Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Κάποια στιγμή θα γυρίσει

Την πίστη ότι τα πράγματα θα αλλάξουν για τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος έχει τρεις ήττες στη διαδικασία των πλέι οφ της Football League εξέφρασε ο Νίκος Παντελής, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.
Ο έμπειρος τεχνικός των «ερυθρολεύκων» παραχώρησε δύο συνεντεύξεις σήμερα σε αθλητικά ραδιόφωνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Παντελής στην εκπομπή «Εκ της διευθύνσεως» με τον Γιώργο Χελάκη:

«Στα τελευταία τρία παιχνίδια δεν είναι καλά τα αποτελέσματα. Η ομάδα έχει κάνει τρεις ήττες. Νομίζω ότι είναι μία ατυχής συγκυρία, μαζί με το άγχος που επιβαρύνει την ομάδα.

Πιστεύω όμως ότι θα ανακάμψουμε, επειδή είμαστε καλή ομάδα αποτελούμενη από καλούς ποδοσφαιριστές.
Το γεγονός ότι κάποια παιδιά είναι μεγάλοι σε ηλικία, δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο. Παίζει σημαντικό ρόλο και η τύχη και εμείς είμαστε άτυχοι.

Αν είχαμε πάρει έναν βαθμό στα Ψαχνά και έναν με τον Ηρακλή, τώρα τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Ελπίζω ότι στο τέλος θα χαμογελάσουμε. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα».

Σε άλλη συνέντευξη στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» είπε:

Για το ματς με τον Ηρακλή: «Μπορεί να ακούγεται οξύμωρο, αλλά είμασταν καλύτεροι όταν μείναμε με δέκα. Μπήκαμε καλά στην αρχή βάλαμε το γκολ, όμως, στην συνέχεια ισορρόπησε ο Ηρακλής. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι εμείς. Ο Ηρακλής μου φάνηκε άτολμος, γιατί ίσως να βολεύτηκε με την ισοπαλία και είχαμε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρουμε».

Για το επερχόμενο ματς με τον Αιγινιακό: «Είναι δυνατή ομάδα ο Αιγινιακός, έχουμε και εμείς τις απώλειες με Αρβανίτη και Μελίσση που δεν θα αγωνιστούν. Είναι αναμφισβήτητα δύσκολο το ματς, αλλά ούτως ή άλλως δεν υπάρχει εύκολο ματς σε αυτήν την διαδικασία».

Για την μάχη της ανόδου: «Δεν θα είναι εύκολο εγχείρημα. Η ομάδα μπήκε με κάποιους βαθμούς διαφορά, ωστόσο οι δύο ήττες από Νίκη Κράμπας και Φωστήρα εξανέμισαν το αβαντάζ. Έχει ψωμί ακόμη το πρωτάθλημα, οι ομάδες παίζουν κλειστά, έρχονται πολλές ισοπαλίες και γι' αυτό δεν μπορεί κανείς να πάρει μια διαφορά ασφαλείας. Πιστεύω πως έτσι θα κυλήσουν τα πράγματα μέχρι το τέλος. Συν τοις άλλοις εμείς έχουμε και αυτήν την ατυχία, καθώς στα δύο τελευταία ματς μπορούσαμε να έχουμε πάρει περισσότερους βαθμούς. Θεωρώ όμως ότι η γκίνια είναι... δανεική και κάποια στιγμή θα γυρίσει».


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...