Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Τολμάνε και μιλάνε...!

Η «αδιάφορη» αλλά κατά τα φαινόμενα καθόλου αδιάφθορη Επισκοπή τόλμησε σήμερα και εξέδωσε ανακοίνωση για δήθεν τραμπουκισμούς στο ΕΑΚ.


Οι Ρεθυμνιώτες κάνουν λόγο για απαράδεκτη φιλοξενία, εχθρικό κλίμα, μπράβους και εμπλέκουν στην όλη κατάσταση και τον Αχιλλέα Μπέο ο οποίος βρισκόταν στην κερκίδα της θύρας 3 του ΕΑΚ.Οι Κρητικοί από ότι φαίνεται είδαν το φάντασμά του στην αίθουσα τύπου.

Είναι σαφής η προσπάθεια της ομάδας της Κρήτης να κάνει ζημιά στον Ολυμπιακό.Έτσι μετά την διατεταγμένη υπηρεσία των παικτών της που είχαν ως εντολή να «βγάλουν» νόκ άουτ όσο περισσότερους παίκτες μας μπορούσαν ,τώρα αφού εκτέλεσαν τις εντολές τους προσπαθούν να εμπλέξουν την ομάδα μας αφού καταγγέλλουν ανυπόστατες κατηγορίες που δεν έχουν καταγραφεί ούτε από τον παρατηρητή του αγώνα ,ούτε από την αστυνομία. 

Η ανακοίνωση: 

«Το ΔΣ της ΠΑΕ Επισκοπής εκφράζει την λύπη του για την απαράδεκτη φιλοξενία που έτυχε η ομάδα μας χθες (16/3) στο ΕΑΚ Βόλου, στην αναμέτρηση με τον τοπικό Ολυμπιακό. 

Η ομάδα μας χθες, έτυχε την χειρότερη φιλοξενία στην ιστορίας της, από μια ομάδα που πριν από 4 μήνες κέρδιζε μέσα στην έδρα μας, χωρίς να αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα. Εχθρικό κλίμα, ύβρεις, φουσκωτοί, τραμπουκισμοί, μαγκιά και καροτσάκια, είναι μερικές από τις λέξεις που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε, για να χαρακτηρίσουμε το τι έζησαν τα μέλη της αποστολής μας στον Βόλο. Όλα αυτά είναι άγνωστα σε εμάς και δεν ταιριάζουν στην φιλοσοφία μας για το ποδόσφαιρο. 

Πίσω από τον πάγκο της ομάδας μας, στους διαδρόμους των αποδυτηρίων και στην συνέντευξη τύπου βρισκόταν ο Αχιλλέας Μπέος με την συνοδεία του, απειλώντας και υβρίζοντας με χυδαίες εκφράσεις τα μέλη της ομάδας μας. 

Λυπούμαστε που ένα μικρό χωριό της Κρήτης, τόλμησε να έρθει και να αγωνιστεί απέναντι στον ιστορικό Ολυμπιακό Βόλου και ζητάμε συγνώμη που τολμήσαμε να ισοφαρίσουμε. Ευτυχώς που χάσαμε. Είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα μας και θα συνεχίσουμε να ακολουθούμε πιστά τις αξίες και τις αρχές που πρεσβεύουμε εδώ και πολλά χρόνια. 

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον επίσημο πρόεδρο την ΠΑΕ Ολυμπιακό Βόλου κ. Δημήτρη Καραγιάννη, που έκανε τα πάντα για να προστατέψει την αποστολή μας, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Επίσης ευχόμαστε στον άτυχο ποδοσφαιριστή Σταμάτη Καρρά, ταχεία ανάρρωση».



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...