Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Χάσαμε από ομάδα «ανέκδοτο»!

Και όμως...η χειρότερη ομάδα που πέρασε από το ΕΑΚ τα τελευταία χρόνια, μια ομάδα που θύμιζε τσίρκο μας κέρδισε!

H ομάδα της συνοικίας απέδειξε πως είναι ένα ανέκδοτο που δεν μπορεί να διεκδικήσει τίποτα.Μια ομάδα που από το λεπτό που προηγήθηκε σε μία αντεπίθεση και από θέση οφ-σάιτ,φρόντισε να μην ξαναπαιχτεί μπάλα στον αγωνιστικό χώρο

Οι παίκτες έπεσαν 33 μετρημένες φορές ως τραυματίες στο β ημίχρονο.Αυτό σημαίνει πως περίπου ανά δύο λεπτά το παιχνίδι διακοπτόταν.Με την συμμετοχή και την ανοχή του έτεορου «τσίρκου» του διαιτητή του αγώνα κου Αρετόπουλου,η Νίκη έφυγε για πρώτη φορά στην ιστορία της με το διπλό από το ΕΑΚ.

Το γεγονός πως η Νίκη απέδειξε πως είναι ομάδα επιπέδου Ανθίμου Γάζή δεν σημαίνει πως δεν βλέπουμε τις ανεπάρκειές μας.Η ομάδα μας ήταν μέτρια και μόνο κατά διαστήματα καλή,ενώ κάποιοι παίκτες απογοήτευσαν με την εμφάνισή τους.




Οι «ερυθρόλευκοι» παρατάχθηκαν με τερματοφύλακα τον Γεωργίου, ενώ οι δύο ακραίοι οπισθοφύλακες ήταν οι Καρράς (δεξιά) και Κατσιαρός (αριστερά). Οι Αρβανίτης και Μελίσσης αποτέλεσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Ρόκας και Κριστόμπαλ αγωνίστηκαν στον άξονα ως αμυντικοί χαφ. Στις πτέρυγες ο Μπρέσκα έπαιξε δεξιά και ο Δεινόπαπας αριστερά. Ο Καπετάνος έπαιξε ως επιθετικός μέσος πίσω από τον προωθημένο Γκούρμα.


Oι «ερυθρόλευκοι» του Ντράγκαν Κοκότοβιτς είχαν καθολική υπεροχή ωστόσο από την στιγμή που δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα μοιραία γνώρισαν την ήττα.


Στο 3’ ο Μπρέσκα μπήκε στην περιοχή για να διώξει σε κόρνερ την τελευταία στιγμή ο Ακασού. Στο 7’ ο Αποστολίδης πρόλαβε τον Μπρέσκα και μπλόκαρε την μπάλα μετά από μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Γκούρμα. Ένα λεπτό μετά απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπρέσκα κοντράρει στο τείχος και δεν αιφνιδιάζει τον τερματοφύλακα της Νίκης, που μπλοκάρει σταθερά. 



Στο 10'  μετά από σέντρα του Μπρέσκα, ο Καπετάνος έπιασε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής για να πει και πάλι «όχι» ο Καβαλιώτης γκολκίπερ. Ο Μπρέσκα συνέχισε να απειλεί και στο 13’ σουτ μέσα από την περιοχή κοντράρει και καταλήγει κόρνερ. Με εντυπωσιακή ατομική ενέργεια ο Δεινόπαπας στο 21’ μπήκε στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή «έσπασε» για τον Καπετάνο, που με πλασέ στην κίνηση με το αριστερό προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Αποστολίδη που έκανε ακόμα μία δύσκολο απόκρουση. Στο 24’ ο Δεινόπαπας ενώ είχε γίνει αποδέκτης της μπάλας έπειτα από απομάκρυνση των αμυντικών σε κακό σουτ του Κριστόμπαλ, έπιασε το σουτ, αλλά ο Γιώτας κι ενώ η μπάλα είχε πορεία προς τα δίχτυα με το κεφάλι έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 25 το πλασέ του Καπετάνου δεν απείλησε.


 Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους κι ενώ ο Ολυμπιακός ήταν όλος μπροστά για να πετύχει γκολ, ο Ισαάκ έκλεψε την μπάλα στο ύψος της περιοχής της Νίκης με την φάση να καταλήγει στο Τζιώρα που πέτυχε το γκολ από ελεγχόμενη θέση οφσαίτ.

Ο Ολυμπιακός μπήκε στο δεύτερο μέρος με σκοπό να φέρει ξανά το παιχνίδι στα ίσια. Κεφαλιά του Μελίσση στο 47’ από τη μικρή περιοχή απέκρουσε σε κόρνερ ο Αποστολίδης. Στην επαναφορά ο Δεινόπαπας έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 51' ο Μπρέσκα με σουτ μέσα από την περιοχή ανάγκασε τον τερματοφύλακα της Νίκης να διώξει με τις γροθιές.



Ο Ζουλιώτης στο 68’ απομάκρυνε σε κόρνερ στο δεύτερο δοκάρι προ του Ρόκα που ήταν έτοιμος να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα μετά από σέντρα από αριστερά του Μπρέσκα. 



Στο 70’ ο Μόνχε προσπάθησε να γυρίσει μέσα στην περιοχή και να σουτάρει αλλά η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς της Νίκης, ενώ στο 71’ με προβολή έστειλε την μπάλα άουτ σε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Στο 78’ και πάλι ο Μόνχε έπιασε το μονοκόμματο σουτ για να φύγει η μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.



Πολύ μεγάλη ευκαιρία χάθηκε για τον Ολυμπιακό Βόλου στο 87’. Ο Στάθης Ρόκας σούταρε εκτός περιοχής και πάνω στη γραμμή ο Πινιέιρο έδιωξε.



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Γεωργίου, Καρράς, Κατσιαρός, Μελίσσης, Αρβανίτης, Ρόκας, Κριστόμπαλ (78' Ιωάννου), Καπετάνος (43' λ,.τ. Κατσίκης), Μπρέσκα, Δεινόπαπας (69' Μόνχε), Γκούρμα.

ΝΙΚΗ NI.: Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Σοϊλέδης, Γιώτας (84' Μπακάλης), Ρεπετσάς, Πινιέρο, Ακασού, Ισαάκ (79' Ρονκάτο), Μανουσάκης (72' Μπιτσάκος), Ανιέτε, Τζιώρας.




Κάρτες:  
 Iωάννου, Γεωργίου -  Ακάσου ,Ρεπετσάς ,Τζιώρας,Αποστολίδης


Μας άρεσε.... 
Το ΕΑΚ που έβραζε με την πραγματικά εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι χιλιάδες φίλοι της ομάδας.
Εντυπωσιακή η κερκίδα στην θύρα 2.

Δεν μας άρεσε...

To γεγονός πως μετά την αποχώρηση του Καπετάνου το κέντρο αποσυντονίστηκε και ο Κατσίκης δεν ήταν αντάξιός του.







Ο «κόραξ» του αγώνα

Ο Αρετόπουλος ήταν κακός.Ανέχτηκε τους θεατρινισμούς των φιλοξενουμένων,δεν έδειξε κάρτες και ήταν συμμέτοχος στην κακή θεατρική παράσταση που έστησαν οι παίκτης της κυανόλευκης ομάδας.






Κοκότοβιτς: « Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια και ποδόσφαιρο που παίξαμε παρόλα που η αντίπαλη ομάδα με κάθε τρόπο προσπάθησε να κόψει ρυθμό. Δημιουργήσαμε 7-8 ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε και χάσαμε το παιχνίδι. Εμάς μας ενδιαφέρει πλέον το επόμενο παιχνίδι με τον Φωστήρα. Εύχομαι στην αντίπαλη ομάδα καλή συνέχεια. Σήμερα δεν είχαμε καθόλου τύχη. Πρώτη φορά στην καριέρα μου είδα αντίπαλο να προσπαθεί να κρατήσει το χρόνο έτσι και είμαι πολλά χρόνια στα γήπεδα. Θα ήταν καλύτερα τουλάχιστον να μην χάναμε. Πιστεύω στα παιδιά και ότι είμαστε φαβορί για την άνοδο τη Σούπερ Λιγκ. Είμαι ευχαριστημένος γιατί κάναμε ευκαιρίες ενώ ο αντίπαλος χωρίς ευκαιρία κατάφερε να σκοράρει»

