Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Ζητείται επανεκκίνηση (pregame)↻

Παιχνίδι επιβίωσης δίνει ο Ολυμπιακός στα Ψαχνά!
Εκτός Κατσιαρός και Γεωργίου....«Σφυρίζει» ο Κομίνης....
Στο πέταλο οι ερυθρόλευκοι φίλαθλοι.

Θα μπορούσαν να βρεθούν πολλοί τίτλοι για το συγκεκριμένο pregame...
Το ζητούμενο βέβαια είναι ένα....το τρίποντο με αντίπαλο τον Ηρακλή Ψαχνών στην Εύβοια στο παιχνίδι που θα γίνει την Τετάρτη στις 18:00 το απόγευμα.

Ο Ολυμπιακός με τις δύο αναπάντεχες ήττες έχασε κάθε προβάδισμα που είχε στην βαθμολογία, αποδεικνύοντας πόσο λανθασμένες ήταν οι εκτιμήσεις κάποιων όταν μιλούσαν για ανόδους- ορισμούς σχολιάζοντας το...+3 των πρώτων κάθε ομίλου.

Τα όσα ακολούθησαν ήταν δραματικά....Νέος προπονητής, ρήξη διοίκησης και οργανωμένων ,τραυματισμός του Καπετάνου, έχουν φτάσει την ομάδα σε σημείο μηδέν και το μόνο που μπορεί να ψάξει είναι η επανεκκίνηση στην διεκδίκηση της ανόδου με τρίποντο στα Ψαχνά. 

Στα αγωνιστικά οι παίκτες ,όπως ήταν αναμενόμενο,δεν κάναν Πάσχα.Ανήμερα της γιορτής προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του κου Παντέλη ο οποίος δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Καπετάνο και τον Δεινόπαπα.

Ο αντίπαλός μας δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα πέρα από την αποχώρηση του Κερ που δεν υπολογιζόταν από τον Θωμά Γράφα.

Οργανωμένη εκδρομή δεν θα υπάρξει αλλά αναμένεται ο ερυθρόλευκος κόσμος να στηρίξει την ομάδα σε αυτή την δύσκολη καμπή μεμονωμένα.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΟΤΕ και θα το διευθύνει ο Κομίνης από την Θεσπρωτία.


  • Οι απώλειες συνεχίζονται...Κατσιαρός και Μπρέσκα προστίθενται πιθανότατα στο απουσιολόγιο το οποίο μέχρι στιγμής «μετράει» τους Δεινόπαπα και Καπετάνο.
  • Οι φίλοι των ερυθρολεύκων θα καθίσουν στην νέα λυόμενη κερκίδα που έχει τοποθετηθεί στο πέταλο του γηπέδου.Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ. 
  • Ο Κατσιαρός δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο δικέφαλο.Ο Γεωργίου ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο δάχτυλο του ποδιού του κσι τέθηκε εκτός αποστολής.Αντίθετα ο Μπρέσκα θα ταξιδέψει στην Εύβοια.
  • Δεκαεννιά παίκτες συμπεριέλαβε ο Νίκος Παντελής στην αποστολή για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή Ψαχνών. Αυτοί είναι οι εξής: Μπρέσκα, Καρίλ, Κριστομπάλ, Μόνχε, Αρβανίτης, Γιαλούσης, Γκίτκος, Γκούρμα, Ιωάννου, Καρράς, Κατσίκης, Κόμνος, Κωστούλας, Μελίσσης, Νικολιάς, Ντινόπουλος, Πινδώνης, Ρόκας, Σταυράκης


Η παρούσα ανάρτηση θα ανανεώνεται με τα νέα των δύο ομάδων μέχρι και πριν από την σέντρα.








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...