Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Πελάτες μία ζωή....

Mε γκολ του Καπετάνου στο 72΄ ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε την νίκη από την ομάδα του Αλαφούζου.
Με το κεφάλι ψηλά έφυγαν οι 4500 φίλοι της ομάδας που αψήφησαν την καταιγίδα και στήριξαν την ομάδα της πόλης.





Ο Μαουέλ Ρόκα παρέταξε την ομάδα με 3 αμυντικούς στο κέντρο της άμυνας,όντας πιο...διαβασμένος από ότι στο πρώτο παιχνίδι.Ως επιτελικός μέσος ήταν ο Κριστομπάλ,ενώ στην κορυφή της επίθεσης έπαιξε ο 17χρονος Ντινόπουλος.
Από την αρχή του παιχνιδιού έπαιξε και ο Καρίλ ο οποίος αν και δεν είχε τον χρόνο να «δέσει» με την υπόλοιπη ομάδα,έδειξε καλά στοιχεία.

Ο Ολυμπιακός άρχισε το ματς επιθετικά με το σουτ του Καρίλ αλλά και τις δύο καλές ευκαιρίες του Κριστομπάλ.Στο επόμενο δεκάλεπτο οι πράσινοι ισορρόπησαν ,αλλά η κλασσική ευκαιρία του ημιχρόνου άνηκε στον Ολυμπιακό και τον Ντινόπουλο,του οποίου του σουτ απομάκρυνε εντυπωσιακά ο Κοτσώνης .


Ο Παναθηναικός μπήκε στο β μέρος δυνατά και έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Σπυρόπουλο,μετά από μπάσιμο του Καρέλη από τα αριστερά.
Η αριστερή πλευρά ήταν και η αγαπημένη του Ολυμπιακού ,του οποίου οι επιθετικές ενέργειες περνούσαν από τα πόδια του Κριστομπάλ και του Δεινόπαπα.Σε μία τέτοια φάση στο 71' ο αριστερός χαφ έβγαλε όμορφη ασίστ στον Καπετάνο,ο οποίος με ωραίο πλασέ έδωσε την νίκη στην ομάδα μας.

Δεινόπαπας και Κριστομπάλ έχασαν δύο ευκαιρίες να διπλασιάσουν τα τέρματα της ομάδας μας για να έρθει ο Γεωργόυ στο 86΄να κρατήσει την νίκη με διπλή απόκρουση.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Μάνουελ Ρόκα): Γεωργίου, Γιαλούσης, Κόμνος, Αρβανίτης, Μελίσσης, Καρράς (64' Ζέρης), Ρόκας (58' Πινδώνης), Κριστόμπαλ, Καρίλ (58' Καπετάνος), Δεινόπαπας, Ντινόπουλος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Κλωναρίδης (46' Αμπέντ), Μαρινάκης, Δώνης, Καρέλης, Ρισβάνης (46' λ.τρ. Κουτρουμπής), Ντίνας (72' Αναστασόπουλος), Πράνιτς.




Κάρτες:  72' Μαρινάκης





Μας άρεσε.... 
 Η κυκλοφορία της ομάδας πέρναγε από τα πόδια του Κριστομπάλ που τα κατάφερε καλά.Ο Δεινόπαπας δείχνει πως έχει θέση στην αρχική ενδεκάδα.

Δεν μας άρεσε...

Η μισοάδεια εικόνα της βορειοανατολικής κερκίδας.






Ο «κόραξ» του αγώνα: Ο Μαντάκης κατάφερε να τελειώσει το παιχνίδι με μία μόλις κάρτα.Επίσης κατάφερε να κάνει γαργάρα δύο τουλάχιστον αμφισβητούμενες φάσεις.Στην φάση του 13 θα μπορούσε να δώσει το πέναλτι στην ανατροπή του Ντινόπουλου καθώς και στην ανατροπή του Δεινόπαπα στο 60'.




