Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Θωμαίδης για γέλια!

Το κανάλι του Αλαφούζου και ο δημοσιογράφος του κος Θωμαίδης συνεχίζουν απτόητοι τον πόλεμο εναντίων του Ολυμπιακού.
Έτσι στην χθεσινή εκπομπή - κλαυσίγελο "Δίκη" αναφέρθηκε στην καταγγελία της Επισκοπής και μάλιστα ο δικαστής-δημοσιογράφος Θωμαίδης «ανακάλυψε» φωτογραφίες με τον πρώην πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου να κάνει βόλτες μέσα στο τερέν.

Στην εκπομπή παρενέβη τηλεφωνικά ο παρατηρητής του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου - Επισκοπή, Σπύρος Κατσιώτης, ο οποίος όχι μόνο διέψευσε τις καταγγελίες της Επισκοπής αλλά επιτέθηκε και στην ομάδα του Ρεθύμνου:
 «Άκουσα τη διαμαρτυρία της Επισκοπής ότι έφυγε από κολαστήριο. Η φιλοξενία ήταν άριστη. Τον Μπέο τον γνωρίζω, ήταν στην κερκίδα. Τον αδικείται που λέτε ότι ήταν στα αποδυτήρια. Αυτό είναι λάθος. Αντίθετα, η Επισκοπή προκαλούσε, κάτι που μου είπε και ο 4ος.

Ο Μπέος πάντα στην κερκίδα είναι, όχι στα αποδυτήρια. Μάλιστα, στον αγώνα με την Παναχαϊκή ο κύριος Κούγιας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και έκανε προθέρμανση μαζί τους. Να σας πω ότι όταν τραυματίστηκε ο Καρράς ο πάγκος της Επισκοπής γελούσε με τον τραυματισμό του αντί να βοηθήσει».

Εμείς δανειζόμαστε τις φωτογραφίες του volosnet και σας παρουσιάζομαι τον Αχιλλέα Μπέο που εκτός από υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου ,παρέχει υπηρεσίες στην ερυθρόλευκη ομάδα ως τραυματιοφορέας!









Η φαιδρότητα του όλου σκηνικού έγκειται στο γεγονός πως για αυτά τα ψεύδη και τις συκοφαντίες των παραγόντων της Επισκοπής και του Θωμαίδη δεν θα απολογηθεί κανένας και η σπίλωση της ομάδας από το κανάλι του Αλαφούζου και πάλι θα γίνει «γαργάρα»!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...