Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Η ιστορία γράφεται με έργα!

Mε ανακοίνωσή του ο ΣΦΟΒ  καλεί όλους τους φίλους του Ολυμπιακού Βόλου να συσπειρωθούν και να στηρίξουν την ομάδα εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. 


Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΦΟΒ έχει ως εξής: 

"Ο ΣΦΟΒ καλωσορίζει τον νέο μας προπονητή κ. Κοκότοβιτς και του ευχόμαστε επιτυχίες και να οδηγήσει την ομάδα μας στη Super League.
Σε αυτήν την προσπάθεια ο κόσμος του Ολυμπιακού θα συσπειρωθεί ακόμη περισσότερο και θα δώσει στήριξη και βοήθεια σ’ όλα τα επίπεδα.

Σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος η Διοίκηση της ΠΑΕ πήρε γενναίες αποφάσεις με γνώμονα το καλό της ομάδας. Μια ομάδα που είναι έτοιμη να γράψει νέες χρυσές σελίδες στην ιστορία της. Και η ιστορία γράφεται με έργα και όχι με λόγια όπως διατυμπανίζουνε κάποιοι άλλοι. 
Αξίζει να δώσουμε τα πάντα για αυτήν την ομάδα που μας έχει κάνει περήφανους και χαρούμενους. 

Η πιο νοικοκυρεμένη ομάδα που δεν οφείλει ούτε 10 ευρώ, που σέβεται τα ανθρώπινα και εργατικά δικαιώματα παικτών, εργαζόμενων και προμηθευτών που λειτουργεί σε ευρωπαϊκά πρότυπα, και που είναι έτοιμη να μας προσφέρει νέες συγκινήσεις και διαδρομές στη Super League και στην Ευρώπη.
Και τέλος, στα επόμενα χρόνια, θα είμαστε έτοιμοι να χαρούμε το νέο μας παλάτι το ΕΑΚ και το Αθλητικό Κέντρο της Άλλης Μεριάς.

Φίλοι του Ολυμπιακού, αυτή η χρονιά είναι η τελευταία στα βοσκοτόπια της Β΄, οφείλουμε όμως να δώσουμε το παρόν, και να ωθήσουμε την ομάδα μας στην άνοδο γιατί τίποτα δεν γίνεται με ευχολόγια και στην τύχη. Χρειάζεται, απ’ όλους μας, ενότητα και συσπείρωση για το μεγάλο στόχο.

-Η-
Διοίκηση του ΣΦΟΒ."



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...