Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Επιστροφή στις νίκες

Ένας ψυχωμένος Ολυμπιακός κέρδισε την «αδιάφορη» Επισκοπή που μόνο...αδιάφορα δεν έπαιξε με γκολ των Κατσιαρού και Γκούρμα.
Το σκληρό παιχνίδι των Κρητικών είχε ως αποτέλεσμα τον επικίνδυνο τραυματισμό του Καρρά που νοσηλεύεται στο Αχιλλοπούλειο ,αλλά δεν διατρέχει κάτι σοβαρό.

Κάκκιστος ο διαιτητής της συνάντησης έδωσε πέναλτι υπέρ των φιλοξενουμένων στο 97' και το πήρε πίσω μετά την υπόδειξη του βοηθού...




Ο Ολυμπιακός άρχισε το παιχνίδι με τον Γεωργίου στα δοκάρια ,τους Κωστούλα και Mελίσση στο κέντρο της άμυνας και τους Κατσιαρό και Καρρά στα άκρα της.Αμυντικοί μέσοι ήταν ο Πινδώνης με τον Ρόκα,επιτελικός μέσος ο Κατσίκης και πλάγια χαφ οι Δεινόπαπας και Μπρέσκα με τον Γκούρμα στην κορυφή της επίθεσης.


H ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν κατά διαστήματα σαρωτική.
Aπό νωρίς άρχισε να επιτίθεται κατά κύματα με τους φιλοξενούμενους να αμύνονται μαζικά.Το γκολ ήρθε στο 9'.Μετά από ωραία οργανωμένη προσπάθεια η μπάλα έφτασε στον Μπρέσκα, αυτός βρήκε στα αριστερά τον ξεμαρκάριστο Κατσιαρό, με τον έμπειρο αμυντικό να... κεραυνοβολεί τον Καλογεράκη και να γράφει το 1-0.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να επιτίθεται με σκοπό να «τελειώσει» το παιχνίδι.Στο 16' χλιαρό σουτ του Πινδώνη μέσα από την περιοχή μπλόκαρε ο Καλογεράκης, ενώ στο 18' μετά από συνδυασμό των Γκούρμα, Μπρέσκα, Κατσίκη, η μπάλα κατέληξε στον Δεινόπαπα, ο οποίος σούταρε για να κοντράρει η μπάλα σε σώμα αμυντικού και να καταλήξει κόρνερ.
Ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-0 στο 26'. Ο Γκούρμα με κάθετη πάσα βρήκε τον Μπρέσκα, ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός απέφυγε τον τερματοφύλακα, πλάσαρε από πλάγια θέση για να προλάβει να κλείσει τη γωνία του ο Καλογεράκης και να διώξει σε κόρνερ.
Και ενώ ο Ολυμπιακός πίεζε την άμυνα της Επισκοπής κόντρα στη ροή του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1. Ο Γκονζάλες έγινε κάτοχος μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού και με ωραίο διαγώνιο σουτ ισοφάρισε για τους Κρητικούς.

Η ομάδα μας σαφώς επηρεασμένη και με άγχος που φάνηκε στο β μέρος,προσπάθησε να προηγηθεί πριν το ημίχρονο αλλά το δοκάρι σταμάτησε το σουτ του Ρόκα.

Στο β μέρος και μετά την δεύτερη και τελευταία επίσκεψη της Επισκοπής στα καρέ του Γεωργίου,ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αποβάλλει το άγχος και να πάρει το τρίποντο που του άξιζε.Ο Δεινόπαπας αφού πέρασε δύο αμυντικούς σούταρε άσχημα και στο 68΄δόθηκε ένα πέναλτι από τον Σταθόπουλο που ουσιαστικά δεν υπήρχε.
Ο Γκούρμα πλάσαρε σωστά στην γωνία του Καλογεράκη και έδωσε την νίκη στην ομάδα μας μετά από 3 αγωνιστικές ανομβρίας.Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να τριπλασιάσει τα τέρματά του όταν το πλασέ του Γκούρμα έσωσε ο Καλογεράκης.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Γεωργίου, Καρράς (66' λ.τ. Γιαλούσης), Κατσιαρός, Κωστούλας, Μελίσσης, Ρόκας, Πινδώνης, Κατσίκης (94' Καπετάνος), Μπρέσκα (85' Νικολιάς), Δεινόπαπας, Γκούρμα.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Καλογεράκης, Κονονένγκο (45' Μαρτσάκης), Λιονάκης, Βουρβαχάκης, Μποτονάκης, Σελινιωτάκης, Σουμπασάκης, Δελήμπασης, Μπρατσιάνι (87' Δρακάκης), Γκονζάλες, Γιακουμάκης (93' Καρασαββίδης).




Κάρτες:  
23' Δεινόπαπας, 40' Ρόκας, 90'+1 Γιαλούσης, 90'+6 Κατσιαρός, 90'+7 Καπετάνος – 24' Μπρατσιάνι, 41' Κονονένκο, 59' Γιακουμάκης, 62' Μαρτσάκης, 71' Σουμπασάκης


Μας άρεσε.... 
To πάθος που είδαμε στους παίχτες μας μετά από καιρό.
Ο Κατσιαρός που δείχνει αναντικατάστατος.

Δεν μας άρεσε...

