Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Να γιατί δεν είστε Βολιώτες!

Η λέσχη της Αγριάς με ανακοίνωσή της βάζει τα «πράγματα» στην θέση τους για το ποιοι είναι και ποιοι θα ήθελαν να ήταν βολιώτες.
 

Η ανακοίνωσή τους:

«Έπρεπε να περάσουν πολλά χρόνια για να μάθουν το marketing στη Νέα Ιωνία. Τους τελευταίους μήνες διαπιστώνουμε ότι οι Νέo-Ιωνίτες προσπαθούν να πείσουν τους εαυτούς και το κοινό, ότι είναι και αυτοί Βολιώτες.
Τα τρικ που σκαρφίζονται είναι απίστευτα που προκαλούν μόνο γέλιο.
Εμείς σε λίγες γραμμές θα εξηγήσουμε γιατί δεν είναι Βολιώτες και δεν θα γίνουν ποτέ Βολιώτες.

1. Όπως εμείς από την Αγριά δεν είμαστε Βολιώτες αλλά Αγριώτες, έτσι και εσείς δεν είστε Βολιώτες αλλά «Νεο-Ιωνίτες».

2. Δεν είστε Βολιώτες ,είστε πρόσφυγες, οι ρίζες σας είναι από τη Μικρά Ασία και τιμή σας και καμάρι σας. Άλλωστε με την έλευση των προσφυγών στην Ελλάδα ήρθαν νέα ήθη και έθιμα, πολιτισμός και πολλά άλλα που μόνο σεβασμό μπορούμε να τρέφουμε προς εσάς. Γιατί απαρνείστε την καταγωγή σας λοιπόν, ενώ θα έπρεπε να νιώθετε υπερήφανοι για αυτή;

3. Δεν είστε Βολιώτες γιατί εσείς οι ίδιοι βρίζετε την πόλη του Βόλου όπου σταθείτε και βρεθείτε.

4. Δεν είστε Βολιώτες, γιατί εσείς είστε αυτοί πού έχετε αφήσει τις υπογραφές σε όλους τους τοίχους, μνημεία της πόλης, βρίζοντας με εμετικά συνθήματα την πόλη και τους πολίτες της.

5.Το σύμβολο σας είναι η Ευαγγελίστρια , η Μαιάνδρου και η κλούβα, ενώ για τους Βολιώτες το σύμβολό τους είναι το λιμάνι και η Αργώ.

6. Δεν είστε Βολιώτες γιατί οι Βολιώτες είναι χαρούμενος κα逓 φιλόξενος κόσμος, έχουν ζήσει χαρές από την ομάδα τους και όχι μόνο πίκρες, λύπες και μιζέριες.

7.Τέλος στο Βόλο ομάδα είναι μόνο μια€!.. ξέρετε εσείς€! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ F.C 1937»



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...