Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Ήττα στο ΕΑΚ και αντίο για Ρόκα...

Πρωταθλητής στις....γκέλες ο Ολυμπιακός τις τελευταίες αγωνιστικές έχασε και το «αήττητο» του ΕΑΚ από τον Παναιγιάλειο.
Τέλος ο Ρόκα και όλο το τεχνικό τιμ της ομάδας...

Η «κρίση» στον Ολυμπιακό είναι εμφανής αφού στο ΕΑΚ ακούστηκαν τα πρώτα γιουχαρίσματα σε παίκτες και προπονητή.
Ρόκα: «Σε μια εβδομάδα από προπονητάρας γίνεσαι ακατάλληλος...»




Ο Ολυμπιακός Βόλου με την δεύτερη συνεχόμενη ήττα του κοντεύει να απωλέσει όποιο βαθμολογικό πλεονέκτημα είχε χτίσει μέχρι σήμερα στην ειδική βαθμολογία,αφού ακολουθεί ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι στον Ταύρο.
Κατώτερος των περιστάσεων ,απέναντι σε μία ομάδα με πολλές απουσίες,ο Ολυμπιακός δεν φάνηκε να ξεπερνάει το στραπάτσο του Πύργου και δυστυχώς απέδειξε πως η ομάδα κάνει μία μεγάλη αγωνιστική «κοιλιά» που ουσιαστικά ξεκίνησε από την «τεσσάρα» της Λεωφόρου και παρά τις ενδιάμεσες «τονωτικές» ενέσεις δεν δείχνει να μπορεί να αναρρώσει.


Ο Ολυμπιακός άρχισε το παιχνίδι με τον Γεωργίου στα δοκάρια ,τους Κωστούλα και Αρβανίτη στο κέντρο της άμυνας και τους Κατσιαρό και Γιαλούσε στα άκρα της.Αμυντικοί μέσοι ήταν ο Πινδώνης με τον Καρρά, ο Κριστομπάλ έπαιξε λίγο πιο μπροστά τους και πλάγια χαφ οι Νικολιάς και Μπρέσκα με τον Γκούρμα στην κορυφή της επίθεσης.

Δυστυχώς για ακόμα μια φορά ο Ολυμπιακός απέδειξε πως ο...πάγκος του δεν είναι τελικά τόσο...βαθύς.Έτσι τα κενά των Μελίσση και Ρόκα μάλλον δεν αναπληρώθηκαν εφάμιλλα.Ο Μανουλ Ρόκα στις δηλώσεις του είχε δίκαιο όταν είπε πως ο Παναιγιάλιος πήρε το παιχνίδι με ένα σουτ.Το πρόβλημα όμως ήταν πως ο Ολυμπιακός για περίπου 65 λεπτά ήταν ανύπαρκτος με μοναδική καλή ευκαιρία ένα «στημένο» φάουλ του Μπρέσκα που πέρασε ξυστά από το δεξί δοκάρι του Μπαλτιμά..

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ρόκα πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι τον Δεινόπαπα στη θέση του Κριστόμπαλ, σε μια προσπάθεια ο Ολυμπιακός να γίνει πιο πιεστικός από τα άκρα, με τον Νικολιά να παίζει πίσω από τον φορ, έχοντας πιο οργανωτικό ρόλο.

Ο Ολυμπιακός άρχισε ουσιαστικά να πιέζει τον αντίπαλό του μετά το 65' και με ένα καλό σουτ πιο πριν,αυτό του Νικολιά που εξουδετέρωσε ο Μπαλτιμάς.Την χρονική στιγμή που ο Ολυμπιακός προσπάθησε να πιέσει ,αμέσως έγινε η ζημιά.

Στην αντεπίθεση ο Παναιγιάλειος σκόραρε με τον Αργυρόπουλο ,αφού οι παίκτες μας δεν είχαν την απαιτούμενα γρήγορη επιστροφή.

Από εκεί και πέρα ο Παναιγιάλειος με νύχια και με δόντια προσπάθησε να κρατήσεις το τρίποντο.Ο Ολυμπιακός παρά τις εμφανείς αδυναμίες του θα μπορούσε να σώσει τουλάχιστον τον ένα βαθμό αν ο Νικολιάς ευστοχούσε σε σουτ του στο 87' και αν το σουτ του Γκούρμα στις καθυστερήσεις αντί να βρει τα χέρια του Μπαλτιμά και έπειτα να χτυπήσει στο οριζόοντιο δοκάρι είχε καταλήξει στα δίχτυα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Μανουέλ Ρόκα): Γεωργίου, Γιαλούσης (58’ Καρίλ), Κατσιαρός, Κωστούλας (78’ Κατσίκης), Αρβανίτης, Καρράς, Κριστομπάλ (46’ Δεινόπαπας), Πινδώνης, Μπρέσκα, Νικολιάς, Γκούρμα.


ΠΑΝΙΑΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Μπαλτιμάς, Σανδραβέλης, Ιωάννου, Γκοτσούλιας, Ακπαρίδης (72’ Σούλης), Νάστος, Αργυρόπουλος, Μπουρλάκης, Χρυσοφάκης (79’ Αγουρίδης), Ατματσίδης, Σκαρτσίλας (61’ Διαμαντόπουλος).



Κάρτες:  78΄Αργυρόπουλος 92' Μπαλτιμάς ,



Μας άρεσε.... 



Δεν μας άρεσε...

