Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Μαύρο Πάσχα!

Μετά την ήττα από τον καρνάβαλο της Νέας Ιωνίας ο Ολυμπιακός έχασε και από τον ουραγό Φωστήρα του Κακαρά και του Σμυρλή και έχασε κάθε πλεονέκτημα για την άνοδο.

Η ομάδα αγνώριστη και επηρεασμένη με τα όσα συνέβησαν την τελευταία εβδομάδα δείχνει ανήμπορη να διεκδικίσει κάτι.
Ανόητη αποβολή του Δεινόπαπα ,όσο και να ήταν αυστηρή.





Οι «ερυθρόλευκοι» παρατάχθηκαν με τερματοφύλακα τον Γκίτκο, ενώ οι δύο ακραίοι οπισθοφύλακες ήταν οι Καρράς (δεξιά) και Κατσιαρός (αριστερά). Οι Κωστούλας και Μελίσσης αποτέλεσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Ρόκας και Κριστόμπαλ αγωνίστηκαν στον άξονα. Στις πτέρυγες ο Μπρέσκα έπαιξε δεξιά και ο Μόνχε αριστερά. Ο Ολυμπιακός έπαιξε με 4-4-2 και δύο προωθημένους ,τους Γκούρμα και Ιωάννου.

Η ομάδα μας άρχισε δραστήρια στο παιχνίδι και μόλις στο 4'  ο Μπρέσκα έφυγε απέναντι από τον Μοσχονά αλλά δεν πρόλαβε να πλασάρει.
Στο 9' η σέντρα Μπρέσκα, βρήκε τον Μόνχε αλλά η κεφαλιά του έστειλε την μπάλα να φεύγει άουτ.Στο 14' ο Ολυμπιακός άγγιξε το γκολ με τον Ιωάννου να πλασάρει από καλή θέση και τον Μοσχονά να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 29' όταν με απευθείας εκτέλεση φάουλ είχαν δοκάρι.Η λεπτομέρεια ήταν βέβαια πως το φάουλ που σφύριξε ο Θάνος ήταν ανύπαρκτο.
Στο επόμενο 10λεπτο ο Φωστήρας πίεσε και ο Ολυμπιακός δεν «πατούσε» καλά στον αγωνιστικό χώρο.Η εστία του Γκίτκου πάντως δεν ανησύχησε σε κάποια στιγμή αφού δεν πραγματοποιήθηκε κάποια τελική.
Προς το τέλος του ημιχρόνου ο Ολυμπιακός ξαναβγήκε μπροστά και έχασε μια καλή ευκαιρία στο 45΄όταν μετά από σέντρα-φάουλ του Μόνχε,ο Ιωάννου με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στην εστία ,αλλά ο πορτιέρο των γηπεδούχων ήταν σε ετοιμότητα.

Στο β μέρος ο Ολυμπιακός ήταν κατώτερος του μετρίου.
Η έλλειψη του κλασικού δεκαριού ήταν οφθαλμοφανέστατη και η ομάδα ήταν κομμένη στην μέση.
Η κακή εικόνα της ομάδας περιόρισε και τις τελικές αφού ο Ολυμπιακός απείλησε με μία σέντρα του Μόνχε και ένα σουτ του Μπρέσκα στα...περιστέρια.
Για λίγα λεπτά γύρω στο 72΄πιστέψαμε πως ο Ολυμπιακός θα πάρει μπροστά...Ή ομάδα μας έχασε δύο ευκαιρίες με ένα άστοχο σουτ του Κριστομπάλ και αμέσως μετά με ένα σουτ του Μόνχε από τα πλάγια...αλλά κάπου εκεί οι ερυθρόλευκοι «παρέδωσαν πνεύμα».

Η βοήθεια από τον πάγκο που εναγωνίος περιμέναμε ήρθε στο 74' και πετάχτηκε στα σκουπίδια με την ανώριμη ενέργεια του Δεινόπαπα να σπρώξει τον Αχείμναστο μπροστά στον Θάνο.Ο παίκτης του Φωστήρα έκανε μια θεαματική βουτία,ο Δεινόπαπας αποχώρησε για τα αποδυτήρια και το παιχνίδι άλλαξε...
Το μόνο που απέμενε για να «δέσει το γλυκό» ήταν ένα μπέρδεμα στην άμυνά μας ,η μπάλα αντί να απομακρυνθεί μετά από καραμπόλες έφτασε στα πόδια του Σμυρλή ο οποίος πλάσαρε τον Γκίτκο και έστειλε ολόκληρο τον Βόλο να κάνει μαύρο Πάσχα.




ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Σβεν Φαντενμπρόεκ): Μοσχονάς, Ρουγκάλας, Κακαράς, Τασουλής, Αχείμαστος, Γκίνο, Γαρουφαλιάς, Μουστόγιαννης (81' Μπαστάνης), Λύρας (59' Σεχολάρι), Τεγούσης (90'+1 Λεοντίου), Σμυρλής.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Γκίτκος, Καρράς, Μελίσσης, Κωστούλας, Κατσιαρός, Μπρέσκα (74' Δεινόπαπας), Κριστόμπαλ (81' Πινδώνης), Μόνχε, Ρόκας, Γκούρμα, Ιωάννου.






Κάρτες:  
 20 ' Λύρας  35'  Γαρυφαλλιάς , 52' Τεγούσης - 6' Μπρέσκα, 15' Κριστόμπαλ ,51' Μελίσσης, 77' Δεινόπαπας


Μας άρεσε.... 
Τίποτα απολύτως

Δεν μας άρεσε...

Ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί τις στημένες φάσεις.
Ότι ο Κοκότοτιτς δεν βοήθησε από τον πάγκο.
Ότι όλη η ομάδα δεν βλεπόταν....






Ο «κόραξ» του αγώνα

Ο Θάνος δεν επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα.Ασφαλώς και δεν περιμέναμε κάποιον ρέφερι να «παίξει» Ολυμπιακό,αλλά τουλάχιστον τα σφυρίγματά του δεν προκαλούσαν γέλιο....


Είπαν:




Κοκότοβιτς: « Πρώτα απ όλα συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα για την καθαρή νίκη. Μετά από αυτή την ήττα, τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Η διαφορά που είχαμε χάθηκε. Αυτή η ήττα από τη Νίκη Βόλου, έπαιξε μεγάλο ρόλο γιατί όπως είδατε οι παίκτες μου σήμερα πιστεύω ότι είχαν πιο πολύ ψυχολογικό πρόβλημα. Προσπαθούσαν αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι αξιόλογο. Πιστεύω ότι στο μέλλον πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί. Όταν λέω πιο προσεκτικοί, το λέω γιατί τους είχα πει πριν το παιχνίδι ότι ο Φωστήρας είναι μία πολύ καλή ομάδα με νεαρούς παίκτες, που παίζουν με πάθος και δύναμη. Τα δυο προηγούμενα παιχνίδια τα έχασαν με το ζόρι»»



ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Σβεν Φαντενμπρόεκ): Μοσχονάς, Ρουγκάλας, Κακαράς, Τασουλής, Αχείμαστος, Γκίνο, Γαρουφαλιάς, Μουστόγιαννης (81' Μπαστάνης), Λύρας (59' Σεχολάρι), Τεγούσης (90'+1 Λεοντίου), Σμυρλής.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Γκίτκος, Καρράς, Μελίσσης, Κωστούλας, Κατσιαρός, Μπρέσκα (74' Δεινόπαπας), Κριστόμπαλ (81' Πινδώνης), Μόνχε, Ρόκας, Γκούρμα, Ιωάννου.: 







Μικρά&πικάντικα


  • Παρά την μη μετακίνηση οργανωμένων,30 φίλοι του Ολυμπιακού έδωσαν το παρών στις κερκίδες του γηπέδου.
  • Η μία κερκίδα στον Ταύρο ήταν γεμάτη.Περίπου 1500 θεατές ήταν συνολικά στο γήπεδο.
  • Λίγο πριν αρχίσει το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Φωστήρα, ο Αλέξης Κούγιας εμφανίστηκε στο γήπεδο του Ταύρου. Γεγονός που προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των φιλάθλων του Φωστήρα, που κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του και τον έβγαλαν από το γήπεδο.

Το βίντεο του αγώνα




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...