Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Όλα τα σερί κάποτε τελειώνουν...

Το σερί ων 10 νικών σταμάτησε στην Άμφισσα.Ο ελλειπής Ολυμπιακός παραχώρησε ισοπαλία στον Φωκικό με σκορ 2-2
Γκούρμα και Πινδώνης ισοφάρισαν δύο φορές τα γκολ των γηπεδούχων.
Χαμένο πέναλτι ο Φωκικός,δοκάρι και κλασσικές ευκαιρίες ο Ολυμπιακός






Παιχνίδι με συναρπαστική εξέλιξη και αρκετές φάσεις έγινε στο γήπεδο της Άμφισσας μπροστά σε 1500 φίλους του ποδοσφαίρου. Παρά τον δυνατό άνεμο που δυσκόλευε τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων,το παιχνίδι ήταν «πάνω-κάτω» και οι δύο ομάδες είχαν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν το τρίποντο.
Τελικά το τελικό 2-2 ίσως να ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με Γιαλούση και Κωστούλα ως κεντρικούς αμυντικούς, Καρρά και Κατσιαρό στα άκρα της άμυνας, Πινδώνη και Καπετάνο ως ανασταλτικοί χαφ , Κριστομπάλ στο κέντρο, Νικολιά και Δεινόπαπα στα  «φτερά» της επίθεσης και Γκούρμα ως προωθημένο.

Ο Ολυμπιακός έκανε την πρώτη φάση του παιχνιδιού με τον Καπετάνο να υποχρεώνει σε εντυπωσιακή επέμβαση τον πορτιέρο των γηπεδούχων.

Οι γηπεδούχοι πάντως συνέχισαν  πιο δυνατά, άνοιξαν το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Άλβαρεζ, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 30’ είχε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 2-0, αλλά έστειλε άουτ το πέναλτι που κέρδισαν οι γηπεδούχοι σε ανατροπή του Τζέκου από τον Γεωργίου.
Ο Ολυμπιακός έπειτα κυριάρχησε , πίεσε για την ισοφάριση η οποία ήρθε στο 40’ , με τον Νικολιά να δίνει ασίστ στον Γκούρμα και αυτός μέσα απ’ την περιοχή να κάνει το 1-1.

Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, ο Φωκικός είχε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει στο 58’, αλλά ο Γεωργίου έκανε σωτήρια επέμβαση σε κεφαλιά του Γεωργίου και τελικά στο 81’ πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ, με τον Φράγκο να κάνει με σουτ το 2-1.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν το έβαλαν κάτω και δεν απογοητεύτηκαν ούτε από το ότι στο 83’ το σουτ του Δεινόπαπα «σταμάτησε» στο δοκάρι και στο 87’ έφτασαν στο 2-2, όταν σε κόρνερ του Κατσίκη, η μπάλα έφτασε στον Πινδώνη και αυτός από κοντά ισοφάρισε και πάλι.

Μάλιστα, ένα λεπτό αργότερα (88’) η ομάδα μας έφτασε κοντά στο γκολ της νίκης, όμως, ο Λανζάνο νίκησε σε τετ α τετ τον Νικολιά και κράτησε την ισοπαλία για τους γηπεδούχους.



ΦΩΚΙΚΟΣ (Γιώργος Κούτσης): Λανζάνο, Πεχλιβανόπουλος, Άλλα, Ράντι (68' Γεωργουσόπουλος), Σκαρίμπας (63' Πολυχρονάκης), Θέος, Φράγκος, Σιμονιάν, Άλβαρεζ, Τζέκος, Ασίγκμπα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Μανουέλ Ρόκα): Γεωργίου, Καρράς, Κατσιαρός, Γιαλούσης, Κωστούλας, Πινδώνης, Κριστομπάλ, Καπετάνος (61' Κατσίκης), Νικολιάς, Γκούρμα, Δεινόπαπας (87' Ιωάννου).



Κάρτες:   Άλλα ,  Σκαρίμπας,  - Γεωργίου , Καρράς




Μας άρεσε.... 
Ο Κριστομπάλ έδειξε καλά στοιχεία.Ο Νικολιας για μια ακομα φορά εξέπληξε.

Δεν μας άρεσε...

To γεγονός πως ξεμείναμε από κεντρικούς αμυντικούς;,φτάνει και περισσεύει για όποιον ψάχνει λόγους για την σημερινή γκέλα.





Ο «κόραξ» του αγώνα: Πολλά λάθη είχε η διαιτησία του Βάτσου.


Είπαν: 

Ρόκα: « .Ακόμη νιώθω ότι είμαι μέσα στην ένταση, επειδή ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο δεχθήκαμε δύο γκολ, σημειώσαμε δύο τέρματα, χάθηκε πέναλτι από τον αντίπαλο, άσχετα αν η φάση ξεκίνησε από οφσάιντ που δεν δόθηκε. Ποτέ όμως δεν μιλάω για το διαιτητή και τους βοηθούς, καθώς ο καθένας κάνει τη δουλειά του.
Εμείς δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες για γκολ, παρότι ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καλός, ενώ ο αέρας μας δυσκόλεψε. Προσπαθήσαμε να παίξουμε από πίσω και το πρώτο γκολ ήταν προϊόν της δουλειάς που γίνεται στις προπονήσεις. Βγήκε η τακτική που εφαρμόζουμε στην προπόνηση και αυτό είναι το κέρδος για την ομάδα. Στο τέλος του αγώνα έδωσα συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Το παιχνίδι μου άρεσε παρά πολύ, όπως και η διάθεση που έδειξαν όλοι οι παίκτες.
Πρέπει, ωστόσο, να βελτιώσουμε την ισορροπία της ομάδας, όταν βγαίνουμε στην επίθεση να είναι πιο κοντά οι γραμμές. Εξαιτίας του αέρα, αλλά και του αντιπάλου μας δυσκόλεψε, δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη. Ο Φωκικός είναι μια ομάδα που μου αρέσει πολύ όπως αγωνίζεται και το είχε τονίσει και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Βόλο.
Θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και παλέψαμε μέχρι το τέλος. Επαναλαμβάνω, είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη διάθεση και τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε η ομάδα»

Κούτσης: « Έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, παρά τις αντιξοότητες και αναφέρομαι στον αέρα, ο οποίος δυσκόλεψε τις κινήσεις των παικτών. Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο. Δημιουργήσαμε και χάσαμε ευκαιρίες και θα πρέπει να σταθώ στη φάση του χαμένου πέναλτι. Θεωρώ πως αν ευστοχούσαμε θα άλλαζε και η ροή του παιχνιδιού και θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε το ματς πολύ καλύτερα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ρισκάραμε, πετύχαμε ένα πολύ ωραίο γκολ, μπήκαμε μπροστά στο σκορ, δυστυχώς όμως από μια στημένη φάση δεχθήκαμε το γκολ, η τύχη δεν μας βοήθησε και δεν πήραμε του τρεις βαθμούς.
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό Βόλου. Έχει μια πολύ καλή ομάδα, με εξαιρετικό ρόστερ, που έδειξε γιατί είναι πρώτη και με διαφορά. Εμείς σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων και ανταποκριθήκαμε στο 100% των δυνατοτήτων μας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια..»



Μικρά&πικάντικα

  • Περίπου 150 φίλαθλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν ανάμεσα στους 1000 φίλους του ποδοσφαίρου που παρακολούθησαν το παιχνίδι.
  • Σε άσχημη κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος,σχετικά καλύτερος πάντως σε σύγκριση με το περσινό παιχνίδι.



Το βίντεο του αγώνα







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...