Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Ευσεβείς πόθοι...

Ευσεβείς ,αλλά πόθοι ,παρέμειναν οι προσδοκίες κάποιων προέδρων ΠΑΕ να αλλάξουν την προκήρυξη της Β' Εθνικής.

Έπειτα από συνεδρίαση που κράτησε κάτι λιγότερο από 3 ώρες την Παρασκευή , οι ομάδες της Football League αποφάσισαν να ισχύσει ό,τι προέβλεπε εξ αρχής η προκήρυξη σε όλα, εκτός από το 2+1 της ανόδου. 

Αυτό σημαίνει ότι στα πλέι οφ οι πρωτοπόροι των δύο ομίλων θα εκκινήσουν με μπόνους τριών βαθμών, συν το πλεονέκτημα που θα έχουν από τη διαφορά τους στη βαθμολογία από τις υπόλοιπες ομάδες.

Οι προσδοκίες των προέδρων του Ηρακλή ,της Παναχαϊκής και την Νίκης Νέας Ιωνίας παρέμειναν....πόθοι ,αφού στην ψηφοφορία 15 ομάδες ψήφισαν να μην αλλάξει κάτι και μόλις 6 (Αιγινιακός, Βατανιακός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Νίκη Nέας Ιωνίας, Επισκοπή και Ηρακλής)  να καταργηθεί το μπόνους των πρώτων. 

Αναφορικά με την συμμετοχή μίας ομάδας στα πλέι οφ, παραμένει απαραίτητη η προϋπόθεση κατάθεσης φακέλου για συμμετοχή στη Σούπερ Λιγκ. Αυτό με σκοπό να έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες προεργασίες για συμμετοχή στην πρώτη κατηγορία, ώστε ακόμα και αν μια ομάδα δεν πληροί τις προϋποθέσεις για άνοδο, να κατοχυρωθεί η θέση στον αμέσως επόμενο. Βέβαια αυτή η απόφαση σημαίνει πως κάποιες ομάδες που θα είναι στις πρώτες 4 θέσεις δεν θα μπορούν να συμμετέχουν στην διαδικασία λόγω χρεών.

Tέλος ορίστηκε το πρόγραμμα των Playoffs το οποίο μπορείτε να το δείτε αναλυτικά...ΕΔΩ!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...