάκης), Χιονίδης (69' Ματσούκας), Τσιλιανίδης, Σιατραβάνης.

ΗΡΑΚΛΗΣ 




Κάρτες:  
 22 ' Αρβανίτης 27'  Αρβανίτης ,
87' Κατσιαρός13' Μπουκουβάλας, 38' Σαββίδης, 63' Ιντζόγλου, 73' Κοντέων, 80' Σιατραβάνης, , 90'+4 Κουρούπης


Μας άρεσε.... 
Ο Στάθης Ρόκας μετά από καιρό έκανε παληκαρίσια εμφάνιση.
Δεν μας άρεσε...
Δεν βγήκαν οι δύο τελευταίες αλλαγές του Παντελή.Σε κακή ημέρα ο Γκούρμα,ενώ ο Ιωάννου δεν τροφοδοτήθηκε.





Ο «κόραξ» του αγώναΟ Μαντάκης ήταν καλός,αλλά είχε κακό βοηθό.Μετά από λανθασμένη υπόδειξή του ακύρωσε κανονικό γκολ της ομάδας μας στο 49'.Επηρεασμένος από την ατμόσφαιρα του ΕΑΚ υπέδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Μόνχε που ήταν τραβηγμένο από τα μαλλιά.
Το πέναλτι του Ηρακλή ήταν σωστό όπως και η δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Αρβανίτη.





Είπαν:


Παντελής: « «Είχαμε πει πριν το παιχνίδι πως το ματς ήταν μονόδρομος για τον Ολυμπιακό κι έπρεπε να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Παίξαμε καλά και η ομάδα μας ευτύχησε να προηγηθεί. Με μια φάση όμως, ανατράπηκαν όλα με το πέναλτι και την αποβολή του Δημήτρη. Για 70 λεπτά παίξαμε με παίκτη λιγότερο.
Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που έκαναν και σήμερα κατάθεση ψυχής. Σήμερα θα έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι το 2ο συνεχόμενο ματς πέναλτι που χάνουμε. Δεν πρέπει να ρίξουμε την ευθύνη στον ποδοσφαιριστή. Η ευθύνη είναι δική μου και όχι του Κρίστομπαλ. Πριν το ματς είχα ορίσει τρεις παίκτες που θα χτυπούσαν πέναλτι.
Η πολύ μεγάλη προσπάθεια πήγε στράφι από ένα χαμένο πέναλτι. Η ομάδα βαθμολογικά μπορεί να έμεινε πίσω, νομίζω όμως στο τέλος ο Ολυμπιακός θα επανέλθει στην Α' κατηγορία. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη συμπαράστασή του.
Στο 2ο ημίχρονο κλείσαμε πολύ τις γραμμές και παίξαμε με κόντρα επίθεση. Τους δύο βαθμούς που χάσαμε σήμερα πιστεύω πως θα μπορέσουμε να τους πάρουμε εκτός έδρας»

Παπαδόπουλος «Πιστεύω ότι έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Είχαμε από ένα ημίχρονο οι δύο ομάδες. Στο πρώτο είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε εκτός από το γκολ. Στο δεύτερο παρότι ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες, μείναμε πίσω με αποτέλεσμα να κινδυνέψουμε πολλές φορές. Για εμάς έτσι όπως ήρθε αυτός ο βαθμός με την απόκρουση του πέναλτι στο 95' είναι η αρχή για να αρχίσουμε να παίρνουμε νίκες. Ο Ολυμπιακός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και εύχομαι να αρχίσει να παίρνει νίκες.Τελείωσε αυτό το παιχνίδι, κοιτάμε το επόμενο για να πάρουμε τη νίκη. Έτσι όπως πήγε το δεύτερο ημίχρονο θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι. Το καλό είναι οτι επιστρέφουν κάποιοι παίκτες. Θετική ενέργεια χρειάζεται η ομάδα για να ανέβει στη βαθμολογία».

Αρβανίτης:«Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου που έπαιξαν με καρδιά, με ψυχή και σαν πολεμιστές. Χάσαμε δύο βαθμούς και γι αυτό φταίω κι εγώ. Θα μπορούσαν να μην είχα δεχτεί την πρώτη κάρτα. Αποδείξανε σήμερα τα παιδιά ότι και με δέκα παίκτες έχουν καρδιά και πιστεύω. Αυτούς τους βαθμούς που χάσαμε θα τους πάρουμε στη συνέχεια πιστεύω. Σαν οικογένεια, όλοι μαζί θα συνεχίσουμε για την άνοδο»





Μικρά&πικάντικα


  • Απογοητευμένος ήταν ο κόσμος μετά το χαμένο πέναλτι του Κριστομπάλ.Κάποιοι μάλιστα ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες προς διοίκηση και παίκτες.
  • Το κλείσιμο της θύρας 2 έφερε συνωστισμό στην ευθεία της βορειοανατολικής κερκίδας.Αρκετοί ήταν αυτοί που κάθισαν στο πέταλο δίπλα στους 16 Ηρακλειδείς που φυλάσσονταν από τα ΜΑΤ













Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...