Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Επειδή είμαστε Βόλος! (pregame)↻

Μία νίκη που θα τονώσει το ηθικό των παικτών εν όψη της δύσκολης συνέχειας θέλει ο Ολυμπιακός απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Mε Ιωάννου και Καρίλ η αποστολή!
Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα ,δεν αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας και η συνέχεια στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας θεωρείται αδύνατη.
Παρά ταύτα και με δεδομένο τον αντίπαλο ,ο οποίος χρησιμοποίησε ότι όπλα είχε για να «πολεμήσει» τον Ολυμπιακό Βόλου την αποφράδα χρονιά του 2011,οι ερυθρόλευκοι παίκτες υποχρεούνται να «ψάξουν» την νίκη γοήτρου για τον κόσμο της ομάδας.
Εξάλλου ο Παναθηναϊκός έχει αρκετό καιρό να φύγει νικητής από τον Βόλο (δείτε την προϊστορία...)

Ο Μανουέλ Ρόκα δεν θα έχει στην διάθεσή τους τους...συνήθεις απόντες,δηλαδή τους Μόνχε ,Γιενκά και Παπανικόλα.
Επίσης στην σημερινή προπόνηση αποχώρησε ο Ηλίας Ιωάννου ,του οποίου η συμμετοχή στην αποστολή είναι εξαιρετικά αμφίβολη.
Η ενδεκάδα αναμένεται να έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με τους παίκτες που «άρχισαν» στον αγώνα του Σαββάτου.

Τα εισιτήρια του αγώνα αρχίζουν από 5 ευρώ.Διαβάστε περισσότερα...

O Στέφανος Μαντάκης ορίστηκε να διευθύνει τον προημιτελικό αγώνα της Τετάρτης για το Κύπελλο Ελλάδας.Διαβάστε περισσότερα...

Το παιχνίδι αρχίζει στις 17:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΟΤΕ TV.



  • Να στηρίξουν την ομάδα και να μην δώσουν το παραμικρό δικαίωμα, ζητάει η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου από τους φιλάθλους της που θα βρεθούν αύριο στον αγώνα κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ έχει ως εξής: "Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εν όψει του αυριανού αγώνα κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, καλεί τους φίλους της ομάδας να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Τους καλεί να ενισχύσουν τον Ολυμπιακό Βόλου με όλη τους δύναμη και να μην δώσουν το παραμικρό δικαίωμα. Το κακό που υπέστη η ομάδα μας προήλθε από φυσικά πρόσωπα που κάποια εξ αυτών δυστυχώς διοίκησαν τον Παναθηναϊκό και όχι από το σύλλογο του Παναθηναϊκού.
Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μεγάλη ομάδα και η φιλοξενία του σε όλες τις ομάδες πρέπει να είναι αντάξια της ιστορίας του".

Δεκαεννιά ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με τον παναθηναϊκό. Οι παίκτες αυτοί είναι οι εξής: Κριστομπάλ, Γεωργίου, Καπετάνος, Μπρέσκα, Ζέρης, Πινδώνης, Κωστούλας, Γκίτκος, Νικολιάς, Ιωάννου, Καρίλ, Δεινόπαπας, Ρόκας, Κόμνος, Μελίσσης, Γιαλούσης, Καρράς, Αρβανίτης, Ντινόπουλος \


  • Τελικά ο Ηλίας Ιωάννου δεν είχε σήμερα (Τρίτη) ενοχλήσεις και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή,όπως και ο νεοαποκτηθείς Καρίλ του οποίου η μπλε κάρτα έφτασε και θα πάρει λεπτά συμμετοχής.
Mε αλλαγές θα παίξει και ο Παναθηναικός.Ο Αναστασίου αναμένεται να κάνει οκτώ αλλαγές, ενώ στην αποστολή είναι 11 παίκτες, που προέρχονται από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού. 

Η πιθανή 11άδα αποτελείται από τους Κοτσόλη, Σπυρόπουλο, Ρισβάνη, Τριανταφυλλόπουλο, Χουχούμη, Λαγό, Δώνη, Πράνιτς, Ντίνα, Καρέλη Κλωναρίδη. Στον Βόλο ταξίδεψαν ακόμα οι: Αναγνωστόπουλος, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Αμπέντ, Αναστασόπουλος, Ατζαγκούν, Μουζακίτης, Μπαλμπόα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...