Βοσνιάδης: «Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη σ' ένα τοπικό ντέρμπι. Ξέραμε πως έπρεπε πάση θυσία να κερδίσουμε, αφού δεν υπήρχε αλλιώς για μας επόμενη μέρα. Έγιναν σίγουρα και υπερβολές. Όμως δεν το έχουμε οδηγήσει εμείς εκεί το ματς.Υπήρξαν και μικροί τραυματισμοί. Υπήρξε μια εικόνα που δεν θέλουμε. Πετύχαμε γκολ σε κομβικό σημείο.
Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη συγκέντρωση που επέδειξαν απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα. Προσπαθήσαμε να σπάσουμε το ρυθμό. Είχαμε μερικούς τραυματισμούς που φάνηκαν στην άμυνα.
Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό Βόλου. Εμείς ήρεμα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας.
Η εντολή ήταν να έχουμε μεγαλύτερη κατοχή μπάλα. Αυτός ήταν ο στόχος μας. Η ομάδα πήγε πολύ πίσω. Δεν είχαμε το καθαρό μυαλό που χρειαζόταν για να βρούμε τους ανοικτούς χώρους του Ολυμπιακού Βόλου.
Σήμερα, έπρεπε να "πεθάνουμε" στο γήπεδο. Μας χλεύασαν, μας ειρωνευτήκαν τις προηγούμενες μέρες. Σήμερα μας βγήκε ο καλός εννοούμενος εγωϊσμός. Αμφισβητηθήκαμε όσο δεν πάει. Ξαφνικά γίναμε ένα τίποτα.
Στόχος μας πλέον οι καλές εμφανίσεις και τα καλά αποτελέσματα. Θέλουμε να δείξουμε καλύτερη εικόνα. Ελπίζουμε πως θα την έχουμε στα επόμενα παιχνίδια. Κερδίσαμε και κοιτάμε την επόμενη μέρα.. »

Καρράς: ««Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου , είμαστε στεναχωρημένοι γιατί χάσαμε το ματς όπως ήρθε, μόνο στο γήπεδο υπήρχε μόνο μία ομάδα. Παρά τις αδικαιολόγητες καθυστερήσεις της αντίπαλης ομάδας, προσπαθήσαμε να παίξουμε. Κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια και ο μόνος μας στόχος είναι η άνοδος στη Σούπερ Λιγκ»





Μικρά&πικάντικα


  • Δεν άντεξαν το «δούλεμα» μερικοί οπαδοί του Ολυμπιακού και πήδηξαν μέσα στο ταρτάν ,διακόπτοντας για λίγα λεπτά το παιχνίδι.
  • Οι παίκτες της Νίκης εξαφανίστηκαν σαν λαγοί στα αποδυτήρια μετά από προτροπή του γενικού αρχηγού τους και χωρίς να έχει διακόψει το παιχνίδι ο Αρετόπουλος.
  • Η ενέργεια των φιλάθλων πάντως αναμένεται να κοστίσει στον Ολυμπιακού από ένα βαρύ πρόστιμο έως τιμωρία έδρας.
  • Sold out ήταν το παιχνίδι με 5850 θεατές να στριμώχνονται στις κερκίδες του ΕΑΚ.
  • 15 -20 φίλοι της Νίκης φιλοξενήθηκαν χωρίς πρόβλημα στο πέταλο της 6.
  • Προφητικές ήταν οι 3 κότες που πετάχτηκα στον αγωνιστικό χώρο προ του αγώνα,αφού οι παίκτες της φιλοξενούμενης πράγματι πέφταν σαν τα κοτόπουλα.
  • ...το ρεκόρ  «κράμπας» πάντως το έκανε ο Μπακάλης ο οποίος ξάπλωσε στον αγωνιστικό χώρο 29 δευτερόλεπτα αφού μπήκε ως αλλαγή!

Το βίντεο του αγώνα








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...