Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Απατεώνες δημοσιογράφοι...

Την άμεση αντίδραση της ΠΑΕ προκάλεσαν τα ψεύδη που ακούστηκαν στην χθεσινή Δίκη του Θωμαίδη.

Η ΠΑΕ προχώρησε σε καταγγελία του Κυριάκου Θωμαϊδη στον ΠΣΑΤ.

Αναλυτικά η καταγγελία:

Καταγγελία για το μέλος του Συνδέσμου σας κ. Κυριάκο Θωμαϊδη


Για μία ακόμη φορά, γίναμε μάρτυρες της προσπάθειας παραπληροφόρησης της κοινής γνώμης από το μέλος του Συνδέσμου σας, κ. Κυριάκο Θωμαϊδη.
Ο εν λόγω δημοσιογράφος στην εκπομπή «ΔΙΚΗ» της 14ης Απριλίου 2014 που μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, υποστήριξε  μεταξύ άλλων ότι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Νίκη Βόλου, Αρης Σοϊλέδης τραυματίστηκε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια επεισοδίων στον ποδοσφαιρικό αγώνα Ολυμπιακός Βόλου – Νίκη Βόλου.
Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα, κάτι άλλωστε που αποδεικνύεται τόσο από τις δηλώσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή όσο και από τα όσα υποστήριξε ο προπονητής της Νίκης Βόλου, κ. Αλέκος Βοσνιάδης.
Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου Αρης Σοϊλέδης, κατά τη διάρκειας της συνέντευξης Τύπου, ερωτηθείς για το καρούμπαλο στο κεφάλι του, δήλωσε: «Προήλθε από ένα χτύπημα μέσα στο παιχνίδι, αλλά συμβαίνουν αυτά».
Για του λόγου το αληθές υπάρχει και σχετική αναφορά για τον τραυματισμό του Σοϊλέδη στην ιστοσελίδα www.Footballleague.gr
Επιπλέον, ο προπονητής της Νίκης Βόλου, κ. Αλέκος Βοσνιάδης με δηλώσεις του στον Arena Fm, τόνισε μεταξύ άλλων: «Η φιλοξενία ήταν άριστη».
Αναρωτιόμαστε λοιπόν, από πού πηγάζει η λανθασμένη πληροφόρηση του κ. Κυριάκου Θωμαϊδη και κυρίως σε τι αποσκοπεί η μεθοδευμένη και συνεχόμενη παραπληρόφορηση του φίλαθλου κοινού από τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο εις βάρος του Ολυμπιακού Βόλου.
Ευτυχώς για τον Ολυμπιακό Βόλου, αδιάψευστος μάρτυρας είναι οι δηλώσεις τόσο των ποδοσφαιριστών της Νίκης και του προπονητή της όσο και τους τηλεοπτικού φακού.
Κλείνοντας θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι ο κ. Κυριάκος Θωμαϊδης επανειλημμένως συκοφαντεί την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου με δήθεν αποκαλύψεις που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι σε μία από τις προηγούμενες εκπομπές του, «αποκάλυψε» στην κοινή γνώμη ότι υπάρχει φωτογραφία που απεικονίζει τον Αχιλλέα Μπέο στον αγωνιστικό χώρο του ΕΑΚ. Ωστόσο παρά τις προτροπές της διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, ουδέποτε την έδωσε στη δημοσιότητα. Γιατί άραγε; Προφανώς γιατί δεν υπάρχει τέτοια φωτογραφία.
Παρακαλούμε πολύ, όπως επιληφθείτε του θέματος, διότι στη δημοσιογραφία του 2014 δεν χωρούν «απατεώνες» δημοσιογράφοι.


ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...