Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2014

Πανηλειακός - Ολυμπιακός Βόλου pregame ↻

μ.ε:
Με απουσίες θα ταξιδέψει στον Πύργο ο Ολυμπιακός για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πανηλειακό.
Ο Νικολιάς τέθηκε εκτός αποστολής λόγω ενός σφιξίματος στον δικέφαλο.Ο Κατσιαρός «έχασε» δύο προπονήσεις λόγω υψηλού πυρετού ,αλλά ίσως να συμπεριληφθεί στην αποστολή.
Τέλος ο Μόνχε βρίσκεται στο στάδιο αποθεραπείας.

Ο Πανηλειακός έχει και αυτός απουσίες.Τόσο ο Πίτκας όσο και ο Ολίσε συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες και αναμένεται να εκτίσουν τη μια αγωνιστική τους. Παράλληλα θα απουσιάσει και ο Φλίγκος που αποβλήθηκε στον αγώνα με την Παναχαϊκή.
Οι Πυργιώτες αν και με ντεμαράζ μεταγραφών ,πολύ δύσκολα «προλαβαίνουν τετράδα»,αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα «παλέψουν» για το τρίποντο.Οι κερκίδες του γηπέδου αναμένεται να έχουν αρκετό κόσμο ,αφού το παιχνίδι δεν είναι τηλεοπτικό.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Μπαλατσούκας o οποίος θα έχει βοηθούς του, τους Ελευθέριο Τσικνά και Παναγιώτη Κασσαβέτη από την Αιτωλοακαρνανία, ενώ τέταρτος θα είναι επίσης από την Ένωση Αιτωλοακαρνανίας, ο Παναγιώτης Κεκελος.

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη 2 νίκες στον Πύργο.Δείτε την προϊστορία...

Οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού μέχρι σήμερα δεν είχαν ανακοινώσει διοργάνωση εκδρομής.Παρά ταύτα αναμένεται να βρεθούν στον Πύργο μεμονωμένοι φίλοι της ομάδας οι οποίοι θα φιλοξενηθούν στη θύρα 7 με τιμή εισιτηρίου 8 ευρώ.


  • Ο Ιβάν Καρίλ έγινε ο τρίτος παίκτης που δεν υπολογίζετε για το παιχνίδι από τον Ρόκα.Ο επιτελικός μέσος του Ολυμπιακού έχει έναν μικροτραυματισμό και δεν μπόρεσε να προπονηθεί.
H αποστολή που αναχώρησε για τον Πύργο είναι η εξής:
  • Αρβανίτης, Κατσίκης, Γιαλούσης, Κωστούλας, Ρόκας, Καπετάνος, Καρράς, Κατσιαρός, Μελίσσης, Πινδώνης, Γεωργίου, Δεινόπαπας, Γκίτκος, Γκούρμα, Μπρέσκα, Κεσίδης, Κριστόμπαλ, Κόμνος, Ιωάννου.Η παρούσα ανάρτηση θα ανανεώνεται συνεχώς με νέα των δύο ομάδων πριν από την σέντρα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...