Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Και όμως...χάνει

Το αήττητο σερί του Ολυμπιακού του Ολυμπιακού «έσπασε» στον Πύργο από την μετριότατη τοπική ομάδα.
Αμυντικά λάθη και η αστάθεια του Γεωργίου οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην πρώτη του ήττα μετά τις 20 Οκτώβρη και την αποτυχημένη έξοδο στα Χανιά.




Το σερί των 13 νικών και 3 ισοπαλιών «έσπασε» στον Πύργο.Το ζήτημα είναι πως ουσιαστικά ο Ολυμπιακός ,που κάποτε  θα έχανε, έχασε από μία μετριότατη ομάδα που δημιούργησε δύο ευκαιρίες.Βέβαια ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλύτερος...

Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού ήταν  στο 9ο λεπτό, όταν ο Γεωργίου απέκρουσε με δυσκολία το σουτ που έκανε ο Πόνσε έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια ενώ ο  Καρράς στο 20' έδιωξε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Κωνσταντινίδη.

Τα «στημένα» του Κυριακού δημιουργούσαν κινδύνους στην εστία μας και στο 64'  μετά από κόρνερ του 36χρονου μέσου ο Βανγκέλι πήρε την κεφαλιά κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Οι παίκτες μας  προσπάθησαν να αντιδράσουν στη συνέχεια και από ένα «στημένο» κόντεψαν και αυτοί να φτάσουν στο γκολ. Ωστόσο, ο Μανιάτης στο 92ο λεπτό μπλόκαρε την κεφαλιά που έπιασε ο Μελίσσης στο φάουλ που εκτέλεσε ο Κατσίκης.

Το παιχνίδι γρήγορα θα ξεχαστεί από την μνήμη των 1200 φίλων του ποδοσφαίρου που το παρακολούθησαν αφού οι δύο ομάδες επηρεασμένες από τον κακό αγωνιστικό χώρο μάλλον κακοποίησαν το άθλημα.


ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Παντέλης): Μανιάτης, Κυριάκος, Κωνσταντινίδης (57' Αλτιπαρμακόφσκι), Λαλίν (86' Βοσκόπουλος), Κοτσώνης, Kαρασαλίδης, Λιόσης, Βανγκελί, Πόνσε (76' Χαλούλος), Λαμπρόπουλος, Γαλανόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Μανουέλ Ρόκα): Γεωργίου, Αρβανίτης, Ρόκας, Καρράς, Κατσιαρός, Μελίσσης, Πινδώνης (65' Κατσίκης), Δεινόπαπας, Γκούρμα, Μπρέσκα (83' Καπετάνος), Κριστομπάλ (76' Ιωάννου).




Κάρτες: 70' Λιόσης 93' Μανιάτης -  70΄Κατσιαρός 90' Ρόκας ,92' Ρόκας



Μας άρεσε.... 



Δεν μας άρεσε...

Η αστάθεια του Γεωργίου.
To γεγονός πως η ομάδα δεν έκανε ούτε μία τελική της προκοπής.






Ο «κόραξ» του αγώνα

Δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα ο Μπαλατσούκας.H φάση του πέναλτι του Ρόκα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων που οδήγησε στην αυστηρή αποβολή του χρειάζεται το ριπλέι της κάμερας!


Είπαν: 


Ρόκα: « Εμείς πάντα πάμε να κερδίσουμε το παιχνίδι είτε εντός έδρας είτε εκτός..Προσπαθήσαμε να έχουμε κοντά τις γραμμές μας κ .Ήταν ένα παιχνίδι χωρίς φάσεις που ένα λάθος ή ένα στημένο θα έδινε το τρίποντο σε αυτόν που θα σκόραρε πρώτος.Προσπαθήσαμε στο β ημίχρονο να κρατήσουμε μπάλα και την χρονική στιγμή που έβλεπα πως είχαμε περισσότερες δυνάμεις ήρθε μια στημένη φάση και μπήκε το γκολ του Πανηλειακού.Ο χειρότερος αντίπαλος του Ολυμπιακού ήταν ο κακός αγωνιστικός χώρος.»



Παντελής: « Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες,Οι παίκτες σταθήκαν αντάξιοι.Απέναντι στην ποιοτικότερη ομάδα του πρωταθλήματος κερδίσαμε αφού είχαμε τα στοιχεία που χρειάζονται ,δηλαδή πίστη και χαρακτήρα. Συμφωνώ με τον συνάδελφο πως το παιχνίδι ήταν κλειστό και κρινόταν από μια φάση.Νομίζω πως η νίκη μας ήταν δίκαιη.Έχουμε τώρα ένα μεγάλο παιχνίδι με τα Ψαχνά. »


Kαρράς:«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σε δύσκολο γήπεδο.θα κρινόταν στο γκολ. Συνεχίζουμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι.»



Μικρά&πικάντικα


  • Τριάντα φίλοι του Ολυμπιακού παραβρέθηκαν στο γήπεδο του Πύργου.
  • Δύο κίτρινες που μεταφράστηκαν σε κόκκινη αντίκρισε ο Στάθης Ρόκας στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.Έτσι δεν θα παίξει στον αγώνα με τον Παναιγιάλιο.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...