Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Δεν μας αρμόζει η μεμψιμοιρία!

Μήνυμα ενότητας και στήριξης έστειλαν οι Αγριώτες των Red Eagles με την ανακοίνωσή τους.
Διαβάστε την αναλυτικά:



«Καταρχάς να ευχηθούμε σε όλον τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας,  Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη.

Μετά και το τελευταίο αρνητικό αποτέλεσμα στα Ψαχνά, κρίνεται αναγκαίο από όλους όσους θέλουν να θεωρούνται φίλαθλοι και υποστηρικτές της ομάδας μας, να ανασύρουν τα ψυχικά τους αποθέματα στην επιφάνεια και να συνεχίσουν να συμπαρίσταται με ακόμη μεγαλύτερο σθένος και πάθος στους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου. 

ΟΛΟΙ εμείς που αυτοαποκαλούμαστε ζωντανοί υποστηρικτές, αιμοδότες και θεματοφύλακες της ιστορίας του συλλόγου, δεν νοείτε να γίνουμε ριψάσπιδες! Έχουμε περάσει πολλά και έχουμε νιώσει βαθιά την αδικία στο πετσί μας. Αλλά ποτέ δεν τα παρατήσαμε, ποτέ δεν μεμψιμοιρήσαμε, γιατί απλά δεν ΜΑΣ αρμόζει!! Δεν αρμόζει στην ιστορία του συλλόγου και στην κουλτούρα του κόσμου μας να καταθέσουμε τα όπλα χωρίς να αγωνιστούμε έως το τέλος. Και το τέλος δεν έφτασε ακόμη, αυτό ας μην το ξεχνάμε! Μπορεί η ομάδα μας να έχασε το πλεονέκτημα, αλλά τίποτε ακόμη δεν κρίθηκε.

Για το λόγο αυτό επιβάλλεται όλοι μαζί (παίκτες, διοίκηση, οργανωμένοι και απλοί φίλαθλοι) να κοιταχτούμε στα μάτια με ειλικρίνεια, παρρησία, διάθεση συσπείρωσης και συστράτευσης, ώστε να δώσουμε κάθε μάχη ξεχωριστά ως το τέλος σαν να είναι η τελευταία. Έτσι ακριβώς όπως αρμόζει στον περήφανο αετό που πληγώνεται, λυγίζει και αποσύρεται προσωρινά, μέχρις ότου είναι σε θέση να ανακάμψει για να αντεπιτεθεί με μεγαλύτερη ορμή και ωριμότητα από ΠΟΤΕ.

Στηρίζουμε τους παίκτες της ομάδας μας, πιστεύουμε σε αυτούς και στις δυνατότητες που έχουν και τους καλούμε να δώσουμε την μάχη μαζί από διαφορετικό όμως μετερίζι! Ότι αποτελεί παρελθόν δεν μπορεί να αλλάξει, μπορεί όμως να αποτελέσει έναν πολύτιμο οδηγό για ένα λαμπρό μέλλον. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ!!!

Δεν μπορεί και δεν πρέπει να λείψει κανείς στο εξής. Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη, επιτακτική και επιβεβλημένη. Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελέσουν τα αδέρφια μας, οι Austrian Boys των οποίων η θέση είναι στην κερκίδα. Μακριά τα παράσιτα (απ’ όπου και αν προέρχονται) που με τις ενέργειες και συμπεριφορές τους στον τελευταίο αγώνα στο ΕΑΚ, χάλασαν δυστυχώς το κλίμα και προκάλεσαν αναταράξεις στην οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου, προκαλώντας δικαιολογημένα τη δυσαρέσκεια της ΠΑΕ. Η όποια ανάθεση ευθυνών και λήψη (γιατί όχι) δραστικών μέτρων από την ΠΑΕ, θα μπορούσε να αναβληθεί για μετά την λήξη των PLAY OFF. Σε αυτή την προσπάθεια για ανασυγκρότηση των δυνάμεων μας με στόχο την ανάκαμψη και ανάταση, οφείλουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ να ξεκινήσουμε από την ίδια αφετηρία. Ας μην χρονοτριβούμε και στρουθοκαμηλίζουμε άλλο, γιατί οι αγωνιστικές λιγοστεύουν και τα περιθώρια στενεύουν. Ας πρυτανεύσει η λογική και ας μπει πάνω από όλους και όλα το συμφέρον της ομάδας, για το οποίο όλοι μας συμβάλλουμε  και μοχθούμε.      

Ραντεβού την Κυριακή στο σπίτι μας στο ΕΑΚ, χωρίς πασατέμπο, αναψυκτικό και ποπ κορν. Ντυνόμαστε με τα χρώματα της ομάδας μας και φέρνουμε μαζί μας την θετική μας σκέψη και ενέργεια, αλλά πρωτίστως την ενεργή μας διάθεση για διαρκή συμπαράσταση και φωνή στους πρωταγωνιστές παίκτες της ομάδας.

Υ.Γ «Θαρσείν χρη, τάχ’ αύριον έσετ’ άμεινον!!» (Χρειάζεται θάρρος, για να είναι το αύριο καλύτερο). Το σάλπισμα της αντεπίθεσης ήδη παιανίζει!! Ποιος δεν το ακούει;;;»




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...