Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2014

Διευκρίνηση συντακτικής ομάδας

μ.ε:
Λόγω των σπασμωδικών αντιδράσεων και των ποικίλων ανακριβειών που ακούστηκαν από διάφορες αθλητικές εκπομπές η συντακτική ομάδα του VolosFans αισθάνεται την υποχρέωση να διευκρινίσει τα εξής:
Η ανάρτηση http://www.volosfans.com/2014/02/blog-post_2512.html δεν είναι προϊόν ρεπορτάζ όπως ακούστηκε από αθλητική εκπομπή του Volos 9.86 fm ,αλλά επώνυμη επιστολή που εστάλη στην ηλεκτρονική ταχυδρομική μας θυρίδα και ισχυρίζεται πως περιγράφει ένα συμβάν.

Το όνομα και η ηλεκτρονική διεύθυνση του αποστολέα είναι σαφώς στην κατοχή μας ,αλλά θεωρούμε πως δεν πρέπει να δημοσιευτεί για προστασία του αποστολέα.

Η επιστολή δεν δημοσιεύτηκε μόνο στο δικό μας ιστολόγιο όπως ανακριβώς ακούστηκε από την πρωινή αθλητική εκπομπή του Volos 9.86 fm , αλλά και από το δημοφιλέστερο ίσως blog του Βόλου ,voliotaki.blogspot.Επίσης δημοσιεύτηκε και σε ακόμα 4 τοπικά blogs.Δια τούτου η υπονόηση του ραδιοφωνικού παραγωγού του Volos 9.86 fm ,πως η συντακτική ομάδα του VolosFans είναι ο δημιουργός αυτής της επιστολής είναι τουλάχιστον άστοχη.

Το VolosFans έχει πάγια τακτική να δημοσιεύει ακόμα και ανώνυμες επιστολές  και να αφήνει ελεύθερα τα σχόλια των αναγνωστών του ,αρκεί να μην καταφέρονται ονομαστικά εναντίων συγκεκριμένων προσώπων.Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν να μην δημοσιεύσουμε την επιστολή αυτή πόσο δε μάλιστα από την στιγμή που ανέγραφε όνομα και επώνυμο.
Το να εξακριβώσει η συντακτική ομάδα του VolosFans αν η επιστολή είναι αληθής ή όχι ,δεν είναι υποχρέωσή της καθώς το ιστολόγιό μας δεν αποτελεί δημοσιογραφικό blog αλλά χώρο συλλογής απόψεων για την ομάδα μας.

Σαν συντακτική ομάδα πραγματικά ευχόμαστε αυτό που περιγράφεται να μην έγινε ποτέ ,αφού θεωρούμε πως αν κάποιοι οπαδοί ανεξαρτήτως χρώματος,έφταναν σε αυτό το σημείο ,το μόνο που θα τους διαχώριζε από τα πιθηκοειδή είναι ο αριθμός των τριχών στο μέτωπό τους.

Σεβόμαστε τον χωρίς αντίκρισμα αγώνα που κάνουν οι εναπομείναντες οπαδοί της συνοικιακής ομάδας του Βόλου για να σώσουν το σωματείο τους από την ερασιτεχνική κατηγορία, ακόμα και αν αυτοί ,την στιγμή που η δική μας ομάδα καταστρεφόταν έψηναν σκαντζόχοιρους...Άλλωστε οπαδοί είμαστε κι εμείς και τους κατανοούμε.

Εμείς πάντως αν ήμασταν στην θέση τους θα καταναλώναμε όση φαιά ουσία μας έχει απομείνει στο να κατανοήσουμε με ποια ταχυδακτυλουργική κίνηση θα ονομαστεί αύξηση μετοχικού κεφαλαίου του αγαπημένου τους σωματείου, η αγορά μετοχών ασφαλιστικής εταιρίας που ουδεμία σχέση έχει με αθλητικό σύλλογο.Από τα λίγα νομικά που ξέρουμε απαγορεύεται ρητώς, εκ του νόμου, αύξηση μετοχικού κεφαλαίου να γίνεται από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία εκτός αυτής που την πραγματοποιεί.

Βέβαια....μπορεί να κάνουμε και λάθος....άλλωστε το ιστολόγιό μας το μοναδικό που θέλει να επιτύχει είναι να προβληματίσει τους αναγνώστες τους και όχι να βγάζει....αποκλειστικότητες!


Ευχαριστούμε για την υπομονή σας

Η συντακτική ομάδα
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...