Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Να επιβεβαιώσει τα αυτονόητα....

Τον κόσμου του Ολυμπιακού να σταθεί δίπλα στην ομάδα στη μάχη των πλέι οφ, καλούν οι Austrian Boys.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των οργανωμένων: 


«Μετά το διπλό στην Κέρκυρα, όλη η Ελλάδα είδε ποια ομάδα είναι η καλύτερη στην κατηγορία, ποια ομάδα αξίζει και θα ανέβει στην Super League! Τα συγχαρητήρια ανήκουν στους παίκτες μας αλλά και στους πιστούς συνοπαδούς μας που βρέθηκαν στο γήπεδο της Κέρκυρας την Τρίτη το απόγευμα.

Η συνέχεια θα είναι ανάλογη. Τίποτα δεν μας σταματάει στο δρόμο προς την αγωνιστική και ηθική δικαίωση έπειτα από τους αγώνες των τελευταίων 3 χρόνων!

Την Κυριακή, ο Ολυμπιακός Βόλου δίνει ένα ακόμα αγώνα που απλά χρειάζεται να επιβεβαιώσει τα αυτονόητα. Δηλαδή, ότι είναι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ και ΚΑΛΥΤΕΡΗ ομάδα της πόλης του Βόλου, της Μαγνησίας και όλης της Κεντρικής Ελλάδας.   

Ως φίλαθλοί της ομάδας δεν εφησυχάζουμε. Καλούμε όλο τον κόσμο της ομάδας σε συσπείρωση. Προσκαλούμε όλους τους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου να έρχονται  κάθε απόγευμα και βράδυ στο σπίτι μας, στην Αγίου Δημητρίου και να μετέχουν μαζί μας στην οργανωτική προετοιμασία μέσα σε ένα κλίμα γιορτής και αγωνιστικής διάθεσης.

Είμαστε κοντά !.. η πόλη του Βόλου θα ζήσει πάλι μεγάλες ποδοσφαιρικές στιγμές με πρωταγωνιστή και πάλι τον Ολυμπιακό Βόλου».



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...