Είπαν: 


Ρόκα: « Κάναμε αλλαγές αφού έχουμε παιχνίδι την Δευτέρα και οι παίκτες μας είναι φορτωμένοι. Παρόλ' αυτά σήμερα είχαμε αυτό που μας έλειψε από το παιχνίδι με την Παναχαϊκή .Είχαμε πλάνο.Εμείς είχαμε την κατοχή .Ο Παναθηναϊκός στην Λεωφόρο είχε εξαιρετικό παιχνίδι επειδή είχε όλη την κυκλοφορία.Αυτό δεν έπρεπε να ξαναγίνει.Η εμφάνισή μας ήταν τέτοια για να έχουμε κατοχή.Συγχαρητήρια στα παιδιά .Αξίζαμε την νίκη η οποία θα επιδράσει στην ψυχολογία και την μικρή ανασφάλεια που είχαμε εξαιτίας των τελευταίων παιχνιδιών.Το ρόστερ του Παναθηναϊκού είναι πολύ δυνατό και η νίκη μας έχει αξία.»



Αναστασίου: « Ήρθαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι στον Βόλο με ένα σκορ 4-0 που ουσιαστικά μας έδινε την πρόκριση. Θέλαμε να δοκιμάσουμε και να δούμε κάποια πράγματα στην ομάδα και το επίπεδο κάποιων παικτών και σε τι κατάσταση βρίσκονται, για να ξέρουμε τι μπορούμε να υπολογίζουμε στη συνέχεια. Θα έλεγα ότι αρκετοί από αυτούς τους παίκτες δεν ανταποκρίθηκαν, κάτι το οποίο είναι άσχημο για μας. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, συνεχίζουμε, συνεχίζεται η προσπάθεια. Τα παιδιά πρέπει να δουλέψουν πιο πολύ και να αναλογιστούν τις ευθύνες τους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή τη στιγμή και σε αυτή την προσπάθεια τους χρειαζόμαστε όλους. Με νοοτροπία σαν τη σημερινή δεν έχουμε πολλές ελπίδες. Την περασμένη Κυριακή δείξαμε τι πραγματικά μπορούμε να κάνουμε και σήμερα είχαμε εντελώς διαφορετική εικόνα. Απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως ο Ολυμπιακός Βόλου που παίζει καλό ποδόσφαιρο, πρέπει και εμείς να μπαίναμε για να παίξουμε ποδόσφαιρο.

Θα λέγαμε ότι δοκιμάσαμε κάποια πράγματα για την Κυριακή που έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι. Τα κρατάμε εντός ομάδος αυτά που είδαμε και πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στον Πανθρακικό.  

Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του και καλή συνέχεια στον κ. Ρόκα που κάνει μία πάρα πολύ καλή δουλειά»

Ντινόπουλος:«Προσπαθήσαμε, κάναμε αυτό που μας είπε ο προπονητής μας, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και πήραμε τη νίκη. Συνεχίζουμε για την άνοδο στη Super League».

Για το αν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση του: «Μπορούσα να δώσω και κάτι παραπάνω στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν μου βγήκαν οι φάσεις. Συνεχίζουμε τη δουλειά και πιστεύω όλα θα πάνε καλά. Ημουν άτυχος και στη φάση του πρώτου ημιχρόνου. Δεν μπήκε η μπάλα στα δίχτυα. Είμαι ευχαριστημένος γενικά. Συνεχίζουμε..»

Καπετάνος: «Ο καιρός μας τα γύρισε στο τέλος. Ήταν ένα καλό απόγευμα όμως για την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου και την πόλη. Καταφέραμε και κερδίσαμε τον Παναθηναϊκό. Ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα για εμάς μετά το 4-0, αλλά θέλαμε τη νίκη. Το παιχνίδι το κέρδισε αυτός που το ήθελε περισσότερο. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην είχε το άγχος λόγω του σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά εμείς ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε.Ο προπονητής μας ξεκούρασε κάποιους παίκτες, τα καταφέραμε, συνεχίζουμε με το πρωτάθλημα.

Παίζουμε Δευτέρα με τα Ψαχνά. Έχουμε μερικές ημέρες να δουλέψουμε. Πιστεύω θα πάνε όλα καλά»






Μικρά&πικάντικα


  • Δρακόντεια ήταν τα μέτρα για τους 25 φίλους του Παναθηναϊκού που ήθελαν να παραβρεθούν στον αγώνα.Ειδικές δυνάμεις της αστυνομία είχαν μπλόκα στην Μεταμορφώσεως.Τελικά ο πράσινος συρφετός περιορίστηκε στο παρακμιακό καφενεδάκι της πλατείας Οξυγόνου όπου είδαν από την τηλεόραση το γκολάκι του Καπετάνου.
Το βίντεο του αγώνα



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...