Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Ψεύδεται η Επισκοπή

Aνακοίνωση-απάντηση στην προηγηθείσα ανακοίνωση της Επισκοπής η οποία ανέφερε πως στο Βόλο αντιμετώπισε κλίμα τρομοκρατίας  εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.
Αναλυτικά:

«Έκπληκτοι ενημερωθήκαμε για την ανακοίνωση της ΠΑΕ Επισκοπή. Αναρωτιόμαστε και λυπούμεθα για τα ψεύδη που αναφέρουν ως δήθεν περιστατικά οι άνθρωποι της Επισκοπής αφού τίποτα από όλα αυτά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση έχει έναν και μόνο ξεκάθαρο σκοπό. Να δημιουργήσει πρόβλημα στον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος το μόνο που έκανε, με το κύρος του ως πρώην πρόεδρος της ομάδας, ήταν να προστατεύσει τον κ. Ανυφαντάκη και τον βοηθό του από πιθανές αντιδράσεις οπαδών.

Όσον αφορά, τα περί φουσκωτών, η ΠΑΕ Ολυμπιακού Βόλου ξεκαθαρίζει ότι δεν συνηθίζει τέτοιες συμπεριφορές και τα περί αντιθέτου υπονοούμενα είναι μόνο εκ του πονηρού.
Εξάλλου επανειλημμένως έχουμε πάρει συγχαρητήρια για τη φιλοξενία μας ως ΠΑΕ από όλες τις ομάδες που έχουν επισκεφτεί το Βόλο.»

Eν τω μεταξύ ο ίδιος ο Αχιλλέας Μπέος απαντώντας στους ισχυρισμούς της Επισκοπής για επεσήμανε πως θα κινηθεί νομικά.

Ο άλλοτε ισχυρός άντρας των «ερυθρόλευκων» της Μαγνησίας με δηλώσεις του στην εκπομπή «Δίκη» του ΣΚΑΪ τόνισε μεταξύ άλλων: 

«Αύριο οι δικηγόροι μου θα καταθέσουν μήνυση και αγωγή στην ΠΑΕ Επισκοπή. Μέχρι να αποδείξουν αυτά που λένε. Δεν νομίζω να θεωρείτε τον Μπέο ως αφελή με αυτή την απαγόρευση σε ισχύ, να διακινδυνεύσει. Όλο αυτό γίνεται με σκοπιμότητα.

 Τα αποδυτήρια είναι αγωνιστικός χώρος κι ελέγχονται. Εγώ προσπάθησα να προστατεύσω τον τεχνικό της Επισκοπής για να μην του πετάξει κανείς τίποτα όταν βρισκόταν στο κυλικείο του γηπέδου, επειδή υπήρχε ένταση εκείνη την ώρα».


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...