Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Ferrari vs ποδηλάτου!

Ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται ευθέως κατά του προέδρου της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Ανδρέα Πάτση, εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου,  με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις του κ. Πάτση σε ραδιοφωνικό σταθμό του Βόλου. 


Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Κύριε Πάτση,

σχετικά με τη δήλωση σας για το αν γίνονται έλεγχοι ή όχι σε άλλες ομάδες, σε ότι αφορά τη δική μας, απλά να σας υπενθυμίσουμε ότι ακόμα και κατά τη περίοδο 2011 -12, διάστημα κατά το οποίο η ομάδα μας δεν συμμετείχε σε κανένα πρωτάθλημα επειδή κάποιοι από το γνωστό σύστημα θέλησαν πραξικοπηματικά να διαλύσουν τη μεγάλη ομάδα του Βόλου, τον Ολυμπιακό, οι δόσεις της ρύθμισης σε εφορία και ΙΚΑ πληρώνονταν κανονικά, γιατί απλά εμείς είμαστε μεγάλη ομάδα.
Σας ενημερώνουμε δε - και δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση - ότι είμαστε ανοιχτοί σε οποιοδήποτε έλεγχο.

Κύριε Πάτση,
η τακτική που ακολουθείτε είναι γνωστή σε όλο το Βόλο και ιδιαίτερα στους φιλάθλους της Νίκης, αφού σε σύντομο χρονικό διάστημα βιώνουν μία από τις γνωστές τακτικές Γιδόπουλου. Δηλαδή φταίνε όλοι οι άλλοι, ποτέ εμείς.

Κύριε Πάτση,
εσείς δεν ευθύνεστε που χάθηκε η ρύθμιση στο ΙΚΑ;

Κύριε Πάτση,
εσείς δεν ζητήσατε έλεγχο από την αρμόδια ΔΟΥ;

Κύριε Πάτση,
εσείς δεν δηλώσατε ότι ο Μ.Ο. εισιτηρίων της Νίκης δεν ξεπερνά τα 798 εισιτήρια;

Κύριε Πάτση,
εσείς δεν δηλώσατε ότι η Νίκη είναι μικρή ομάδα;

Κύριε Πάτση,
εσείς δεν ευθύνεστε που ασχοληθήκατε με μία ομάδα συνοικιακού επιπέδου;

Κύριε Πάτση,
στην περίπτωση του ποδοσφαιριστή σας Ιβαν Γέσιτς, σας ενημερώνουμε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου εξέτασε κατά τη μεταγραφική περιόδου του καλοκαιριού του 2013 την περίπτωση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, δεν τον απέκτησε, και έκτοτε δεν είχε καμία επικοινωνία ούτε με τον ίδιο ούτε με τον μάνατζερ του, γιατί απλά δεν μας ενδιαφέρει και γιατί έχουμε αρχές που τηρούμε και σεβόμαστε. Κάτι που δεν ισχύει για εσάς.

Κύριε Πάτση,
κλείνοντας θα σας υπενθυμίσουμε ότι οι εποχές που οι πρακτικές ασυδοσίας, καψίματος βιβλίων, μη εκπλήρωσης των υποχρεώσεων και πολλών άλλων έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Γιατί πολύ απλά αυτές οι πρακτικές οδήγησαν τη χώρα σ' αυτό το κατάντημα.

Κύριε Πάτση,
ο Ολυμπιακός Βόλου δεν είναι αντίπαλος σας γιατί απλά η διαφορά μας σε όλα τα επίπεδα είναι αυτή του ποδηλάτου με τη Ferrari. Γι αυτό σας καλούμε για μια ακόμη φορά να είστε πιο προσεκτικός στις δηλώσεις σας, καθώς δεν επιτρέπεται να εκτίθεστε, αφού εκπροσωπείτε μία συμπαθητική ομάδα.

Υ.Γ.1 : Καλά θα κάνετε άλλη φορά, πριν προβείτε σε δηλώσεις, να υποβληθείτε σε εξετάσεις ούρων και αίματος για να διαπιστώνεται σε τι κατάσταση βρίσκεστε.

Υ.Γ.2 : Ο Βόλος έχει ανάγκη από ικανούς παράγοντες και όχι από γαμπρούς γιατί απλά από αυτούς, δόξα τω Θεώ, η πόλη έχει πολλούς. Δεν περιμέναμε εσάς...»


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...