Το γεγονός πως πλέον η στήριξη του ΕΑΚ στην ομάδα βασίζεται αποκλειστικά και μόνο από το πέταλο των Austrian Boys.Οι υπόλοιπες θύρες είναι «εκκλησία».Αποδεικνύεται πως η μοναδική αιτία δημιουργίας τόσων συνδέσμων είναι τα...«παρεάκια» και οι κρασοκατανύξεις και όχι η διασπορά δραστήριων πυρήνων μέσα στο ΕΑΚ.






Ο «κόραξ» του αγώνα

Εκνευριστικό το 45-55 του Σελεμίδη.Με λάθη οι υποδείξεις και των βοηθών χωρίς να καθορίσουν το αποτέλεσμα του αγώνα.


Είπαν: 


Ρόκα: « Ήμουνα όλη την εβδομάδα υποχρεωμένος να κάνω προπόνηση τακτικής με συγκεκριμένο πρόγραμμα. Προσπαθώ να ανεβάσω τη ψυχολογία από τους παίκτες. Η πρώτη ήττα που κάναμε ήταν με τον Πανηλειακό κι εκεί δημιουργήθηκε τέτοια ανασφάλεια σαν να μην ήμασταν πρώτοι και να μην είχαμε τέτοια διαφορά, σαν κάποιος να περίμενε στη γωνία να μας δώσει μια κλωστιά. Αυτό δείχνει πως ίσως η οικογένεια δεν είναι σωστή.
Ήξερα πως σήμερα δεν θα είχαμε καλό παιχνίδι. Από ήρωες τους ποδοσφαιριστές τους κάναμε αποδιοπομπαίους τράγους με μόνο μια ήττα. Αυτό θα πρέπει να το σκεφτούμε όλοι μας.
Εγώ μέχρι σήμερα ήμουν πολύ ευχαριστημένος και χαρούμενος. Θα τα καταστρέψουμε όλα επειδή χάσαμε ένα παιχνίδι; Η γιατί φέραμε μια ισοπαλία;

Το ποδόσφαιρο πολλές φορές είναι άδικο. Όμως έχουμε κάνει δουλειά τόσο καιρό και με μια εβδομάδα καταστρέφουμε τα πάντα. Σε μια εβδομάδα από προπονητάρας γίνεσαι ακατάλληλος. Γι' αυτό ζηλεύουμε το ποδόσφαιρο στην Αγγλία όπου έχουν άλλη νοοτροπία. Αγαπάω αυτή την ομάδα. Την καλύτερη καριέρα μου την έζησα εδώ. Αγαπώ πάντα τον Ολυμπιακό, ό,τι και να γίνει. Οι παίκτες ξέρουν πως αν κάτι δεν κάνουν καλά θα το πληρώσουν. Κι αυτό λογικό είναι να τους επηρεάζει αρνητικά.
Ο Παναιγιάλειος κέρδισε, κάνοντας μόνο ένα σουτ. Είναι δίκαιο επειδή το ένα γκολ είναι καλύτερο από κανένα. Στο α' μέρος δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Ο Θεός βλέπει. Κάτι δεν πάει καλά στην ομάδα και η ευθύνη δεν είναι μόνο σε παίκτες και προπονητή»



Κουρμπανάς « Θέλω πρώτα χαιρετήσω τους φίλους στο Βόλο. Θεωρώ πως σήμερα κέρδισε δίκαια η ομάδα μου. Είχε τεράστια δυσκολία το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός έχει διαφορά. Πρέπει να προσπαθήσουμε να μπούμε μέσα στις τέσσερις ομάδες. Δεν πρέπει να πανηγυρίσουμε σήμερα, αφού τίποτα δεν έχει κριθεί. Έχουμε τέσσερα πολύ δύσκολα ματς στη συνέχεια. Κρατάμε χαμηλούς τόνους. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό Βόλου. Το σημερινό διπλό δεν ήταν με ανταγωνίστρια ομάδα. Λέω την πραγματικότητα. Είμαστε πολύ καλά, έχουμε καλή ψυχολογία και βλέπουμε τη συνέχεια. Μακάρι όλα να τελειώσουν καλά και για μας και για τον Ολυμπιακό Βόλου. »





Μικρά&πικάντικα


  • Η απομάκρυνση του Μανουέλ Ρόκα από τον πάγκο του Ολυμπιακού μάλλον είναι θέμα χρόνου μετά την νέα αποτυχία της ομάδας.Οι δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου μάλλον βρίσκονται στην κατεύθυνση του αποχαιρετισμού...
  • Το ΕΑΚ για μία ακόμα φορά δεν γέμισε αφού στις κερκίδες βρέθηκαν περίπου 3500 θεατές.
  • Αποδοκιμάστηκαν συγκεκριμένοι παίκτες του Ολυμπιακού κατά την αποχώρησή τους.Ο Μάριο Μπρέσκα χειροκροτήθηκε.
  • Η ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας με τον Μανουέλ Ρόκα ήρθε άμεσα.Μάλιστα μαζί του φεύγει και όλο το τεχνικό τιμ της ομάδας.
  • «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Μάνουελ Ρόκα, τον Ηλία Σολάκη, καθώς επίσης και τον γυμναστή της ομάδας Σωτήρη Πετσιμέρη και τον προπονητή των τερματοφυλάκων Φίλιππο Μπολοβίνη και τους εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρα τους»
To βίντεο του αγώνα








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...