Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Χωρίς Γιενκά στην Αθήνα (pregame)↻

Με μοναδική απουσία τον Γενίκ Γιενκά που επαναχειρουργήθηκε, θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός Βόλου στην Καισαριανή.
Αντίπαλός του η Γλυφάδα των πολλών προβλημάτων που όμως παραμένει επικίνδυνη.
Οι Αθηναίοι δεν κατάφεραν να σφραγίσουν εισιτήρια και έτσι ο αγώνας θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.
Πάντως αυτό που κατάφεραν είναι ελέω εορτών ,να πάρουν παράταση χρόνου από τους υπό φυγή ποδοσφαιριστές της ομάδας.Έτσι η ομάδα της Γλυφάδας θα παραταχθεί με 13 ποδοσφαιριστές ενώ η αποστολή θα συμπληρωθεί από παίκτες της ομάδας Νέων.Πάντως αν και με μισοδιαλυμένη ομάδα, οι εναπομείναντες παίκτες δείχνουν πως αγωνίζονται για την τιμή των όπλων και αυτό φάνηκε και από τα προηγούμενα παιχνίδια.

Η ομάδα μας από την άλλη έχει μόλις μία απουσία ,αυτή του Γιενκά που όπως το VolosFans σας ενημέρωσε, θα λείψει για χρονικό διάστημα πάνω του μήνα.
Η αριστερή πλευρά θα καλυφτεί με εσωτερική αλλαγή ενώ ο Ρόκα αναμένεται να παρατάξει ενδεκάδα παρόμοια με αυτή του παιχνιδιού με τον Βύζα.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Σταθόπουλος Αττικής.Βοηθοί του οι Μήταρης και Γεωργακόπουλος.

Το παιχνίδι αρχίζει στις 15:00 και δεν έχει τηλεοπτική μετάδοση


  • Δεκαεννιά ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή για τον αγώνα με την Γλυφάδα στην Καισαριανή. 


Αυτοί είναι οι εξής: Ολίσε, Μπρέσκα, Γκούρμα, Πόνσε, Γεωργίου, Γιαλούσης, Γκίτκος, Δεινόπαπας, Καπετάνος, Καρράς, Κατσιαρός, Κατσίκης, Κολημήτρας, Κόμνος, Κωστούλας, Μελίσσης, Ντινόπουλος, Πινδώνης και Ρόκας.

H άλλη πλευρά της Γλυφάδας έχει αρκετά προβλήματα αφού δεν κατέστη δυνατή απόκτηση ασφαλιστικής ενημερότητας.Αποτέλεσμα αυτού ήταν η αδυναμία προώθησης παικτών από την ομάδα Νέων αφού κανείς δεν έχει επαγγελματικό συμβόλαιο.Έτσι η ομάδα των Νότιων Προαστίων θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό χωρίς να μπορεί να κάνει αλλαγές αφού μέχρι τώρα στην αποστολή είναι σίγουροι μόλις 10 παίκτες.Πάντως μέχρι το μεσημέρι η διοίκηση θα προσπαθήσει να πείσει δύο τουλάχιστον παίκτες να συμμετέχουν στον αγώνα.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...