Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Σαν να μην έχουμε βαθμούς...

Εφ’ όλης της ύλης μίλησε ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Δημήτρης Καραγιάννης, σε συνέντευξη του στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας .
Το αφεντικό της βολιώτικης ΠΑΕ αναφέρθηκε στις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, στις τρεις αλλεπάλληλες ήττες, στους στόχους, στο νέο προπονητή ενώ έστειλε μήνυμα στους "ερυθρόλευκους" φιλάθλους να στηρίξουν την προσπάθεια μέχρι την τελική κατάκτηση του στόχου.

Αναλυτικά:

«Είμαστε εντός στόχων»
«Φυσικά είναι μέσα στο στόχο η ομάδα και η αλήθεια είναι πως ίσως μας ξεγέλασε λίγο η πολύ μεγάλη διαφορά στους 17 βαθμούς που είχαμε από τον 4ο. Στους 7 βαθμούς είχαμε φτάσει να έχουμε στα πλέι οφ και τώρα είμαστε ένα βαθμό μακριά από το να τους κάνουμε έξι. Νομίζω τους έξι θα τους έχουμε σίγουρα».

«Ισχυρότερος ο Νότιος Όμιλος από τον Βόρειο»
«Αποδείχτηκε ότι οι ομάδες του Νοτίου Ομίλου είναι πολύ πιο νοικοκυρεμένες από αυτές του Βορείου Ομίλου, ειδικά μετά τις μεταγραφές του Ιανουαρίου, αφήνοντας βέβαια, εκτός, το Βύζαντα και τη Γλυφάδα. 'Ομως στο Βόρειο Όμιλο οι αντίστοιχες ομάδες της Γλυφάδας και του Βύζαντα είναι πέντε. Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος ο Αχαρναϊκός που είναι όγδοος, σώθηκε λίγο πριν το τέλος, ενώ η Παναχαϊκή που είναι ένα βαθμό από πάνω έχει ακόμη πιθανότητες να μπει στα πλέι οφ. Αυτό σημαίνει πως έγινε πάρα πολύ μεγάλος αγώνας στο Νότιο Όμιλο. Σε αντίθεση με το Βόρειο Όμιλο, που πέντε ομάδες «κουτσά - στραβά» είναι αυτές που διεκδικούν θέση στα πλέι οφ. Όλες οι υπόλοιπες είναι ουσιαστικά πάρα πολύ αδύναμες. Είναι ένα στοιχείο που πρέπει να λάβουμε πολύ σοβαρά υπόψη μας».

Για τις τρεις ήττες…
«Τα τρία τελευταία παιχνίδια τα χάσαμε οριακά με 1-0 και όχι με δύο και τρία μηδέν. Κι αν τα πάρουμε ένα – ένα, το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Η εικόνα των αγώνων ήταν για να κερδίσουμε, αλλά από κάποιες λεπτομέρειες, ήρθαν τα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Συμβαίνει όμως αυτό στο ποδόσφαιρο, ειδικά όταν έρχεσαι από μεγάλο σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων. Μπορεί με τον Πανηλειακό να μην κάναμε ευκαιρία, αλλά ευκαιρίες δεν έκανε και ο Πανηλειακός. Στα άλλα δύο ήμασταν καλύτεροι, είχαμε ευκαιρίες αλλά ήμασταν άτυχοι».

«Ούτε ισοπαλία στα υπόλοιπα 17 παιχνίδια»
«Δεν ψάχνω για δικαιολογίες ειδικά για τους ποδοσφαιριστές μου, με τους οποίους μιλήσαμε και είπαμε πως στόχος στα επόμενα 17 παιχνίδια, αν είναι δυνατόν, να μην κάνουμε ούτε ισοπαλία».

Για τον Κοκότοβιτς…
«Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό ειδικά με την έλευση του κ. Κοκότοβιτς, ο οποίος είναι ένας πολύ έμπειρος προπονητής και φοβερά ορεξάτος. Από το αεροπλάνο, ήρθε στο Βόλο και έκανε προπόνηση. Την επόμενη μέρα ζήτησε να δει όλο το υλικό, τα βοηθητικά γήπεδα κλπ».

Για τις αποδεσμεύσεις και τις μεταγραφές του Ιανουαρίου…
«Όλες οι ομάδες τον Ιανουάριο κάνουν διορθωτικές κινήσεις. Βλέπουν τις ελλείψεις και προσπαθεί να τις διορθώσει. Αυτό θέλαμε να κάνουμε κι εμείς. Εντοπίσαμε πως οι Ακόστα και Πόνσε δεν είχαν βοηθήσει σχεδόν καθόλου. Ούτε ο Ολίσε βοήθησε, σε δύο παιχνίδια έπαιξε. Ο Ιωάννου θα βοηθήσει πολύ περισσότερο από τον Γκέσιο, που δεν βοήθησε καθόλου. Μάλιστα, ο Ιωάννου αγωνίστηκε στον Ταύρο και έδειξε κάποιες από τις δυνατότητές του, ανακατεύοντας τη συμπαγή άμυνα του Φωστήρα.
Ο Κριστόμπαλ έχει αγωνιστεί, τον Νικολιά τον είδαμε. Οπότε κατά την ταπεινή μου άποψη η ομάδα ενισχύθηκε. Το καλύτερο παιχνίδι του Ολυμπιακού φέτος ήταν με την Καλλιθέα όπου καθάρισε το παιχνίδι στο 20'. Στην Καλλιθέα παίξαμε τέλος Ιανουαρίου. Δεν υπήρχαν τότε στην ομάδα ούτε οι παλιοί παίκτες  που είχαν φύγει, ούτε οι καινούριοι είχαν έρθει. Αυτό να σκεφτεί ο κόσμος».