Οι λανθασμένες τοποθετήσεις του Γκούρμα,που δεν «γέμιζε» την περιοχή.
Το γεγονός πως ο Κοκότοβιτς ξεχνάει οι ομάδες δικαιούνται από 3 αλλαγές και όχι από δύο.






Ο «κόραξ» του αγώνα

Ο Σταθόπουλος έχασε τον έλεγχο του παιχνιδιού μόλις από το 3 λεπτό όταν σε καθαρή ανατροπή του Δεινόπαπα έπρεπε να σφυρίξει το πέναλτι και να αφήσει τους φιλοξενούμενους με δέκα παίκτες.
Το «κατς» του Μαρτσάκη στον Καρρά δεν τιμωρήθηκε με κόκκινη ,ενώ οι Κρητικοί διαμαρτύρονται για το πέναλτι που δόθηκε υπέρ του Ολυμπιακού.
Στις καθυστερήσεις ο Σταθόπουλος «σώθηκε» από τον βοηθό του όταν υπέδειξε λανθασμένα πέναλτι υπέρ της Επισκοπής,για να το πάρει πίσω μετά την υπόδειξη off-site από τον βοηθό.






Κοκότοβιτς: « Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για προσπάθεια και για νίκη. Στο α' μέρος ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Προσπαθήσαμε να μεταφέρουμε στο γήπεδο όσα κάναμε στις προπονήσεις.
Είχαμε πολλές ευκαιρίες και πιστεύω πως έπρεπε να καθαρίσουμε στο α' ημίχρονο.
Δεχτήκαμε ένα γκολ. Ο αντίπαλος σκόραρε από το πουθενά. Μια ευκαιρία την έκανε γκολ. Τα παιδιά τα πείραξε αυτό το γκολ. Προσπαθήσαμε πολύ στην επανάληψη. 
Προσπαθήσαμε να βάλουμε τη μπάλα κάτω, δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Δεν μπορώ να πως το πέναλτι αν ήταν ή δεν ήταν. Αυτό που ξέρω είναι πως αν ήμασταν λίγο πιο καλοί στην τελική προσπάθεια ,θα είχαμε πολύ μεγαλύτερο αποτέλεσμα υπέρ μας. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση και το αποτέλεσμα.
Μέχρι να ξεκινήσουν τα μπαράζ θα διορθώσουμε αρκετά πράγματα κυρίως σε θέματα τακτικής και θα είμαστε έτοιμοι. Έχουμε χρόνο..Έχουμε πρόβλημα στο σκοράρισμα. Φτιάξαμε 7-8 κλασικές ευκαιρίες και δεν σκοράραμε. Το μεγαλύτερο πρόβλημά μας είναι αυτό.Θέλουμε δουλειά
Καλή επιτυχία στο συνάδελφο για τη συνέχεια".»



Aνυφαντάκης: « Γνωρίζαμε πως ερχόμαστε σε μια πολύ δύσκολη έδρα για ν' αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Ο βαθμός δυσκολίας ήταν πολύ υψηλός. Παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις. Ξέραμε πως αντιμετωπίζαμε τον Ολυμπιακό Βόλου. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τα παιδιά. Δεν σχολιάζω τίποτα εκτός ποδοσφαίρου. Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό Βόλου για τη συνέχεια.
Θεωρώ πως κι εμείς είμαστε μεγάλη ομάδα. Επίσης θεωρώ πως σήμερα δεν παίξαμε κατς όπως ισχυρίζεστε. Όλη τη χρονιά έχουμε αποδείξει πως παίζουμε ποδόσφαιρο και μόνο ποδόσφαιρο. Μακριά από μας όλα τ' άλλα.Στα πέντε τελευταία ματς ήμασταν πάρα πολύ ανταγωνιστικοί, αλλά πολύ άτυχοι. Έχουμε Μέσο Όρο ηλικίας τα 22 χρόνια. Στηρίζουμε πολύ το ντόπιο στοιχείο. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το ποδοσφαιρο που παίζουμε.Εύχομαι καλή ανάρρωση στον Καρρά».





Μικρά&πικάντικα


  • Oι οργανωμένοι αποφάσισαν την μεταφορά τους στο κέντρο του πετάλου της Αγ.Δημητρίου.
  • Πάντως η μεταφορά δεν αποδείχτηκε γούρικη αφού συνέπεσε με την επιστροφή του «Βολάρα» πίσω από το τέρμα.
  • Ένα από τα δυνατά δυναμιτάκια που πετάχτηκε στο ταρτάν έσκασε πάνω στον «Βολάρα» με αποτέλεσμα η φουσκωτή κούκλα να καταστραφεί....η ανοησία σε όλο της το μεγαλείο!
  • Οι οργανωμένοι θα πρέπει να μάθουν επιτέλους πως με συνθήματα που εξυμνούν το εμπόριο ναρκωτικών και τις εξαρτήσεις κάνουν το υπόλοιπο γήπεδο να «ξενερώνει» και να ντρέπεται να φωνάξει μαζί τους...
  • Η εικόνα πάντως στις άλλες θύρες ήταν καλύτερη ,αφού ιδιαίτερα μετά τον τραυματισμό του Καρρά το ΕΑΚ «έβραζε» κατά διαστήματα...
  • Σε έξαλλη κατάσταση ήταν ο Δημήτρης Καραγιάννης και πολλές φορές τον συγκράτησαν για να μην ορμήξει στον Σταθόπουλο.

To βίντεο του αγώνα










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...