Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Τεράστια νίκη στην Κέρκυρα!

Ο Ολυμπιακός πέτυχε τεράστια νίκη στην Κέρκυρα και πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας.
Δείτε το βίντεο του αγώνα!
Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι η ομάδα μας πήρε το τρίποντο με γκολ των Καπετάνου και Γκούρμα.






Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με την αναμενόμενη ενδεκάδα και μία μεγάλη εκπληξη που άκουγε στο όνομα Μόνχε.Ο Αργεντίνος προτιμήθηκε να αρχίσει το παιχνίδι αντί του Νικολιά.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στην Κέρκυρα μόλις στο 5΄με όμορφο σουτ του Καπετάνου.
Η ομάδα μας στην πρώτη ουσιαστικά φάση του αγώνα με όμορφη αντεπίθεση «έγραψε» το 0-1 και οι 50 φίλοι του Ολυμπιακού πανηγύρισαν δεόντως.

Οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν «σαρωτικοί» και στην επόμενη αντεπίθεση με φάση καρμπόν  ο Γκούρμα έκανε το 0-2 στο 9'.

Το παιχνίδι στο α' ημίχρονο ήταν συναρπαστικό με την μπάλα να ανεβαίνει πάνω κάτω στις δύο περιοχές.Ο Ολυμπιακός για 15 και παραπάνω λεπτά δέχτηκε πίεση από τους γηπεδούχους που έχασαν 2-3 κλασικές ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Γεωργίου και είχε και δοκάρι εμ τον Καραδέμητρο.Η ομάδα μας έδειξε να έχει αργές επιστροφές σε κάποιες φάσεις.Η Κέρκυρα κατάφερε να μειώσει πριν την λήξη του ημιχρόνου.

Ο Σουάνης κατάφερε με κεφαλιά να μειώσει το σκορ,ενώ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε διευρύνει την διαφορά αν το όμορφο σουτ -πλασέ του Ρόκα ή το σουτ βολέ του Γκούρμα είχαν βρει τον στόχο τους.

Στο β μέρος ο Ολυμπιακός κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα και στο πρώτο του μισό να ισορροπήσει.Μάλιστα είχε τις ευκαιρίες να πετύχει και τρίτο γκολ με τον Καεπτάνο.Η Κέρκυρα ουσιαστικά απείλησε στο 75΄και πάλι με τον Σουάνη που από την μεριά του δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα και είχε ένα δυνατό σουτ στο δεξί δοκάρι του Γεωργίου.Και ενώ η Κέρκυρα συνέχιζε όλη μπροστά να πιέζει και να έχει στο 80' νέο δοκάρι,η κακή διαχείριση των αντεπιθέσεων ,εμπόδισε στην ομάδα μας να καθαρίσει με ένα τρίτο γκολ.


Κέρκυρα: Βρονταράς, Σίκιμιτς (Καραγιαννίδης), Βενέτης, Γκόμεζ, Κουτσόπουλος, Ανδρεόπουλος, Μαραγκός Σουάνης, Καραδέμητρος (Ναγιάρ), Μπαλντοβαλίεφ, Κόντος


ΟΛΥΜΠΑΚΟΣ Β.: Γεωργίου, Καρράς, Μελίσσης , Αρβανίτης ,Καπετάνος (65' Κατσίκης) ,Κατσιαρός ,Ρόκας , Κριστόμπαλ , Μπρέσκα, Μόνχε (46' Ιωάννου), Γκούρμα (84' Νικολιάς)




Κάρτες:  
 24' Μόνχε ,83' Καρράς ,90' Γεωργίου


Μας άρεσε.... 
Το πάθος του Μόνχε ,αντιρρόπησε την αγωνιστική ανετοιμότητά του.Ο Πέπε έχει να δώσει πολλά στα play-off και ιδίως ερυθρόλευκη ψυχή.

Δεν μας άρεσε...

Οι επιστροφές της άμυνάς μας δημιούργησαν εικόνα τεράστιας πίεσης του Ολυμπιακού για τουλάχιστον 20 λεπτά.






Ο «κόραξ» του αγώνα

Ο Στυλιάρας ήτα καλός.Το φάουλ και η κίτρινη στον Καρρά ήταν υπερβολική.Οι βοηθοί του έχασαν πολλά off-side.Σε ένα από αυτά η Κέρκυρα σημείωσε το γκολ.






Κοκότοβιτς: « Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες που άξιζαν την νίκη,Το ματς κρίθηκε  το πρώτο δεκάλεπτο. Είμασταν και λίγο τυχεροί.Σήμερα παίχτηκε ποδόσφαιρο ποιοτικό της Σούπερ Λίγκας.Εύχομαι στον συνάδελφό μου στην Κέρκυρα να ανεβούν μαζί μας.»

Γρηγορίου: «Ήταν ένα απίστευτο παιχνίδι από πλευράς ευκαιριών.Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μας.Προσπάθησαν να ανατρέψουν το παιχνίδι και θα μπορούσαν αν έμπαινε μία από τις πολλές ευκαιρίες που χάσαμε.Δεν έχουμε χρόνο για στεναχώριες .Η διαδικασία ήταν γρήγορη. Είμασταν άτυχοι που παίξαμε ντέρμπι με το καλημέρα με την καλύτερη ομάδα του Νότου. »

Αρβανίτης: «Σήμερα όποιος είδε το παιχνίδι κατάλαβε πως οι δύο ομάδες είναι άξια πρωταθλητές.Με τα δύο γκολ που πετύχαμε κερδίσαμε το παιχνίδι.Η νίκη δεν σημαίνει τίποτα αφού έχουμε ακόμα 13 παιχνίδι.Είναι βεβαία μεγάλη ψυχολογική τόνωση.Αφιερώνουμε την νίκη στον Γκίτκο για το δράμα που περνάει αυτή την στιγμή.»





Μικρά&πικάντικα


  • Περίπου 50 φίλοι του Ολυμπιακού  βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου της Κέρκυρας
  • Οι κερκίδες του γηπέδου δεν ήταν επ'ουδενί γεμάτες αφού λιγότεροι από 1800 θεατές παρακολούθησαν το παιχνίδι.
















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...