Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Kαι οι Austrian για Λυριτζή

Οι Austrian Boys εξέδωσαν ανακοίνωση για τον δημοσιογράφο-καρνάβαλο.








Η ανακοίνωση αναλυτικά:

«Βασίλη Λυριτζή, υπάλληλε του Αλαφούζου στον τηλεοπτικό σταθμό πράσινης προπαγάνδας που λέγεται ΣΚΑΙ, για την βλακεία που ξεστόμισες σχετικά με το όνομα του Ολυμπιακό Βόλου στον αέρα της εκπομπής σου (είτε ήταν δική σου έμπνευσης είτε σου το σφυρίξανε), το μόνο που σου αξίζει είναι η περιφρόνηση μας!!!

Ο μόνος λόγους που ασχολούμαστε μαζί σου είναι ότι, καλώς ή κακώς … δηλαδή κακώς… σου έχουν δώσει ένα μικρόφωνο σε μια συχνότητα που βλέπει κόσμος από όλη την Ελλάδα που μπορεί να μην έχει την δυνατότητα να αξιολογήσει την κάθε ηλιθιότητα που λες. Μάλλον ακόμα δεν έχετε καταλάβει κάποιοι δήθεν μεγαλοδημοσιογράφοι ότι με κάτι τέτοιες βλακείες που λέτε, έχετε κάνει όλη την Ελλάδα να σας σιχαίνεται.

 Εμείς όμως δεν έχουμε την ανάγκη να αποδείξουμε τίποτα και σε κανέναν και πόσο μάλλον εσένα.
Μάθε λοιπόν και εσύ και συνδαιτυμόνες σου στο συγκεκριμένο σταθμό ότι τα έχουν βάλει μαζί μας πολύ ισχυρότεροι από εσένα… και καταφέραμε και τους νικήσαμε.

Υπουργοί, ακόμα και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, υψηλόβαθμοι παράγοντες του ποδοσφαίρου , επιχειρηματίες,  παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας και πολλοί άλλοι προσπάθησαν με ένα ενορχηστρωμένο σχέδιο να διαλύσουν τον μεγάλο σύλλογο που λέγεται Ολυμπιακός Βόλου ..και δεν τα καταφέρανε. Άρα καταλαβαίνεις  πόσο μικρός  είσαι εσύ μπροστά στο μέγεθος που εκφράζει αυτός ο σύλλογος και πόσο μικρή σημασία έχει το δήθεν ειρωνικό σου σχόλιο για την ομάδα μας.

Απλά …δεν έχεις ιδέα τι θα πει να είσαι περήφανος οπαδός του Ολυμπιακού Βόλου. Δεν έχεις ιδέα για τους αγώνες που έχουμε δώσει για τις αξίες, τα ιδανικά και το ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΟΝΟΜΑ αυτής της ομάδας. Για αυτό λοιπόν μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου ούτε την ομάδα μας ούτε την πόλη μας.»



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...