Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Γράφετε εσείς

Διαβάζοντας με ενδιαφέρον τα posts των φιλάθλων της ομάδας μου  εδώ σημειώνω...

1) Η διοίκηση δεν θέλει να βγούμε για να μπορεί να τα στήνει πιο εύκολα στην Β….
2) Απομακρύνθηκαν παίκτες σημαντικοί ενώ ήλθαν υποδεέστεροι για οικονομικούς λόγους
3) Η ομάδα δεν παίζει μπαλάρα 
4) Φταίει η απομάκρυνση του Ρόκα 

Κάνοντας τον συνήγορο του διαβόλου θα πάω με τις απόψεις που προανέφερα αλλά να τις αναλύσω κιόλας λίγο μην με πιάσουν κοροϊδο ο Καραγιάννης και οι συν αυτω…

1) Δεν θέλει να βγούμε… μάλιστα…. θέλει λοιπόν να συνεχίσει να χάνει κανένα 800αρι κάθε χρόνο κι όχι τα 3000 σίγουρα της SUPER LEAGUE….ναι θα μου πη ο super genius αλλά στην Β τα στήνεις πιο εύκολα… Ρωτάω λοιπόν τι θα την εμπόδιζε να κάνει το ίδιο στην Α αφού είναι τόσο..χωμένη ?

2) Ποιος από τα παιδιά που έφυγαν έκανε έστω σε έναν αγώνα την διαφορά και να μας έδωσε ας πούμε το παιχνίδι? Πόσες συμμετοχές είχαν και πόσες φορές εμείς οι ίδιοι γκρινιάζαμε για την απόδοση τους? Αυτοί που ήλθαν μήπως στα play off όπου και θα κριθούν τα πάντα θα κληθούν να κάνουν την διαφορά?(μιλάω καθαρά για Ηλία και Πέπε)

3) Προσωπικά πείνασα φέτος για θέαμα και μου έλλειψε να πηγαίνω γήπεδο και να αράζω άνετος και σίγουρος για την νίκη. Όμως κύριοι το ζητούμενο είναι ένα.. να βγούμε φέτος πάσει θυσία γιατί αλλοιώς αφήστε τα……. Επομένως το θέαμα έπεται! 

4) Όταν παρουσιάζονται στην Διοίκηση παίκτες και αναφέρουν ότι η ομάδα έχει γίνει παιδική χαρά, όταν βλέπεις την απόλυτη χαλαρότητα στις προπονήσεις, όταν στην Άμφισσα φτάνει ο προπονητής να παρακαλάει παίκτη να μπεί αλλαγή και αυτός να αρνείται κι όταν από πλευράς διαβάσματος του αγώνα και του αντιπάλου πάσχεις σοβαρά εσείς τι θα κάνατε και μάλιστα μετά 2 συνεχόμενες ήττες? 

Θα χαρώ να διαβάσω τις δικές σας απόψεις μέσα σε κόσμια πλαίσια πάντα!
Με Ολυμπιακούς Βολιώτικους χαιρετισμούς
THE SAINT


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...