«Θα βοηθήσουν οι νέοι»
«Ο Ολυμπιακός Βόλου στα πλέι οφ θα εμφανιστεί πιο δυνατός. Οι ποδοσφαιριστές που έμειναν στην ομάδα, ο βασικός κορμός, είχαν κάνει μια φοβερή προετοιμασία το περασμένο καλοκαίρι. Δεν μπορώ να έχω τις ίδιες απαιτήσεις από τους νέους ποδοσφαιριστές. Δεν ξέρω τι προετοιμασία έχουν κάνει, αλλά σίγουρα δεν έκαναν αυτή που έκαναν οι παίκτες του Ολυμπιακού. Σίγουρα πάντως θα βοηθήσουν».

«Έτοιμος την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου ο Μόνχε»
«Η μεγάλη επιθυμία και διάθεση του Μόνχε να επιστρέψει στην ενεργό δράση είναι γνωστή. Σκεφτόμαστε να του βάλουμε γύψο για να μη σουτάρει δυνατά… Νομίζω πως ίσως τον δούμε στην αποστολή του αγώνα με τον Αχαρναϊκό και είναι σίγουρο πως θα είναι έτοιμος την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου».

Για τα διαρκείας των πλέι οφ…
«Η διάθεση είναι εξαιρετικά ικανοποιητική. Να υπενθυμίσω πως μέχρι το παιχνίδι με την Επισκοπή μπορούν να ανανεώνουν σε προνομιακές τιμές οι παλαιοί κάτοχοι. Ένα μεγάλο ποσοστό αυτών που αγοράζουν διαρκείας είναι νέοι φίλαθλοι που δεν είχαν διαρκείας. Είναι αναμενόμενο, γιατί λόγω των δύσκολων καιρών κάποιος να περίμενε τα παιχνίδια των πλέι οφ για να πάει στο γήπεδο, όπου οι αγώνες θα είναι σίγουρα πολύ πιο δυνατοί».

«Είμαστε πιο συνεπείς ακόμη και σε σχέση με τον Ολυμπιακό Πειραιώς»
«Οι ποδοσφαιριστές είναι όλοι πληρωμένοι. Είμαστε πιο συνεπείς στις πληρωμές ακόμη και σε σχέση με τον Ολυμπιακό Πειραιώς». 

Για την κατάπτωση της εγγυητικής…
«Δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Ήταν μία στρατηγική που ακολουθήσαμε κι όταν ακολουθείς μία στρατηγική μπορεί να πέσεις και έξω. Δεν ήταν προσφυγή, ήταν από αυτά που κάνουν οι δικηγόροι που αγοράζουν τις προσφυγές. Πληρώσαμε και το θέμα τελείωσε».

«Θέλουμε τον κόσμο δίπλα στην ομάδα»
«Θέλω να πω στον κόσμο ότι πρέπει να έχει εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στα παιχνίδια που απομένουν. Θέλουμε τη στήριξή τους με τον οποιοδήποτε τρόπο. Τον θέλουμε κοντά στην ομάδα και στα εντός και στα εκτός έδρας παιχνίδια».

«Δεν θα κρίνουν την άνοδο οι βαθμοί των μπόνους»
«Η ομάδα στα πλέι οφ θα συμπεριφερθεί σαν να έχει μηδέν βαθμούς. Οι 6-7 βαθμοί θα βοηθήσουν, αλλά δεν θα ξεκινήσουμε κάνοντας υπολογισμούς. Οι βαθμοί απλά θα σε βοηθήσουν να βγεις πρώτος, αλλά είναι ατόπημα να μη συμπεριφερθείς στα παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο. Πρέπει να πάρεις όλα τα παιχνίδια. Δεν θα κρίνουν την άνοδο οι βαθμοί του μπόνους».

«Προσπάθεια να ανοίξει το πέταλο της Γορίτσας»
«Γίνονται προσπάθειες να ανοίξει και το πέταλο της Γορίτσας. 'Εχουμε ήδη πάρει δοκίμια και κάνουμε προσομοιώσεις. Η διάθεση των διαρκείας θα κρίνει αν θα έχουμε φιλοξενούμενους ή όχι. Στόχος είναι να εξαντληθούν τα διαρκείας, ώστε να μην έχουμε φιλοξενούμενους φιλάθλους».

Πηγή :goalpost



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...