Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Τραγέλαφος!

Η Ένωση Β Εθνικής δέχτηκε την πρόταση της Σούπερ Λίγκας για άνοδο 2+1 ,γεγονός που δημιουργεί αλυσιδωτές αντιδράσεις στο πρωτάθλημα.
Προσφυγή στο διαιτητικό δικαστήριο δεν θα υπάρξει αφού η πλειοψηφία των ομάδων δέχτηκε ο τρίτος να παίξει μπαράζ με τον τρίτο από το τέλος της Σούπερ Λίγκας.

Αυτό όμως σημαίνει πως δεν ισχύει η προκήρυξη του φετινού πρωταθλήματος της Β' Εθνικής.Έτσι κανείς δεν ξέρει ,αν θα γίνουν τελικά play-offs ,αν θα υπάρξει μπόνους στον πρώτο,ποιο θα είναι αυτό το μπόνους και πολλά άλλα.
Ήδη ο Ηρακλής ζήτησε να μην ισχύει το μπόνους των τριών βαθμών.
Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν στο επόμενο συμβούλιο της Β Εθνικής. 

Για την ιστορία από τις 28 ομάδες στην ψηφοφορία πήραν μέρος μόνο 20… Υπέρ του 2+1 τάχθηκαν 13 ομάδες, ενώ υπήρξαν 6 κατά και ένα λευκό. 

Την πιο σθεναρή αντίσταση στο 2+1 κράτησε ο Ηρακλής που είπε «όχι», όπως και οι Παναχαϊκή, Κέρκυρα, Καβάλα, Αιγινιακός και Αστέρας Μαγούλας. 

Ο Ολυμπιακός Βόλου ψήφισε λευκό και η Νίκη δεν συμμετείχε καν στο Δ.Σ.!

Υπέρ του 2+1 ψήφισαν οι: Πιερικός, Φωκικός, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Εθνικός Γαζώρου, ΑΟ Χανιά, Φωστήρας, Ηρακλής Ψαχνών, Αχαρναϊκός, Παναιγιάλειος, Καλλιθέα, Γλυφάδα, Βύζας Μεγάρων, Απόλλων 1926.

Tο μπαράζ μεταξύ του 3ου της Football League και του 16ου της Σούπερ Λίγκας θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ εφόσον και οι δύο ομάδες προέρχονται από το λεκανοπέδιο, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα ληφθεί υπόψη η χιλιομετρική απόσταση. Η ημερομηνία διεξαγωγής δεν ορίστηκε, ωστόσο αυτό θα γίνει εντός δέκα ημερών από τη λήξη των πλέι οφ της Football League.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...